Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bet tips Noorwegen – Nederland: winst Oranje en zeker 2 goals

Voorspellingen Noorwegen – Nederland WK voetbal kwalificatie

De interlandbreak is begonnen en Nederland speelt vandaag zijn eerste kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen. Zal Louis van Gaal meteen zijn stempel kunnen drukken? Dit is een wedstrijd waar gewonnen moet worden en waar veel op het spel staat. We halen de druk van de ketel af als we 3 punten pakken. Doen we dat, dan zijn onze picks voor het wedden op WK voetbal ook gewonnen. Dus een dubbele winst.


Bet tips Noorwegen – Nederland WK kwalificatie

Noorwegen heeft op papier een hele leuke ploeg met onder meer hele goede jonge talenten zoals Odegaard en Haaland. Vooral Erling Haaland is natuurlijk de sensatie op het moment bij Borussia Dortmund in de Bundesliga. Iedere grote club wil de Noor maar wat graag kopen dat zegt al genoeg. Bij zijn nationale ploeg  heeft Haaland wat meer problemen, daar komt hij minder goed uit de verf en dan zie je toch dat het team wat eromheen speelt erg belangrijk is. In zijn eentje kan hij het ook niet.

Nieuwe energie met Louis van Gaal

Noorwegen is een prima ploeg waar Nederland in deze WK kwalificatie zeker voor moet uitkijken en niet te licht over moet denken. Aan dat laatste wil het nog weleens liggen, maar met een bondscoach als Louis van Gaal moet er toch nieuwe goede energie zijn. Oranje moet een statement maken dat het er staat tijdens het WK.

Nederland moet winnen vandaag

Voor Nederland is het belangrijk om te winnen. We staan in Groep G op de tweede plek met zes punten, maar dat zegt niks. Noorwegen en Montenegro staan beide ook op zes punten. Verliest Oranje deze pot dan maken ze het zichzelf heel erg moeilijk wat natuurlijk niet nodig is. Wint het Nederlands elftal deze wedstrijd tegen Noorwegen dan maakt het een belangrijke sprong richting het WK 2022 in Qatar.

Het is afwachten hoe de nieuwe bondscoach gaat spelen, maar ik denk dat de spelers behoorlijk gemotiveerd zullen zijn. Er staat natuurlijk niet zomaar iemand. Louis van Gaal is een ervaren coach die Oranje behoorlijk ver kan brengen op het WK voetbal, mits de spelers meegaan met zijn visie.

Beste weddenschappen Noorwegen – Nederland

De bookmakers zien Nederland als favoriet. Dat is terecht, maar ik denk dat Noorwegen ons het zeker lastig kan maken. Winst Nederland staat op 1.85 genoteerd en dat is de eerste weddenschap die we gaan spelen. Nederland en Louis van Gaal zullen alles op alles zetten om de eerste wedstrijd te winnen. En ook al kan het lastig worden, toch denk ik dat Oranje de 3 punten mee naar huis neemt.

Als tweede bet gaan we spelen voor Nederland to Score Over 1.5 Goals met odds van 1.90. Dat houdt in dat Nederland 2 goals of méér moet scoren wil de weddenschap goed zijn –  ongeacht of ze de wedstrijd verliezen of winnen. Nederland moet zorgen dat ze minsten twee keer scoren. Dit is een WK weddenschap voor vanavond die we wat ons betreft niet kunnen laten liggen.

Gokken op goal Depay

Mocht Memphis Depay meedoen tijdens deze wedstrijd, dit is nog niet zeker, dan is inzetten op een goal van Depay @2.80 ook een optie. Depay is in goede vorm bij Barcelona en ik denk dat de goals van hem moet komen. Deze bet is aardig hoog genoteerd, maar ik zou wel even afwachten tot we de bevestiging hebben gekregen of hij zal starten tegen Noorwegen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top