Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nederland – Montenegro voorspelling: hoge odds goal Wijnaldum

Voorspellingen en wedtips Nederland – Montenegro

Dit weekend helaas geen Eredivisie of andere voetbalcompetities, maar gelukkig wel het Nederlands elftal. Zaterdag speelt Oranje tegen Montenegro. Na het gelijke spel van woensdag moet er gewonnen worden om het bemachtigen van een WK ticket in eigen hand te houden. Voor het wedden op WK voetbal gaan wij voor een een mooie bet builder en voor de hoge odds op een goal van Wijnaldum. Lees verder…


Wedden Nederland – Montenegro

De eerste wedstrijd onder Louis van Gaal was niet geweldig maar doordat Turkije ook gelijkspeelde heeft Oranje het echter nog altijd in eigen hand om eerste te worden. Onder de nieuwe bondscoach speelt Nederland weer “gewoon” 4-3-3. In onze ogen ook een systeem dat de spelers het best ligt, zeker omdat Van Gaal geen tijd heeft gehad voor deze interland. De groep was 1.5 dag samen voordat de wedstrijd tegen Noorwegen begon.

De kwaliteiten van Oranje

Tegen Noorwegen liep het nog niet altijd even goed, maar je zag bij vlagen wel de kwaliteit van Oranje. Met name Frenkie de Jong speelde weer een uitstekende wedstrijd. Helaas was Depay niet zo dwingend en in vorm als bij Barca, maar ook hij liet zijn kwaliteiten zien. Met spelers als Depay, de Jong, Gakpo, Berghuis en Wijnaldum hebben we genoeg creativiteit en scorend vermogen in de ploeg. Zeker tegen de kleinere tegenstanders moet Oranje aan de nodige kansen komen.

Montenegro imponeert niet

Montenegro speelde woensdag verrassend gelijk tegen Turkije en dat is dus erg gunstig voor Nederland. Turkije had in de eerste helft de nodige kansen, ze kwamen ook al binnen 30 minuten op een 2-0 voorsprong. Daarna stortte de ploeg in en leek het weer de ploeg die we zagen op het EK voetbal. Montenegro kreeg daardoor wat meer ruimte om te spelen en werden ze langzaam gevaarlijk. Toch kon Montenegro niet imponeren, wat ook niet gek is van zo’n klein land, maar uiteindelijk wisten ze toch nog twee keer te scoren. Met name de laatste goal was erg mooi, een vrije trap die in de 97e minuut in de kruising werd gekruld.

Geen Pandev meer

Montenegro is normaal gesproken geen partij voor Nederland. We hebben de verhoudingen gezien op het afgelopen EK en toen speelde Pandev nog mee. Nu hij gestopt is hebben ze, ondanks zijn leeftijd, toch ook kwaliteit ingeleverd. Nederland had op het EK een stuk meer balbezit en wist behoorlijk wat kansen te creëren. Uiteindelijk wonnen ze dan ook met 0-3.

Beste weddenschap Nederland – Montenegro

Wij verwachten dat Nederland dit keer ook minimaal drie goals gaat maken. Ze spelen nu aanvallender voetbal. Montenegro gaat zich niet ingraven en er zal daarom ruimte genoeg zijn voor de aanvallers. Speler als Depay, Gakpo, Malen en Berghuis zullen te sterk zijn voor de Montenegrijnse defensie. Voor het wedden op Nederland – Montenegro tippen we de volgende bet builder: ‘Nederland wint -1 handicap’ en ‘Nederland scoort over 2.5 goals’ voor een totale odd van 1.75 bij de bookmakers.

Wijnaldum gaat scoren

Verder gaan we met een notering van 3.10 inzetten op een goal van Wijnaldum. Georginio Wijnaldum speelde in de 1e wedstrijd onder Van Gaal in een minder aanvallende rol op het middenveld. Davy Klaassen speelde op ’10’ en Wijnaldum zakte daardoor een linie terug. Dit is waarschijnlijk de reden dat de odd op een goal zo hoog is. Maar tegen Montenegro zal ook Wijnaldum waarschijnlijk genoeg in de zestien komen om tot scoren te komen. Hij is een speler die maar een kleine kans nodig heeft en wij verwachten dat hij die kans zeker gaat krijgen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top