Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tip Nederland – Turkije bets: winst, goals en uitslag voorspellen

Voorspelling Nederland – Turkije WK kwalificatie | Dit is de grootste uitdaging deze interlandperiode voor nieuwe trainer Louis van Gaal. Het wordt zijn derde wedstrijd met Oranje en het is een goed moment om te laten zien waar we staan. Nederland is bij de bookmakers favoriet voor de winst, onze voorspellingen en wedden op WK voetbal tips vind je onderaan.


Nederland – Turkije voorspelling

Turkije staat er op het moment zeer goed voor. Ze staan in groep G op de eerste plek met 11 punten, Nederland staat tweede met tien punten gevolgd door Noorwegen dat in de nek hijgt met ook tien punten. Wint Turkije dan maakt het een belangrijke slag om zich te kwalificeren voor het WK voetbal. Wint Oranje dan neemt het de koppositie over en dan mogen ze met een dik tevreden gevoel terugkijken op deze interlandperiode.

Werkwijze Louis van Gaal pakt goed uit

Veel spelers zullen moeten wennen aan de werk- en speelwijze van Van Gaal. De nieuwe bondscoach heeft een totaal andere benadering dan zijn voorgangers. Dit pakt vooralsnog goed uit. In de laatste wedstrijd werd verdiend gewonnen met 4-0 van Montenegro.
In het Nederlands elftal lopen nog veel jonge spelers die leiderschap nodig hebben die ze in het veld niet altijd krijgen. Daarom denk ik dat het met een trainer als leider goed uitpakt. Tegen Turkije is het een uitstekend moment om te laten zien dat we voor niemand bang hoeven te zijn.

Eigen spel Turkije of op de counter?

Turkije zal met veel zelfvertrouwen spelen. Ze hebben immers in eigen land van Nederland gewonnen met 4-2. Dit zijn ze niet vergeten en ik denk dat we de Turken niet moeten onderschatten. Gaat Turkije proberen om zijn eigen spel te spelen of laten ze de bal aan Nederland en wachten ze rustig af dat ze op de counter gaan spelen? Dat is de vraag, maar ik verwacht dat Oranje veel aan de bal zal zijn en dat Turkije wacht totdat Nederland een foutje maakt…

Weddenschappen Nederland – Turkije tips

De bookmakers zien Nederland als duidelijke favoriet. Winst Nederland staat op ongeveer 1.35. Dit is veel te laag om te spelen, juist omdat Turkije niet een tegenstander is die je zomaar omverblaast. We zullen moeten kijken naar andere goede weddenschappen.

Winst Nederland + goal beide teams

Turkije is gevaarlijk en ik denk dan ook dat ze zeker in staat zijn om een doelpuntje mee te pikken. Als Nederland weet te winnen dan is het mét een doelpunt van de Turken. Ik wil met deze bet iets meer risico nemen omdat ik vuurwerk verwacht. We gaan spelen voor ‘Nederland winst + Both Teams to Score’ met een notering van 3.10. Dit is een flinke boost t.o.v. de bet Nederland wint @1.35. Wel iets meer risico, maar wel een bet die ik zeker wel zie binnenkomen.

Uitslag Nederland – Turkije voorspellen

Als tweede bet kan je kiezen voor een juiste uitslag. Ik verwacht zelf dat het 2-1 of 3-1 gaat worden voor Nederland. De uitslag 2-1 kan je spelen voor 9.50 en 3-1 kan je spelen voor 11.50. Behoorlijke hoge odds. Hou de stakes laag als je speelt, dit is immers nog meer risico dan de eerste Nederland – Turkije wedtip, maar zeker niet onmogelijk.

Belangrijke wedstrijd voor Nederland. Laten we hopen dat het goed uitpakt voor de wedstrijd en natuurlijk voor onze bets.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top