Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Betting tips voor La Liga, KKD en Jupiler Pro League duels

Voetbal voorspellingen week 36 | Dit weekend is er weer ontzettend veel competitievoetbal. We hebben verschillende wedtips uit verschillende competities voor jullie: tips voor het wedden op La Liga, Jupiler Pro League en voor de Eerste Divisie.

Voorspelling Eerste Divisie: FC Emmen – MVV

Vrijdagavond 10 september gaat de Keuken Kampioen Divisie weer verder. Vooraf was FC Emmen één van de favorieten voor de titel, maar na vijf wedstrijden staan ze hopeloos op een 18e plek. Ze nemen het in eigen huis op tegen MVV Maastricht. Die ploeg doet het verrassend goed en staat na vijf wedstrijden in de Eerste Divisie op een 6e plek.

Crisis bij FC Emmen

FC Emmen heeft na de degradatie uit de Eredivisie de selectie flink versterkt en veel analisten hadden Emmen als de favoriet voor de titel bestempeld. Na vijf wedstrijden is er echter sprake van een crisis aangezien er nog maar één wedstrijd gewonnen werd. Die ene winstpartij werd gespeeld tegen ADO Den Haag.

Emmen speelde ook één keer gelijk, tegen Telstar. Daarnaast verloren ze van De Graafschap met 2-0 en afgelopen weekend van Helmond sport met 1-0. Niet bepaald goede resultaten voor een ploeg die voor het kampioenschap mee wil spelen. Met name het aanvallende aspect valt natuurlijk tegen; maar drie goals in vijf wedstrijden. Verdedigend is het ook niet best als je in elke wedstrijd minimaal één goal tegen krijgt.

MVV Maastricht de verrassing van het seizoen

MVV is tot nu toe de verrassing van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De laatste jaren bungelde MVV Maastricht vaak onderaan in de competitie. Vorig jaar was al goed met een elfde plek, maar ze willen natuurlijk meer. In de eerste vijf wedstrijden wonnen ze al drie keer en verloren ze er twee.

Wat opvalt is het aantal goals bij MVV wedstrijden. Zelf scoorden ze al acht keer en ze kregen er maar liefst tien tegen. MVV won zijn wedstrijden wel van de makkelijkere tegenstanders. Ze wonnen van Jong Utrecht, Telstar en Helmond Sport. Tegen De Graafschap en Volendam waren ze niet opgewassen en gingen ze er redelijk hard af.

KKD odds FC Emmen – MVV Maastricht

De bookmakers zien FC Emmen als favoriet en wij gaan daar deels in mee. Bij Emmen moet er nu gewonnen worden, ze hebben een goede selectie. Qua doelpunten is het nog niet geweldig, maar aanvallend spelen ze best goed en krijgen ze ook de nodige kansen. MVV krijgt de nodige goals tegen zeker tegen teams met een betere selectie.

Wij voorspellen dat er in deze wedstrijd aan beide kanten goals gaan vallen. FC Emmen kreeg elke wedstrijd een goal tegen en MVV kreeg er al tien tegen. Wij denken dat Emmen deze wedstrijd gaat winnen, zeker met het thuispubliek erachter. Voor het wedden op Eerste Divisie tippen we de combi ‘Emmen wint, beide teams scoren en Over 3.5 goals’ met de mooie notering van 3.80 bij de bookmakers.

Espanyol – Atletico Madrid wedden

In de Spaanse competitie gaat Atletico Madrid voor een unicum, namelijk twee keer op rij de competitie winnen. Zondag gaan ze op bezoek bij Espanyol, dat hoopt de degradatiestrijd te ontlopen dit seizoen.

Espanyol een lastige tegenstander

Espanyol staat na drie wedstrijden in de Primera Division op een zestiende plek, met maar twee punten. Vorig jaar werd Espanyol kampioen van La Liga 2 waardoor ze na een jaar afwezigheid direct weer terugkeerden op het hoogste niveau. Dit jaar zullen ze het ongetwijfeld weer erg lastig krijgen. Espanyol is echt een jojo club, ze degraderen en promoveren regelmatig. Dit seizoen begon met twee gelijke spelen en de laatste wedstrijd werd verloren. Ze hebben nog niet gescoord, maar ook maar tegengoal gekregen. Dit laat het spelprincipe van Espanyol goed zien. De ploeg speelt verdedigend en maakt het elke tegenstander ontzettend lastig.

Atletico gaat voor kampioenschap

Atletico Madrid hoopt voor de tweede keer op rij kampioen te worden. Met de perikelen bij FC Barcelona en in mindere mate bij Real Madrid is dit hét moment. Atletico Madrid heeft misschien wel de sterkste selectie van La Liga, zeker nu Griezmann terug is. Daarnaast zijn ze zeker het beste team. Atletico speelt zelf natuurlijk ook niet erg aanvallend en het lijkt soms alsof ze het liefst met 1-0 winnen. Verdedigend is het uiterst solide en Simeone rekent op zijn aanvallers om het verschil te maken.

Beste weddenschap Atletico

Wij verwachten een saaie wedstrijd, beide ploegen zullen de nul willen houden. Het is aan Atleti om het spel te maken en dat ligt ze natuurlijk niet zo goed als wanneer ze kunnen counteren. Atletico heeft genoeg kwaliteiten om uiteindelijk de verdediging van Espanyol te kunnen doorbreken. Daarom denken we dat Atletico deze wedstrijd gaat winnen, maar we verwachten erg weinig goals. Dit zijn de beste weddenschappen bij de bookmakers: ‘Atletico wint’ @1.98 en ‘Atletico wint 0-1’ @ 6.00.

RFC Seraing – Standard Luik voorspellen

De laatste tip van deze week is voor het wedden op Jupiler Pro League. In de Belgische voetbalcompetitie is er nog geen duidelijke ploeg die eruit springt. Clubs als Club Brugge, Genk en Anderlecht stellen nog teleur en kunnen er niet bovenuit steken. Een van de clubs die uit heeft gesproken richting titelkandidaat te willen groeien is Standard Luik. Standard heeft behoorlijk geïnvesteerd deze zomer en wil echt mee gaan doen om de titel. Dit weekend nemen ze het op tegen RFC Seraing.

Promovendus Seraing doet het uitstekend

RFC Seraing werd vorig jaar tweede in de tweede divisie en speelt daardoor voor het eerst in haar historie in de Jupiler Pro League. Tot nu toe doen ze het uitstekend met drie gewonnen wedstrijd uit zes. De andere drie wedstrijden verloren ze. Het is geen ploeg die zich ingraaft, ze kregen tien goals tegen en maakten er zelf zeven in de eerste zes wedstrijden.

Wedden op Standard Luik

Standard Luik staat zesde met maar twee punten achterstand op de nummer één. Ze wonnen drie van de eerste zes wedstrijden en speelde één keer gelijk. Standard heeft geen geweldige defensie dit seizoen met elf tegen goals in zes wedstrijden horen ze bij de teams met de meeste goals tegen. Standard heeft uitgesproken te willen groeien naar een echte titelkandidaat. Als dat het doel is dan moet je natuurlijk winnen van de promovendus.

Wij zien Standard zeker als de favoriet, RFC Seraing heeft zijn punten behaald tegen de teams uit de onderste regionen van de competitie. Standard zal ongetwijfeld in de top zes eindigen en we verwachten dat ze een te sterk team hebben voor Seraing. De online bookmakers noteren een mooie 2.00 op winst Standard Luik.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top