Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

UEFA Europa Conference voetbalvoorspellingen voor deze week en meer

Deze week gaan we eindelijk beginnen met de groepsfases van het Europees voetbal. Er doen maar liefst vijf Nederlandse clubs mee in Europa. Dat komt natuurlijk door de nieuwe Conference League, die zoals het nu lijkt perfect past bij de Eredivisie.

Maccabi Haifa – Feyenoord (14-09 16:30)

Dinsdagavond speelt Feyenoord haar eerste groepswedstrijd in de Conference League tegen Maccabi Haifa. In de groep zitten ook Slavia Praag en Union Berlin, het is zeker niet de makkelijkste groep van de Conference League. Voor Feyenoord is het dus zaak om meteen goed te beginnen.

Maccabi Haifa is nog maar net begonnen aan het seizoen in Israel, na twee wedstrijden hebben ze vier punten verzameld. Haifa heeft al een lange reis in Europa gehad. Als kampioen van Israel stroomde ze in in de eerste voorronde van de Conference League. Ze versloegen Dinamo Tbilisi met in totaal 6-2, daarna wonnen ze van Havnar Bóltfelag met 7-3 over twee wedstrijden. In de laatste ronde hadden ze het lastiger met Neftchi Baku PFC, de eerste wedstrijd werd 3-3 maar thuis zetten ze het recht met een 4-0 overwinning.

Ze zijn nog niet echt getest want de teams waar ze tegen speelde zijn niet van het niveau Feyenoord of andere ploegen in deze groep.

Feyenoord begon stroef aan het seizoen met de erg slechte wedstrijden tegen Drita. Daarna hebben ze het snel rechtgezet. Ze wonnen overtuigend van Luzern en Elfsborg, in totaal scoorde ze 12 keer in die vier wedstrijden. Ze kregen er drie tegen, alleen in de tweede wedstrijd tegen Elfsborg nadat ze in thuis al met 5-0 wonnen. Ze begonnen ook goed in de Eredivisie met een 5-0 overwinning op Willem II en een 2-0 overwinning op Go Ahead.

Voor de interland break verloren ze met 3-1 verrassend van Utrecht. Afgelopen weekend waren ze vrij, omdat ze op dinsdag moeten spelen. Voor Feyenoord is dat zeker een goede uitkomst. Arne Slot heeft laten zien zijn ploeg ontzettend goed voor te kunnen bereiden op belangrijke wedstrijden. Doordat er dit weekend niet is gespeeld hebben ze zich een week lang kunnen voorbereiden. Wij verwachten dat dit z’n vruchten gaat afwerken.

Feyenoord is in onze ogen zeker de favoriet, ook al kan Jahanbaksh niet mee doen. Feyenoord heeft meer kwaliteit in het team en heeft laten

zien in Europa ontzettend goed te spelen. Als de ploeg genoeg tijd heeft om zich voor te bereiden zijn ze zo wat onverslaanbaar. Wij zetten ons geld dus in op Feyenoord to win. Feyenoord wint @ 2.20

Club Brugge – PSG (15-09 21:00)

Een wedstrijd in de Champions League waar een groot deel van de voetbalsupporters naar uitkijken is zeker Club Brugge tegen PSG. PSG heeft misschien wel de beste aanval ooit met Neymar, Mbappe en Messi. De rest van het team is natuurlijk ook niet slecht, PSG is zeker één van de favorieten voor de eindzege. Ze spelen deze ronde tegen de Belgische kampioen Club Brugge.

Club Brugge is het seizoen niet geweldig begonnen. Ze staan na zeven wedstrijden wel eerste, maar het spel is niet goed en met name de verdediging laat te wensen over. Club kreeg al elf goals tegen en scoorde zelf 15 keer. Ze krijgen de goals tegen ook niet van hele sterke teams, zo wist Gent een aantal weken terug nog 6 keer te scoren. Terwijl ze daarvoor maar vijf keer scoorde in vijf wedstrijden. Afgelopen weekend had Club een prima voorbereiding op de wedstrijd tegen PSG, ze wonnen zonder al te veel moeite met 3-0 van KV Oostende.

PSG heeft de beste transferperiode ooit doorgemaakt met het halen van Messi, Ramos, Donnarruma en Wijnaldum allemaal gratis. Ze hadden natuurlijk al een geweldige selectie, maar met de komst van deze sterren moét de Champions League nu echt gewonnen worden. PSG verloor de supercup in Frankrijk, maar daarna begonnen ze het seizoen zoals verwacht. Na vijf wedstrijden staan ze op de eerste plek met vijftien punten, ze scoorden al zestien keer en kregen er vijf tegen. PSG is een doelpuntenmachine en in de competitie doen ze het vaak nog rustig aan.

Wij verwachten dat PSG meteen wil laten zien dat ze dé favoriet zijn voor de Champions League. Daarom denken we dat ze een grote overwinning neer zullen zetten. De aanvallende power van PSG tegen de slechte defensie van Club Brugge kan wel eens voor een leuke wedstrijd zorgen. PSG wint -2 handicap @ 2.70

Randers FC – AZ (16-09 21:00)

In de Conference League hebben we naast Feyenoord en Vitesse natuurlijk ook AZ. Helaas haalde AZ net niet de Europa League, maar gelukkig kunnen we ze dus wel in Europa aanschouwen. Ze starten met een wedstrijd tegen het Deense Randers FC.

Randers FC werd vorig jaar 5e in de Deense competitie en wist zich dankzij playoffs te plaatsen voor de playoffs van de Europa League. Ze werden echter uitgeschakeld door Galatasaray, thuis werd het nog 1-1, maar uit verloren ze met 2-1. In de eigen competitie gaat het nog niet veel beter, ze staan op een vierde plek na acht wedstrijden. De afgelopen twee wedstrijden verloren ze van Silkeborg en FC Kopenhagen.

AZ heeft natuurlijk de nodige topspelers moeten laten gaan. Met Boadu, Stengs, Svensson, Bizot en vooral Koopmeijners is er heel wat kwaliteit ingeleverd. Ze hebben nog een heel talentvolle selectie, maar je merkt dat ze wat ervaring en kwaliteit missen. Dat zagen we ook in de playoff tegen Celtic voor de Europa League. Ze speelden goed, maar wisten de gecreëerde kansen niet af te maken. Hetzelfde geldt voor de wedstrijd van afgelopen weekend tegen PSV, waar ze uiteindelijk met 3-0 verloren.

Tegen Randers zien we AZ als favoriet, ondanks dat ze al die kwaliteit hebben ingeleverd. Ze hebben nog steeds een goede ploeg die goed kan voetballen. Als ze net zo spelen als tegen PSV zullen ze weer de nodige kansen krijgen en ze zullen er vast ook een aantal afmaken. Randers is verdedigend niet geweldig en ze hebben simpelweg minder kwaliteit dan AZ. AZ wint @ 1.80

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top