Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League en La Liga voorspellingen: wedden op goals

Check onze voetbal betting tips voor dit weekend. Natuurlijk ontbreekt daarbij de Engelse kraker Arsenal – Chelsea niet maar ook voor het wedden op La Liga is er een prima weddenschap om op in te zetten bij de bookmakers. De tips van dit weekend komen uit de wedstrijden Crystal Palace – Brentford, Athletic Bilbao – FC Barcelona en zoals gezegd de kraker in de Premier League.


Crystal Palace – Brentford wedtip

Zaterdag om 16.00 uur wordt de wedstrijd tussen Crystal Palace en Brentford gespeeld. Brentford heeft de eerste wedstrijd van het Premier League seizoen met 2-0 weten te winnen van Arsenal. Een zeer knappe prestatie. Brentford zit in een heerlijke flow sinds ze afgelopen seizoen wisten te promoveren. Zullen ze weer voor een stunt kunnen zorgen bij Crystal Palace?

Crystal Palace is zijn eerste wedstrijd onderuitgegaan tegen Chelsea met 3-0. Dit is natuurlijk geen ramp, maar het was ook geen goede wedstrijd van Crystal Palace. De club heeft vooralsnog sterspeler Zaha weten te behouden en dat is erg belangrijk. Ik denk dat Crystal Palace het tijdens zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen Brentford erg moeilijk kan maken.

Beste weddenschap Crystal Palace – Brentford

De odds volgens de online bookmakers liggen nagenoeg gelijk. Dit is ook meer dan terecht. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd en de beste weddenschap voor deze voetbalwedstrijd is Both Teams to Score @2.00. Een lekkere hoge odd om te spelen. Crystal Palace zal revanche willen nemen en voor eigen publiek willen scoren. Brentford zit in een goede flow en daarom denk ik dat ze zeker een doelpuntje kunnen meepikken.

Athletic Bilbao – FC Barcelona wedden tip

Zaterdagavond om 22.00 uur wordt de wedstrijd van Bilbao tegen FC Barcelona gespeeld. Barcelona heeft zijn eerste wedstrijd zonder Messi achter de rug en dit ging bijzonder goed. Er werd 4-2 gewonnen van Sociedad. Hopelijk kunnen ze deze trend doorzetten, er zullen andere spelers op moeten staan.

Bilbao kan het vaak lastig maken voor Barca in eigen huis, maar ze zullen op hun best moeten zijn. De dominantie van Barcelona is vaak niet te stoppen en Bilbao zal het dan van de counter moeten hebben. De kansen die ze krijgen moeten ze afmaken want veel zul je er misschien niet krijgen.

Gokken op minstens 3 goals

De beste weddenschap voor deze La Liga wedstrijd is Total Goals Over 2.5 met een notering van 1.79. Het is afwachten of Barcelona deze wedstrijd kan winnen, maar ik verwacht doelpunten van beide kanten.

Tips wedden op Arsenal – Chelsea

Zondag 17.30 uur wordt de kraker tussen Arsenal en Chelsea gespeeld. Arsenal draait nog niet helemaal lekker, maar misschien kunnen ze tegen Chelsea laten zien waar ze tot toe in staat zijn dit seizoen. Arsenal zal een beter seizoen moeten draaien dan vorig jaar want anders ben ik bang dat ze trainer Arteta laten gaan. Hoewel het niet altijd aan de trainer ligt, is de trainer toch altijd degene die het veld als eerste moet ruimen.

Van Chelsea wordt ook dit jaar weer veel verwacht. Ze hebben afgelopen twee jaar bakken met geld uitgegeven en er staat ook gewoon een heel goed team. Met Tuchel aan het roer hebben ze een goede trainer. Een nieuwe aanwinst van Chelsea dit seizoen is niemand minder dan Romelu Lukaku. De Belg is sinds zijn tijd bij Inter in bloedvorm en daarom heeft hij ook een transfer naar Chelsea afgedwongen. Lukaku is thuisgekomen. Ben benieuwd of hij al meteen staat opgesteld met deze wedstrijd tegen Arsenal.

Op tijd inzetten op de  wedstrijd

Arsenal moet met deze wedstrijd wat laten zien en punten pakken. Gaat dit lukken dan hebben ze een antwoord gegeven op hun vorige wedstrijd. Verknallen ze deze wedstrijd weer dan moet er toch echt wat veranderd worden. Bij Chelsea is het de vraag of ze goed voor de dag komen. Zijn ze scherp dan kunnen ze zomaar over Arsenal heen walsen. De beste bet voor deze wedstrijd is Both Teams to Score @1.92. Dit zijn gewoon hele mooie odds om niet te laten liggen. Ik denk als we dichter bij de wedstrijd komen dan de odd zal droppen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top