Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Unibet promotie: odd van 50.00 op winst Nederland tegen VS!

#ad

Gaat Oranje zaterdag weer winnen op het WK voetbal? Als je er een goed gevoel over hebt dan kan wedden op Nederland – VS jou deze zaterdag maar liefst 50 euro rijker maken.

Bookmaker Unibet heeft namelijk speciaal voor deze wedstrijd een leuke actie lopen waarvan iedereen die nog zonder Unibet.nl account zit gebruik kan maken ➙ met de inzet van slechts 1 euro kun jij 50 euro winnen!

Deze WK deal van bookmaker Unibet is geldig tot aanvang van de wedstrijd, dus wees er snel bij als je wilt profiteren.

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

Mega hoge odd wedden Nederland – VS

Het Nederlands elftal heeft de groepsfase overleefd en is door naar de achtste finales van het WK voetbal! Dat wist je natuurlijk wel. Op papier moet de tegenstander van zaterdag geen probleem zijn. De Verenigde Staten zijn bij de bookmakers absoluut geen favoriet, de odd op winst is momenteel 4.60 tegen 1.97 op winst Oranje. Dat zegt al genoeg.

Lucratieve WK deal van Unibet

Uiteraard moeten we waken voor onderschatting van de tegenstander maar we kunnen toch wel stellen dat Nederland op voorhand favoriet is (zie ook onze Nederland – VS voorbeschouwing). En dat maakt deze Unibet WK deal wel heel interessant; hoewel je de weddenschap kan verliezen is de kans daarop klein.

1 x per huishouden odds boost van 50.00 op Oranje

Hoe werkt de Unibet actie voor deze wedstrijd? Misschien heb je de aanbieding al eerder voorbij zien komen tijdens de WK wedstrijden van Oranje tegen Senegal, Qatar en Ecuador. Ook toen kreeg je bij Unibet.nl de gelegenheid om lid te worden en een fraaie winst mee te pakken. Nu het Nederlands elftal door is en er weer een nieuwe wedstrijd aan zit te komen, herhaalt de bookie de promotie nogmaals.

Je kan er gebruik van maken als je nog geen Unibet account hebt en 24 jaar of ouder bent. Per huishouden kan er 1 x van de aanbieding geprofiteerd worden en de maximale inzet is 1 euro.

Voorwaarden Nederland – VS WK promotie

Dezelfde voorwaarden zijn van toepassing als bij de voorgaande Oranje betting promoties. We sommen de belangrijkste hieronder nogmaals op. De volledige actievoorwaarden kun je op de specifieke promotie pagina van Unibet nalezen.

  • De actie is er enkel voor nieuwe klanten van Unibet. Je moet minstens 24 jaar zijn en in Nederland wonen
  • De promotie geldt alleen voor de WK wedstrijd Nederland – VS
  • De maximale inzet is 1 euro en de aanbieding loopt tot de officiële aanvang van de match
  • Er is 1 verhoogde quotering per huishouden toegestaan
  • Om de odds boost te ontvangen moet je registreren bij Unibet.nl, storten, de juiste bet plaatsen en de odds boost aanvinken

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top