Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden KNVB Beker halve finale Heerenveen-Ajax Vitesse-VVV

De halve finales KNVB Beker staan dinsdag en woensdag op het programma; Vitesse – VVV-Venlo en SC Heerenveen – Ajax. Na een spectaculaire speelronde in het weekend gaan we deze week dus lekker verder met bekervoetbal. In dit artikel de voorspellingen, wedtips en beste KNVB Beker weddenschappen bij de bookmakers.


Tips wedden halve finale KNVB Beker Vitesse – VVV-Venlo

Dinsdag 2 maart 21:00 uur. De eerste halve finale in de beker gaat tussen Vitesse en VVV. Beide ploegen ontmoetten elkaar afgelopen weekend ook al en toen werd het 4-1 voor Vitesse. VVV zal dus een stuk beter voor de dag moeten komen om de bekerfinale te halen.

Vitesse begon het seizoen ijzersterk, maar in de winter gaat het een stuk minder goed. Ze wonnen maar drie van de laatste acht wedstrijden. Een hiervan was in de beker tegen Excelsior, de andere dus afgelopen weekend tegen VVV en ze wisten aan het begin van de maand te winnen van FC Groningen.

Klik hier voor de tips KNVB ronde 1 wedden op 26 oktober 2021.

Vitesse verloor ook van VVV met 4-1

Tussen de overwinning op Groningen en afgelopen weekend zat een reeks van vijf Eredivisieduels zonder overwinning. Gek genoeg verloren ze vijf weken geleden ook met 4-1 van VVV-Venlo. Afgelopen weekend werd er bij vlagen eindelijk weer gevoetbald door Vitesse. Ze waren de hele wedstrijd eigenlijk de bovenliggende partij, creëerden aardig wat kansen en wisten deze ook te benutten. In het weekend ervoor zag je in de eerste helft tegen PSV ook al dat Vitesse goed kan spelen. Maar in de tweede helft zakten ze ontzettend ver weg. Vitesse zal stabieler moeten presteren, maar zal met een goed gevoel naar de bekerwedstrijd toe leven.

Prestaties VVV-Venlo afgelopen weken minder

VVV-Venlo doet het, met natuurlijk de topscorer Giakomakis als uitblinker, behoorlijk goed dit seizoen. Maar niet alleen Giakomakis doet het goed, Hans de Koning heeft er een prima ploeg van gemaakt en ze lijken ondertussen al bijna veilig voor degradatie. De afgelopen weken gaat het wel een stuk minder bij VVV. Ze verloren vier wedstrijden op rij in de Eredivisie en in de beker wonnen ze van NEC na verlenging, het was geen goede wedstrijd van VVV. In de competitie verloren ze nu twee wedstrijden op rij met 4-1.

Voorspelling Vitesse – VVV

De favoriet deze bekerwedstrijd is overduidelijk Vitesse, ze hebben de betere ploeg en staan een stuk hoger op de ranglijst. Maar dit is bekervoetbal en daarbij kan vanalles gebeuren. Dat VVV-Venlo niet kansloos hoeft te zijn tegen Vitesse zagen we enkele weken geleden nog met de 4-1 winst. Toch verwachten wij wel dat Vitesse hier gaat winnen. Ze hebben de betere ploeg en hebben afgelopen weekend ook laten zien beter te zijn. Aan de andere kant heeft VVV laten zien eigenlijk elke wedstrijd wel tot scoren te komen en heeft Vitesse geen geweldige defensief track record de laatste wedstrijden. We gaan inzetten op ‘Vitesse wint en beide teams scoren’ voor 2.88 x de inleg bij de bookmakers van Toto.

Wedden op Voetbal
Wedden op voetbal | Talloze opties | Hoe werkt het? Op deze pagina alle ins en outs over gokken op voetbalwedstrijden! Tips + odds voetbal bookmakers...
Read more

SC Heerenveen – Ajax beker voorspelling

Woensdag 3 maart 21:00 uur. De tweede halve bekerfinale wordt woensdagavond gespeeld en gaat tussen SC Heerenveen en AFC Ajax. Een wedstrijd waarbij er op voorhand een duidelijke favoriet is.

Wonderbaarlijke ontsnapping in kwartfinale

SC Heerenveen begon eveneens sterk maar al met al is het toch weer een teleurstellend seizoen. Ze staan op een tiende plek en zijn behoorlijk wisselvallig maar ze kunnen nog steeds Europees voetbal halen. De kortste weg naar Europa is natuurlijk de beker. Afgelopen weekend verloor Heerenveen nog vrij kansloos van PEC Zwolle met 4-1. De wedstrijd daarvoor was Heerenveen ook niet goed tegen Groningen, maar hield het er wel een punt aan over. In de beker schakelden ze in de vorige ronde Feyenoord uit. Het was een wonderbaarlijke ontsnapping; na een rode kaart van Berghuis kwam Heerenveen terug van een 1-3 achterstand naar uiteindelijk een 4-3 winst in de 88e minuut.

Ajax wil ook de KNVB Beker

Ajax speelde afgelopen weekend een zware pot tegen PSV, maar zal uiteindelijk met een goed gevoel naar deze wedstrijd toe hebben geleefd. Ze speelden bizar slecht, net als PSV, maar door een penalty in de 90e minuut hield Ajax toch een punt over aan de trip naar Eindhoven. Daardoor staat Ajax nog steeds ruim aan kop en lijkt het kampioenschap binnen. Ajax zal geen genoegen nemen met alleen de titel, ze willen de KNVB beker natuurlijk ook. In de wedstrijden voor die tegen PSV was Ajax ontzettend sterk en leek het met de wedstrijd zelfs beter te gaan spelen. De selectie van Ajax is ook nog eens ontzettend breed en ze hebben genoeg spelers om de vermoeide spelers te vervangen.

Gokken met handicap op winst Ajax beker

Wij verwachten een vrij simpele overwinning van Ajax, ze hebben de kwaliteiten om tegen elke ploeg te scoren en het achterin dicht te houden. Heerenveen is veel te instabiel dit seizoen om tegen een tegenstander als Ajax echt kans te maken. SC Heerenveen kreeg tegen PEC vier goals tegen, tegen een slecht spelend Feyenoord drie en tegen AZ ook drie. Daarom zetten wij ons geld in op een overwinning met een 3-way handicap voor Ajax. De quotering bij de bookies is 2.18.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top