Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Manchester City – Manchester United en Atletico – Real Madrid voorspelling

Zondag 7 maart staan er twee mooie stadsderby’s op het voetbalprogramma. In de Engelse Premier League speelt Manchester City tegen Manchester United en in de Spaanse La Liga staat de Madrileense derby tussen Atletico Madrid en Real Madrid op het schema. Onderstaand de voorbeschouwingen, de voorspellingen en tips voor de beste weddenschappen voor deze twee wedstrijden.


Wedden tips Manchester City – Manchester United

Zondagavond 17.30 uur wordt in de Premier League de stadsderby tussen Manchester City en Manchester United gespeeld. Gaat United voor een verrassing zorgen? Dit is een grote uitdaging om voor de eerste keer dit seizoen eens te winnen van een team uit de Big Six.

Team Guardiola draait top

Manchester City staat dik verdiend op de eerste plek. Ze hebben, alle competities meegeteld, op dit moment maar liefst 20 keer op rij gewonnen. De laatst verloren wedstrijd dateert van november. Ongelooflijk hoe het team van Pep Guardiola op dit moment draait. Als City weet te winnen van United dan kan het binnenslepen van het kampioenschap haast niet meer misgaan. Voor United is het van groot belang om weer eens te winnen – en zeker van aartsrivaal City. Lukt dat, dan zou het tot het einde van het seizoen spannend kunnen blijven wie er Premier League kampioen wordt.

Voorspelling Manchester City – Manchester United

Ik verwacht dat United probeert om City eruit te counteren. City is gewend de bal te hebben en vaak meer dan 65% – vooral in thuiswedstrijden. United heeft in het verleden al vaak tegen teams als City laten zien dat ze met zoveel snelheid voorin makkelijk kunnen counteren. De verdediging van Manchester United zal echter op zijn best moeten zijn want de kwaliteit van Manchester City is enorm.

Goals combi bet

Aangezien United dit keer geen genoegen neemt met een gelijkspel verwacht ik in deze wedstrijd een stuk meer sensatie en doelpunten. Van City verwachten wij zeker dat ze een goal scoren, maar dat geloven we van United ook. Het is immers alles of niets voor ze. De bet die we gaan spelen is Both Teams to Score + Over 2.5 Goals voor 2.10 x de inleg. Dit is een combinatie weddenschap waarbij beide teams zullen moeten scoren én er moeten in totaal meer dan 2 goals vallen. In een wedstrijd waarin Man U wel zal moeten, voorspellen wij dat die goals gaan vallen.

Gokken op Atletico Madrid – Real Madrid

Ook in de Spaanse competitie wordt dit weekend een stadsderby gespeeld. Zondag 16.15 uur trapt Atletico tegen Real Madrid af. Atletico is momenteel de nummer 1 in La Liga, Real staat op plek drie. Als Real Madrid hier weet te winnen dan maken ze het gat met Atletico aanzienlijk kleiner en is er nog van alles mogelijk. Atletico zal proberen de voorsprong op FC Barcelona en Real Madrid te vergroten en dat kunnen ze zeker doen door hier te winnen.

Atletico Madrid is dit seizoen hartstikke sterk en dat komt mede door goalgetter Suarez. Hij is het nog altijd niet verleerd en dat is ook terug te zien op de topscorerslijst; Suarez staat net onder Messi.

Los Blancos scoren moeizaam

Real Madrid heeft dit seizoen wat meer problemen om tot scoren te komen. Het is van groot belang dat de ploeg Benzema tot zijn beschikking heeft. Samen met Modric en Casamiro houdt hij Real nog op de been. De Koninklijke kan wel goed spelen maar ze scoren maar niet of heel moeilijk. Zeker tegen een tegenstander als Atletico weet je dat je heel weinig kansen krijgt.

Beste weddenschappen Atletico – Real

Als we kijken naar wat het beste is voor wedden op La Liga betreffende deze wedstrijd, dan kunnen we alleen maar kijken naar Atletico en zien waar de value ligt. De bookmakers kunnen namelijk geen winnaar aanwijzen maar gelukkig weten wij dat wel: Atletico zal niet gaan verliezen op eigen veld.

Waarde ligt bij Atletico

De eerste weddenschap die wij tippen is Atletico Draw no Bet voor 2.00 x de inleg. Deze bet ligt in onze ogen veel te hoog en Atletico verdient heel wat meer krediet, ze zijn op het moment de onbetwiste nummer 1 van de Primera Division. Als tweede bet gaan we spelen voor Luis Suarez to score anytime @2.45. Als er iemand gretig is om te scoren tegen Real Madrid,dan is het Louis Suarez wel. Dit zijn de twee niet te missen weddenschappen voor de Madrileense derby.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top