Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Champions League tips: Dortmund – Sevilla en PSG – Barcelona voorspellen

Champions League voorspelling PSG – Barcelona en Dortmund – Sevilla

Deze week staan er vier wedstrijden in de Champions League op het programma. We tippen je de beste weddenschappen voor PSG – Barcelona en Dortmund – Sevilla. Lees verder en check de tips voor de beste bookmakers odds en maak een mooie winst deze week.


Dortmund – Sevilla voorspellen Champions League

Dinsdag 9 maart 21.00 uur. Dit zal een wedstrijd van alles of niets worden. De eerste Champions League wedstrijd tussen deze twee ploegen was een spektakel om te zien; het  werd daarin maar liefst 3-2 voor Dortmund. Een zeer goede uitgangspositie voor de Duitse ploeg maar ze moeten Sevilla totaal niet onderschatten.

Sevilla in vormdip

Sevilla zit op dit moment een beetje in een vormdip. Ze hebben een terugval, maar dat is niet zo gek; het overkomt veel teams nadat ze een superreeks hebben neergezet. Voor Sevilla is nog alles te spelen. Ze zitten nog in de Champions League en ze staan vierde in de Spaanse competitie. Hier is niks op aan te merken behalve dat ze de laatste drie wedstrijden hebben verloren waaronder twee keer van Barcelona. Weet Sevilla te hier in de Champions League te winnen van Dortmund, dan laten ze zien weer helemaal terug te zijn.

Dortmund sterk met Erling Haaland

Borussia Dortmund heeft een zware wedstrijd achter de rug. Ze verloren afgelopen weekend in de Bundesliga met maar liefst 4-2 van het machtige Bayern München. Dit is zeker geen schande maar het laat toch weer zien dat ze eigenlijk geen partij zijn voor Bayern. Dortmund heeft sterke kwaliteiten zoals hun superspits Erling Haaland. Hij wist tegen Bayern twee keer snel achter elkaar te scoren. Weet Dortmund met Haaland tegen een Sevilla dat in een vormdip lijkt te zitten, een ronde verder te komen in de Champions League?

Betting tips Dortmund – Sevilla

Als Sevilla als eerste weet te scoren dan krijg je natuurlijk een prachtige wedstrijd te zien. Dan zal Dortmund alles op alles zetten om op zijn minst gelijk te spelen en zodoende een ronde verder te komen in de Champions League. Als de Dortmund spelers op hun best zijn dinsdag dan verwacht ik dat Dortmund weet te winnen van Sevilla.

De eerste bet die we gaan spelen is Dortmund to Score Over 1.5 Goals @1.81. Als tweede bet gaan we spelen voor Both Teams to Score + Over 2.5 Goals voor 1.83 x de inleg. Ik denk dat er in deze wedstrijd weer genoeg goals gaan vallen aangezien het een wedstrijd is waar het om de knikkers gaat.

Wedden op Champions League

Lees hier alles over het wedden op Champions League, van de actuele odds tot geschikte…

Lees meer

PSG – FC Barcelona voorspellingen

Woensdag 10 maart 21.00 uur. Deze Champions League wedstrijd lijkt natuurlijk gespeeld maar zo mag je dit natuurlijk niet ervaren en zeker de spelers van Barcelona niet. Ze hebben wat recht te zetten, want een team als Barcelona had het niet mogen laten gebeuren op eigen veld met 4-1 onderuit te gaan. Paris Saint-Germain zal op moeten passen want als er een ploeg in staat is deze score om te zetten, is het Barcelona wel. Dat hebben ze in het verleden al meerdere keren laten zien.

Spannende Champions League wedstrijd

Barcelona lijkt zijn vorm weer terug te hebben en heeft inmiddels meerdere wedstrijden achter elkaar gewonnen. Ze zitten in een goede flow en ik denk dat ze het PSG zeker moeilijk kunnen maken. Of ze een ronde verder komen in de Champions League betwijfel ik heel zeer, maar het gaat zeker spannend worden.

PSG zal zoals gezegd moeten uitkijken en niet weer in de val moeten lopen zoals voorgaande jaren. Het is de vraag of Neymar wordt opgesteld tegen Barcelona. Als dat wel het geval is dan zal FC Barcelona op moeten passen, want de aanvalslinie van PSG is niet te stoppen.

Tips beste weddenschappen PSG – Barcelona

Barcelona staat met 4-1 achter. Ze moeten minstens drie keer tot scoren komen en geen tegengoal krijgen willen ze doorgaan. Dit lijkt bijna niet mogelijk, maar we gaan het zien. Wat ik wel geloof is dat Barcelona zeker twee keer kan scoren en op deze bet kunnen we bij de bookmakers inzetten met een quotering van 2.01. Dit is een Champions League weddenschap die we niet kunnen laten liggen.

Mocht Neymar worden opgesteld dan is het een leuk om in te zetten op een goal van de Braziliaan. Hij zal er op gebrand zijn te scoren en zijn kwaliteit is natuurlijk enorm. De wedtips voor PSG – Barcelona zijn dus twee of meer goals voor Barcelona en Neymar to score met odds van 2.20 (mits hij start vanaf de basis, dat moeten we afwachten).

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top