Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste tips Tottenham – Chelsea: gokken op kaart Aurier en handicap Spurs

Wedden Tottenham – Chelsea
Zaterdag 24 november 2018, 18.30 uur

Het is tijd voor een mooie Londense Derby. We hebben het over Tottenham Hotspur tegen Chelsea. De nummer 3 tegen de nummer 4 van de Premier League met maar 1 punt verschil in het voordeel van Chelsea.

Een heerlijke wedstrijd om na de interland periode weer aan de competitie te beginnen. Zijn beide clubs er klaar voor? Lees hieronder verder voor de voorbeschouwing en de beste weddenschappen voor de wedstrijd.

Doet Tottenham Hotspur mee om de titel?

Tottenham verkeert in goede vorm. Na het verlies tegen City in het Wembley Stadion hebben ze vier wedstrijden achter elkaar weten te winnen. Nu staat Chelsea, dat 1 punt op ze voor staat, voor de deur.

Dit is dé wedstrijd voor de Spurs om te laten zien dat ze er klaar voor zijn en dat ze mee kunnen vechten om de titel dit jaar. Gaan ze in eigen stadion ook onderuit tegen Chelsea, dan zie ik de kansen somber in en is alleen nog de top 4 belangrijk om te halen.

Selectie Spurs

De selectie van de Spurs is redelijk in orde. Ze missen Dembélé op het middenveld. Achterin zijn er wat meer zorgen; de absentie van Sanchéz is een groot gemis. Vertonghen is twijfelachtig, maar de verwachting is dat hij niet meespeelt. Van Trippier is het ook onzeker of hij op tijd hersteld is van blessure en dan heb je nog Rose, die er zeker weten uit ligt.

Achterin genoeg onzekerheden, maar des te meer kans voor andere jongens om zich te laten zien. In de voorhoede is iedereen erbij dus ik verwacht veel van ze.

Chelsea in goede vorm

Chelsea draait lekker onder de nieuwe coach Sarri. Verschillende spelers leven weer helemaal op en er staat een goed team. Van de laatste vier Premier League wedstrijden zijn er drie gewonnen en werd er één gelijkgespeeld – oftewel, Chelsea verkeert ook in een hele goede vorm. Ze staan natuurlijk niet voor niks derde.

Selectie Chelsea in orde

De selectie van Chelsea is nagenoeg compleet. De enige onzekerheid die ze hebben is Kovacic, maar dat is naar mijn mening goed op te vangen door zijn ploeggenoten.

Voor de rest zijn alle spelers heel uit de interland periode gekomen en dat is altijd fijn voor de trainer. Er zijn genoeg gevallen geweest door het drukke wedstrijdschema, waardoor de spelers juist na de interland periode terug hadden kunnen komen met een blessure.

Tottenham Hotspur – Chelsea voorspellingen

Als ik kijk naar de odds bij de bookmakers voor het wedden op Premier League, dan zijn ze er niet uit welk team nu in het voordeel is. Beide worden even sterk geschat. Dit is ook wedstrijd waar veel op het spel staat. Beide teams mogen niet verliezen en ze zijn aan elkaar gewaagd.

De eerste bet die we gaan spelen is Tottenham +0.25 AH voor 1.75 x je inleg. Het wordt een moeilijke wedstrijd voor de Spurs, maar toch denk ik dat ze kunnen winnen ook al zijn er achterin defensieve problemen.

Indekken met handicap weddenschap

Met deze Asian Handicap weddenschap dek je jezelf enigszins in. Mocht de wedstrijd alsnog in een gelijkspel eindigen dan is de bet half gewonnen. Verliezen ze de wedstrijd, dan is de bet helaas verloren. Een gelijkspel is zeker niet uit te sluiten, maar als Tottenham lekker in de wedstrijd zit dan geef ik ze een goede kans om te winnen.

Gokken op kaart Aurier

De tweede weddenschap die we gaan spelen is gokken op een kaart voor Aurier @3.30 bij bookmaker Mr Green. Aurier zal de vervanging van Trippier zijn en deze jongen is gek op kaarten pakken.

Hij zal zich willen bewijzen om een basisplaats af te dwingen en zijn directe tegenstander zal niemand minder zijn dan Eden Hazard. Dan lijkt een kaart pakken vanzelfsprekend.

Dit zijn mijn twee beste picks over deze wedstrijd. $ucces en lekker genieten van de wedstrijd!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top