Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Athene – Ajax Champions League: wedden op winst en kaarten

Voorspellingen Athene – Ajax Champions League
Wedden op Ajax
 27 november 2018

Het einde van de Champions League poulefase komt in zicht;  deze week worden de een na laatste groepswedstrijden gespeeld. Woensdagavond staat PSV – FC Barcelona op het programma en voor Ajax wacht dinsdagavond nog een lastige uitwedstrijd in Griekenland. Weten de Amsterdammers die winnend af te sluiten, dan zijn ze zeker van de volgende ronde Champions League.

Athene staat met 0 punten onderaan in de poule en kan in principe nog derde worden – maar dan zullen de Grieken nog wel twee keer moeten winnen. Het zal dinsdagavond dus een wedstrijd worden met veel strijd waar voornamelijk AEK Athene vecht voor zijn laatste kans. Hieronder de voorbeschouwing Athene – Ajax, afsluitend met mijn tips voor de beste weddenschappen op deze wedstrijd. $ucces!

Uitstekende vorm Ajax

Zoals velen van jullie wellicht weten draait Ajax op dit moment uitstekend. Het maakt op dit moment niet uit welke tegenstander ze in welke competitie dan ook treffen, elke club moet zich de laatste tijd overgeven aan Ajax.

Scorend vermogen

Zo zijn de Amsterdammers al 12 wedstrijden ongeslagen en blijven zij deze reeks maar voortzetten. Wat daarbij ook nog eens komt kijken is het scorend vermogen van de Amsterdammers. Ajax wint namelijk de wedstrijden niet met 1 of 2 doelpunten verschil maar schieten er op los waardoor er vaak met minimaal 3 doelpunten verschil gewonnen wordt.

Je zou zeggen dat de vorm een keer moet ophouden, al zie ik daar nu geen reden voor. Athene kan zijn borst dus nat maken…

Griekse kampioen stelt teleur

Athene daarentegen lijkt de draad wel even helemaal kwijt te zijn. Zo presteren zij niet alleen in de Champions League onder hun niveau, maar ook in de competitie is het de laatste weken niet al te best.

De twee afgelopen competitieduels werden verloren en daardoor staan ze nu op een teleurstellende zevende plek. Werd AEK Athene vorig jaar nog kampioen in de Griekse competitie, daar nu helemaal niks meer van te zien.

Athene – Ajax laatste kans

Wat ik al eerder aangaf staat Athene met nul punten onderaan in de poule en zijn zij al uitgesloten voor de volgende ronde Champions League. Toch voetballen ze dinsdagavond nog ergens voor aangezien plek 3 naar de Europa League wordt gestuurd. Wel zal dit een hele zware opgave worden, zeker in de vorm waarin zij verkeren.

Maar mochten de Grieken winnen van Ajax, komen zij maar 1 punt achter op Benfica – ervan uitgaande dat Benfica uit niet wint bij Bayern München. De laatste wedstrijd zal dan gaan tussen Benfica en Athene waarin dan ineens alles weer mogelijk is.

Voor Athene is de wedstrijd tegen Ajax hun laatste kans en ze zullen dus alles geven. Daarnaast staat het Griekse publiek bekend om zijn fanatieke steun en support, wat AEK Athene misschien wel een zetje in de rug kan geven.

Ajax mist Ziyech in Champions League

Wat wel een enorme teleurstelling is voor Ajax, is het gemis van Hakim Ziyech. De middenvelder had de laatste tijd helemaal zijn rol gevonden binnen de ploeg en speelde de sterren van de hemel. Met zijn geweldige trap bracht hij keer op keer de aanvallers van Ajax in een scoringspositie. Daarnaast was hij niet alleen belangrijk in het geven van passes maar wist hij vaak zelf ook nog een doelpunt te maken.

Ziyech kampt met een knieblessure die hij heeft opgelopen tijdens de interlandperiode. Hij is dan ook niet fit genoeg om dinsdag in de Champions League mee te doen. Echter speelde Ziyech afgelopen weekend tegen NAC ook al niet en werd dat goed opgevangen. Ajax won met 0-3.

Voorspellingen Athene – Ajax

En dan nu over het wedden op Champions League. De eerste tip voor de wedstrijd AEK – Ajax die ik met jullie wil delen betreft gokken op kaarten. Athene vecht voor zijn laatste kans en zal dus alles geven. Dat zal gepaard gaan met enige agressie. Ajax zal hier naar waarschijnlijkheid niet echt van onder de indruk raken en het eigen spel blijven spelen.

De kans dat de Grieken dinsdagavond dan ook een kaartje pakken is vrij groot. Daarom raad ik jullie aan om ‘over 1,5 kaart voor de thuisploeg’ te spelen. De quotering hierop is 1.44 bij bookmaker Mr Green. In drie van de vier Champions League wedstrijden pakten de Grieken al minimaal 2 kaarten. Deze weddenschap is ook prima om op te nemen in een combi bet.

De odd voor het gokken op minstens 3 kaarten is 2.48. Aantrekkelijk, maar uiteraard ook iets riskanter.

Wedden op winst Ajax Champions League

Daarnaast verwacht ik niet dat Athene uit het dal gaat kruipen waarin ze zitten. Ze zijn uit vorm en ik denk dat ze geen vuist kunnen maken tegen Ajax. Het enige voordeel wat de Grieken zullen hebben is dat ze thuis spelen.

Ajax heeft echter vaak genoeg op onbekend terrein gespeeld, waarin het bovendien weleens uit de hand kan lopen, waardoor ik verwacht dat Ajax de 3 punten mee naar huis neemt en zich verzekert van de volgende ronde. Wedden op winst Ajax levert 1.72 x je inleg op bij een goede voorspelling. Succes!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top