Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips PSV – FC Barcelona Champions League: prima Barca odds

Wedden PSV – FC Barcelona Champions League
Voorspellingen 28 november 2018

Voor PSV lijkt het Europees seizoen uit te draaien op een teleurstelling. Na vier wedstrijden hebben ze nog maar één punt. Woensdagavond spelen ze thuis tegen FC Barcelona. Barca is al geplaatst en staat met 10 punten bovenaan in de groep.

Ondanks dat het PSV niet goed gaat in de Champions League zijn er uiteraard wel goede weddenschappen voor de wedstrijd te vinden. Ik heb twee prima tips voor je, je vind ze onderaan.

PSV – FC Barcelona Champions League

PSV verloor de laatste wedstrijd tegen Tottenham in de laatste minuten van de wedstrijd. In bijna alle wedstrijden wist PSV goed tegenstand te bieden, maar verloren ze uiteindelijk toch.

In de Eredivisie is PSV een topteam, maar in de Champions League missen ze toch bepaalde kwaliteiten. Met name in de verdediging hebben ze het vaak moeilijk. Spelers als Viergever en Schwaab zijn simpelweg niet goed genoeg om topaanvallers te stoppen. Ook al spelen ze vaak voor hun doen erg goed. Voorin heeft PSV met Lozano en Bergwijn wel twee spelers van niveau, en ook het middenveld is niet slecht.

Barca zonder Suarez en Cillessen

FC Barcelona weet zich ook dit jaar eenvoudig te plaatsen voor de knock out rondes. Tegen PSV moet Barca Suarez en Cillessen missen, maar ook zonder die twee hebben ze natuurlijk genoeg kwaliteiten.
Nu Barcelona al geplaatst is zullen ze misschien wat spelers rust geven, maar bij een overwinning vanavond zijn ze zeker van de groepswinst. Er staat dus wel degelijk wat op het spel voor de Spanjaarden.

Waar PSV alles in de eigen competitie makkelijk wint, heeft Barca wel wat problemen. Ze hebben de laatste twee wedstrijden niet gewonnen en staan op de tweede plaats in La Liga

Gokken op PSV – Barcelona

Ondanks de slechtere vorm van Barcelona, verwacht ik geen stunt van PSV. De aanval van Barca is simpelweg te goed voor de verdediging van PSV. Voor het wedden op Champions League springen er twee weddenschappen voor mij bovenuit.

De eerste bet die ik je wil tippen is ‘Barcelona -1 goal handicap’ voor 2.20 x je inleg bij bookmaker Mr Green. Je wint deze weddenschap als Barca wint ondanks de virtuele achterstand van 1-0 bij aanvang van de wedstrijd.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top