Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Feyenoord – PSV Eredivisie voorspellingen: geen goals voor rust

Gokken Feyenoord – PSV
Voorbeschouwing Eredivisie 2 december

Zondag om 14.30 uur wordt in de Eredivisie de kraker gespeeld tussen Feyenoord en PSV. Wie o wie gaat PSV dit seizoen afstoppen? Dit keer mag Feyenoord een poging wagen. Gaat het de Rotterdammers in de eigen Kuip lukken om de eerste punten af te snoepen van de landskampioen? Ik zie zeker kansen voor Feyenoord.

Check onderaan mijn tips voor winnende weddenschappen. Wedden op Feyenoord met handicap biedt mogelijkheden en ik voorzie in de eerste helft nog geen doelpunten. Hoge odds hiervoor bij de bookmakers. $ucces!

PSV strijdt met Ajax om kampioenschap

PSV draait een uitstekend seizoen onder leiding van Mark van Bommel. Ze hebben nog geen steek laten vallen in de Eredivisie en dat zelfs al 13 wedstrijden lang niet. Ajax ligt echter op de loer met 5 punten achterstand en ze zullen toeslaan als PSV punten laat liggen.

Feyenoord speelt voor derde plek

De nummer drie van de Eredivisie is Feyenoord met beduidend minder punten dan PSV en Ajax. Het verschil met Feyenoord bedraagt maar liefst 8 punten en met PSV zijn dat er zelfs 13 – daar begint dus een behoorlijk gat te ontstaan. We mogen wel vaststellen dat het dit seizoen gaat tussen PSV en Ajax. Feyenoord zal spelen voor de derde plek wat zeker haalbaar is en bovendien een prima prestatie.

PSV moet tegen Feyenoord op zijn best zijn

PSV heeft een zware doordeweekse wedstrijd gespeeld tegen Barcelona. Het was weliswaar een thuiswedstrijd, maar de spelers zullen het zeker merken – ze zullen op hun best moeten zijn om Feyenoord in de Kuip te verslaan. Puntenverlies is echter niet aan de orde en PSV zal moeten blijven winnen willen ze voorop in de strijd blijven.

Feyenoord in het voordeel

Feyenoord draait weer lekker in de Eredivisie. Na het verlies tegen Ajax met 3-0 hebben ze zich weten te herpakken en wonnen ze maar liefst 3 wedstrijden op rij.

Je merkt gewoon dat dit seizoen het kwaliteitsverschil tussen PSV en Ajax en de rest van de Eredivisie groot is. Feyenoord zal zondag alles moeten geven willen ze goed resultaat halen. Toch zijn ze niet kansloos. Zoals we weten heeft PSV een zware Champions League wedstrijd achter de rug, terwijl Feyenoord hard heeft kunnen trainen voor deze topper. Dit is in het voordeel van de Rotterdammers.

Kansen voor Feyenoord tegen PSV

Feyenoord zal op alle posities in het veld scherper en slimmer moeten spelen en als het voetballend niet lukt, dan moeten ze maar op agressie spelen en dat is in de Kuip goed te doen.

Er moeten duels gewonnen worden en dan komen de kansen vanzelf. Ze zullen er niet veel krijgen, maar de kansen die zich voordoen moeten erin en ik zie ze zeker wel liggen voor Feyenoord.

Wedden op Feyenoord – PSV Eredivisie

Als we gaan kijken naar de beste weddenschappen voor deze wedstrijd dan neig ik toch naar Feyenoord. PSV zal zeker willen winnen, maar ik denk dat het na de doordeweekse wedstrijd teveel is voor ze. Feyenoord is niet makkelijk te verslaan in de Kuip.

De ‘Feyenoord +0.25 Asian Handicap @1.81’ is een prima bet om te spelen. Dat betekent dat als Feyenoord deze wedstrijd wint de weddenschap gewonnen is, speelt Feyenoord gelijk dan win je de bet half. Verliest Feyenoord dan is de weddenschap helaas verloren. Dus Feyenoord zal moeten winnen of gelijk spelen willen we winst maken.

De tweede tip voor het wedden op Eredivisie deze zondag is ‘Half Time Draw @2.30’. Ik geloof dat de goals pas in de tweede helft komen. In het begin zal er afgetast worden en Feyenoord zal zeker niet in de val willen lopen.

PSV zal ook afwachtend starten om te kijken hoe ze het beste in de aanval kunnen gaan. Daarom verwacht ik geen vroege goal. Dit is een prima weddenschap voor de wedstrijd Feyenoord – PSV. Veel kijkplezier en $ucces met de bets!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top