Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Betting tips Premier League: winnen met United, Arsenal en Spurs

Premier League weekend betting tips

Dit zijn de beste weddenschappen voor de Premier League wedstrijden dit weekend. Een paar bets met wat meer risico (dus zet niet te hoog in), maar ze zijn het spelen zeker waard.

Huddersfield – Brighton

Zaterdag 16.00 uur. Huddersfield heeft in de laatste wedstrijd verrassend gepresteerd. Het uitduel tegen Newcastle United werd met 0-2 gewonnen. De laatste 3 wedstrijden werden maar liefst 7 punten opgehaald. Een puike prestatie voor een team dat nog steeds strijdt om degradatie.

Brighton daarentegen heeft het de laatste tijd wat zwaarder en haalde in de laatste 3 wedstrijden maar 1 punt op. Het tweede rijtje van de Premier League is hartstikke spannend en het verschil in punten is minimaal. Daarom is deze wedstrijd voor beide teams erg interessant. Bij winst kunnen ze een goede sprong maken op hun directe concurrent.

Betting tips: weinig goals

Aangezien er veel op het spel staat voor beide ploegen verwacht ik weinig doelpunten in deze wedstrijd. Huddersfield is thuis heel erg sterk om weinig doelpunten tegen te krijgen, maar ze scoren zelf ook weinig. Brighton is op papier de favoriet, maar het zal een hele opgave worden willen ze deze wedstrijd winnen.

De beste bet is dan ook ‘Under 2 Asian Goal Line’ voor 1.85 x je inleg. Dat betekent dat als er 0 of 1 goal wordt gescoord de weddenschap is gewonnen. Worden er 2 goals gescoord dan krijg je je geld terug. Worden er meer dan 2 doelpunten gescoord dan is de bet helaas verloren.

Inzetten op correcte score

Als tweede bet spelen we voor twee correcte uitslagen. Hudderfield weet vaak op de nul te spelen en daarom verwacht ik eigenlijk maar maximaal 1 goal en die kan aan beide kanten vallen. Dus we gaan voor twee uitslagen spelen en dat is 1-0 @6.00 en 0-1 @7.50 bij bookmaker Mr Green. Hou de stakes laag omdat het een stuk meer risico is.

Southampton – Manchester United

Zaterdag 18.30 uur. Dit is een interessante wedstrijd waarop ik me verheug. Manchester United wint zijn wedstrijden moeizaam en staat op een belabberde zevende plek van de Premier League. Mourinho staat nog altijd aan het roer en de spelers zullen het nog wel een tijdje met hem moeten doen.

Southampton is dit jaar ook dramatisch en speelt om degradatie. Beide teams mogen absoluut niet verliezen. Dit gaat veel strijd opleveren. Toch denk ik, ook al zijn ze aan het worstelen, Manchester United deze wedstrijd gaat winnen en dat is puur omdat Southampton in een nóg slechtere vorm verkeerd dan United.

Wedden dat United wint

Wedden op winst Manchester United kan je spelen tegen een odd van 1.95. Wil je iets meer risico nemen dan kan je ook nog voor de weddenschap ‘Manchester United Win to Nil’ spelen voor 3.50 x je inleg. Is een zeer hoge, maar gewaagde bet die zeker niet onmogelijk is in mijn ogen. Je wint de weddenschap als United wint zonder tegengoal.

Arsenal – Tottenham Hotspur

Zondag 15.05 uur. Op zondag wordt er een mooie Londense derby gespeeld tussen Arsenal en Spurs. Beide teams zitten in een goede flow. Ze weten wedstrijden te winnen. Spurs staan netjes derde en Arsenal haakt aan met hun vijfde plek. Tussen deze twee teams zit maar 3 punten verschil. Van deze wedstrijd gaan we ook weer heerlijk genieten.

Gelijkspel voorspellen

Voor deze derby gaan we spelen voor de Draw met een quotering van 3.60 bij Mr Green Sport. Ik heb het gevoel dat er geen winnaar uit de bus komt. Ik denk dat beide teams het net zullen vinden, maar deze odd staat te laag om te spelen. Ik verwacht een einduitslag van 1-1, maar een 2-2 sluit ik ook niet uit.

Beide teams willen niet verliezen en zullen er vol voor gaan. Een gelijkspel in deze wedstrijd ligt het meest voor de hand.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top