Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Manchester United – Arsenal Premier League topper doordeweekse ronde

Voorspellingen Premier League
Wedden tips woensdag 5 december 2018

Deze week staat er een doordeweekse speelronde in Engeland op het Premier League programma met één duel in de hoofdrol: Manchester United – Arsenal. Een heerlijke wedstrijd waar goed op gewed kan worden.

Daarnaast moet Chelsea uit naar het stugge Wolverhampton en gaat Leicester City op bezoek bij hekkensluiter Fulham. Een korte voorbeschouwing van deze drie wedstrijden met daarbij tips voor de beste weddenschappen. De betting tips zijn overigens ook prima te gebruiken voor een combi bet!

Bet Manchester United – Arsenal

Woensdag 5 dec, 21.00 uur. De nummer 7 tegen de nummer 4 van de Premier League. Arsenal, dat afgelopen weekend ook al een lastige wedstrijd had, mag nu zijn vorm bewijzen tegen de mannen van Mourinho. De Gunners wisten zondag thuis knap met 4-2 te winnen van Tottenham en stegen daardoor een plekje op de ranglijst.
United is dus gewaarschuwd en kan zijn borst natmaken, zeker nu de club uit Manchester niet zo lekker draait.

Om een winnaar aan te wijzen bij zulke wedstrijden blijft lastig, ook wanneer er een favoriet is. Wat een betere tip is in mijn ogen is het wedden op goals. In de afgelopen vijf onderlinge duels waarin United thuis speelde wisten beide teams te scoren.

Gokken op goals

Beide teams beschikken over een geweldige aanval die al voor veel doelpunten heeft gezorgd. Zo zijn Aubameyang en Lacazette (Arsenal) samen goed voor 16 doelpunten en zijn Martial en Lukaku (United) samen goed voor 11 doelpunten. Beide ploegen hebben dus veel aanvallend vermogen waardoor de kans groot is dat beide teams scoren. Daarom raad ik je ook aan om beide teams op scoren te zetten, wat bij de bookmakers een redelijke quotering heeft van 1.50.

Wolverhampton – Chelsea

Woensdag, 20.45 uur. De volgende wedstrijd die ik je tip voor het wedden op Premier League zal gaan tussen het stugge Wolverhampton en grootmacht Chelsea. Chelsea (derde) kan zich geen foutje permitteren aangezien zij zeven punten achter staan op koploper Manchester City. De club uit Londen zal deze wedstrijd dan ook moeten winnen en dat is op papier zeker mogelijk.

Chelsea heeft nog maar één keer verloren dit seizoen en dat was tegen Tottenham. Een uitstekend resultaat tot nu toe en dit duel tegen Wolverhampton zou geen probleem moet zijn.

Wolverhampton niet te onderschatten

Toch mag Chelsea deze promovendus niet onderschatten. Wolverhampton wist dit seizoen namelijk in eigen huis de Premier League koploper op een gelijkspel te houden, iets waar iedereen van stond te kijken. Ook wisten ze uit bij Arsenal een gelijkspel af te dwingen. Chelsea is dus gewaarschuwd niet dezelfde fout te maken als City.

Hoge odds winst Chelsea

Maar Wolverhampton draait de laatste paar wedstrijden niet heel lekker en ze wisten de afgelopen zes wedstrijden niet te winnen. Ik schat Chelsea aanzienlijk hoger in en verwacht ook niet dat zij dezelfde fout maken als Arsenal en City. Daarom raad ik jullie aan om Chelsea op winst te zetten en dit levert je bij de bookies een opvallend hoge quotering op van 1.80.

Fulham – Leicester City

Woensdag, 20.45 uur. De laatste wedstrijd uit deze voorbeschouwing… Fulham, dat dit seizoen nog niet zijn stempel wist te drukken, staat op een teleurstellende laatste plek van de Engelse competitie. Ze wisten nog maar twee wedstrijden winnend af te sluiten en er werd tien keer verloren. De kans is groot dat daar woensdagavond nog een verliespartij bij komt, want een Leicester in vorm komt op bezoek.

Inzetten op winst of gelijk Leicester

Leicester City staat op een keurige achtste plek. Ze wonnen de afgelopen vijf Premier League duels en woensdagavond tegen de hekkensluiter verwacht ik niet dat de goede vorm wordt doorbroken. Maar aangezien ze ook niet elke wedstrijd overtuigend winnen, raad ik jullie aan om Leicester op draw no bet te zetten. Dit levert je evengoed nog een quotering op van 1.66 en wanneer het toch gelijk wordt, krijg je gewoon je geld terug.

Deze wedstrijden kan je los spelen maar kan je natuurlijk ook in een combinatie weddenschap zetten. Wanneer je deze drie wedstrijden wilt combineren, levert dit je een totale quotering van 4.48 op bij de bookmakers.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top