Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips voetbal dit weekend: Feyenoord, Juventus en Sevilla favoriet

Sinterklaas is weer het land uit, maar niet getreurd. Wij hebben natuurlijk weer wat mooie weekend betting tips om de uitgaven aan de cadeaus mogelijk wat te vergoeden.

In deze voorbeschouwing komen de wedstrijden van Juventus – Inter, Valencia – Sevilla en FC Emmen – Feyenoord aan bod. De odds voor de weddenschappen liggen allemaal (ruim) boven de 2.00. $ucces!

Juventus – Inter Milan tips

7 december. We beginnen met een wedstrijd in Italië. Vrijdagavond staat er in de Serie A een echte kraker op het voetbalprogramma; Juventus tegen Inter. Juve is ook dit jaar weer de te kloppen ploeg, terwijl Internazionale dit jaar meedoet om in de top drie te eindigen.

Juventus is nog ongeslagen, ze hebben nog maar twee punten laten liggen door het gelijke spel tegen Genoa. De andere 13 wedstrijden won Juve allemaal. Met een doelsaldo van 31 voor en 8 tegen hebben ze ook de beste aanval én defensie. Juventus lijkt weer zonder veel moeite kampioen van Italië te worden.

Hopen op stunt van Inter

Veel Italiaanse voetballiefhebbers hopen dan ook dat Inter Milan kan stunten dit weekend. Inter speelt dit seizoen nog wat wisselvallig. Maar de club groeit wel elk jaar weer naar het niveau van de tijd van Sneijder en Mourinho.

Inter verloor laatst nog kansloos van Atalanta met 4-1, terwijl ze wel eenvoudig wonnen bij Lazio met 0-3. Tegen grote clubs lijken ze beter te zijn dan tegen de wat mindere clubs.

Wedden op Juventus – Inter

Inter zal na het slechte resultaat tegen Roma en Tottenham weer willen winnen. Voor Juventus is het zaak om de goede vorm vast te houden, ook tegen sterkere tegenstanders. Ik verwacht een aantrekkelijke wedstrijd met aardig wat kansen voor beide ploegen.

De saaie stugge wedstrijden zijn in Italië al een tijdje verleden tijd. Zeker bij deze twee teams die beide goed kunnen aanvallen. Ik verwacht dan ook dat beide teams scoren, maar dat Juventus uiteindelijk wel de drie punten zal houden. Mijn tip is dus inzetten op winst Juventus + beide teams scoren. De quotering is uitstekend: 2.40 x je inleg bij bookmaker Mr Green.

Valencia – Sevilla betting

8 december. In de tweede wedstrijd gaan we wedden op La Liga. Op papier lijkt het geen mooie wedstrijd, maar Valencia tegen Sevilla staat vaak garant voor goals! Valencia is bezig aan een dramatisch voetbalseizoen met een 14e plek. Terwijl Sevilla heel goed bezig is met de tweede plek, met maar één punt achterstand op Barca.

Valencia werd vorig seizoen nog vierde in de Spaanse competitie. Dit seizoen wisten ze nog maar drie van de veertien wedstrijden te winnen en het team is niet eens heel erg veranderd. Spelers als Rodrigo, Daniel Wass, Dani Parejo en Kondogbia speelden er vorig seizoen ook en deden het toen uitstekend.
De vorm van Valencia lijkt echter wel weer wat beter te worden. Vorige maand wonnen ze twee competitiewedstrijden.

Gokken op winst Sevilla

Sevilla doet het uitstekend dit seizoen. Ze staan dus maar één punt achter op FC Barcelona en lijken goede papieren te hebben om de Champions League te halen. Bij Sevilla heeft de komst van André Silva voor veel goals gezorgd, hij scoorde al acht keer in 13 wedstrijden. De ploeg lijkt wat moeite te hebben met de uitwedstrijden, van de zeven uitwedstrijden wonnen ze er pas drie.

Op papier lijken de teams gelijk aan elkaar, maar de vorm in de praktijk laat zien dat Sevilla stukken beter is. Ik raad je daarom aan te gokken op een zege van Sevilla voor 3.20 bij de bookies. De ploeg heeft ook nog eens een uitermate sterke bank met spelers als Promes, Muriel en Sarabia.

Ondanks dat Valencia iets beter is gaan spelen, verwacht ik nog steeds dat Sevilla hier de punten zal pakken. Ze zijn nog steeds beter in vorm en in deze wedstrijd is de vorm van de dag het belangrijkste.

FC Emmen – Feyenoord voorspellingen

9 december. In de laatste wedstrijd gaan we wedden op Eredivisie; FC Emmen tegen Feyenoord. Emmen is tot nu toe aardig goed op weg in de strijd tegen degradatie. Feyenoord pakte door te winnen van PSV vorig weekend de laatste strohalm om mee te blijven doen om het kampioenschap.

FC Emmen is redelijk goed bezig, van de laatste vijf wedstrijden werd er maar één verloren, er werd er echter ook maar één gewonnen. Op dit moment staat Emmen één punt boven de nacompetitieplekken. Afgelopen weekend nam het knap nog een punt mee uit Arnhem. Opvallend is dat Emmen beter is in uitwedstrijden dan thuiswedstrijden.

Feyenoord doet nog mee in Eredivisie

Feyenoord won afgelopen weekend knap van PSV, waardoor de competitie weer een stuk spannender is. Feyenoord wist de laatste drie wedstrijden te winnen en is dus goed in vorm. Als Feyenoord elke wedstrijd had gestart zoals ze deden tegen PSV, dan hadden ze nog een stuk meer punten gehad.

Feyenoord verloor alleen maar van De Graafschap en Ajax dit seizoen en speelde twee keer gelijk. De uitslagen van de Rotterdammers zijn dus eigenlijk wel prima, het spel is echter vaak niet bepaald goed. Tegen PSV lieten ze zien wel goed te kunnen voetballen.

Wedden op grote zege Feyenoord

Wanneer Feyenoord net zo start tegen FC Emmen als tegen PSV dan staan ze binnen no time dik voor. Emmen is echter een lastige ploeg om tegen te spelen, bijna alle tegenstanders gaan mee in hun tempo en krijgen het daardoor moeilijk. Emmen was dit seizoen alleen tegen Ajax en PSV kansloos en ik verwacht dat er dit weekend een derde ploeg bij komt.

Voor het team uit Drenthe is het natuurlijk een slecht moment om Feyenoord te treffen. Na de gewonnen wedstrijd tegen PSV zullen ze de vorm en sfeer voort willen zetten. Ik verwacht een grote overwinning voor Feyenoord. We zetten daarom in met een -1 goal handicap om betere odds te krijgen: 2.05 bij bookmaker Mr Green.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top