Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League voetbal tips: veel op het spel in Engelse competitie

Wedden tips voetbal Premier League
Weddenschappen
8 december

Voor Liverpool is er veel aan gelegen de wedstrijd te winnen, maar de tegenstander staat garant voor goals… Voor Arsenal staat er een must win wedstrijd op het programma en Fulham kan dit weekend profiteren van de crisis bij Manchester United.

Drie wedstrijden dit weekend in de Engelse Premier League waarop het dus prima wedden is! Check de voorbeschouwing met de vier beste betting tips.

Bournemouth – Liverpool bet

8 december 13.30 uur. Op zaterdag trappen we de Premier League af met de wedstrijd tussen Bournemouth en Liverpool.
Bournemouth won de afgelopen wedstrijd met 2-1 van Huddersfield en heeft zich weten te herpakken.

Scoren is voor ploeg geen probleem, maar ze verliezen vaak net met 1 doelpunt verschil. En dat is erg zonde want er staat immers een goed team op het veld. Bournemouth staat netjes zevende op de ranglijst.

Liverpool kan leiding Premier League pakken

Liverpool zit nog altijd in een goede flow en de afgelopen wedstrijd wisten ze ook netjes te winnen met 1-3 tegen Burnley uit. Ze blijven achter Manchester City aanjagen om de eerste plek te heroveren. Het verschil bedraagt maar 2 punten.
Mocht Liverpool deze wedstrijd winnen dan bestaat er een kans dat ze over City heen gaan. City mag later op de dag op bezoek gaan bij Chelsea waar je nog niet zomaar gewonnen bent.

Wedtips: gokken op Liverpool en goals

Als je naar de statistieken kijkt kan je niet om deze weddenschap heen: We gaan spelen voor Over 2.5 doelpunten in deze wedstrijd met een quotering van 1.65 bij de bookmakers. De wedstrijden van Bournemouth staan altijd garant voor doelpunten en ik verwacht dat ook met deze wedstrijd.

Als tweede gaan we inzetten op winst Liverpool voor 1.70 x je inleg. Liverpool weet wat het te doen staat en als het lukt om deze wedstrijd te winnen geven ze veel druk aan Manchester City. Winst is de enige optie voor Liverpool.

Arsenal – Huddersfield: must win

Zaterdag 8 december 16.00 uur. Arsenal speelt goed onder de nieuwe trainer en wist dan ook bij Manchester United een 2-2 gelijkspel eruit te slepen. Arsenal staat vijfde met 31 punten, hetzelfde aantal als Chelsea dat vierde staat. Dit is dan ook een must win voor Arsenal willen ze mee blijven doen om in de top 4 van de Premier League te eindigen.

De tegenstander zaterdag is Huddersfield. Die club is in mijn ogen nog altijd de topfavoriet om te degraderen – ook al staan nu net boven de degradatiezone. Ik denk dat ze weinig te zoeken hebben bij Arsenal.

Tip: Gokken op dikke winst Arsenal

De bet die er voor mij uitsteekt is dan ook Arsenal -1.5 Asian Handicap met odds van 1.80. Dat betekent dat Arsenal minimaal met twee doelpunten verschil moet winnen, wil de weddenschap gewonnen zijn. Wint Arsenal met 1 doelpunt verschil, spelen ze gelijk of verliezen ze zelfs, dan is weddenschap helaas verloren.

Mijn tweede tip voor het wedden op Premier League in deze wedstrijd is de ‘Second Half Most Goals’ voor 2.00 x je inleg. Arsenal heeft vaak dit seizoen pas in de tweede helft de doelpunten gescoord en dat verwacht ik ook bij deze wedstrijd. Ik denk dat ze Huddersfield pas de tweede helft kunnen breken.

Manchester United – Fulham

Zaterdag 8 december 16.00 uur. We weten allemaal dat het bij Manchester United crisis is. Tegen Arsenal hadden ze het tij kunnen keren als ze hadden weten te winnen, maar niets is minder waar. Ze bleven steken op 2-2 en dat is te weinig voor United dat momenteel achtste staat.

Fulham daarentegen heeft een nieuwe trainer en dat is meteen te merken. Ze zijn weer punten aan het pakken en deze wedstrijd tegen United lijkt een uitgelezen kans.

Tip: Wedden op goals voor beide

Mijn wedtip is de Both Teams to Score weddenschap voor 1.85. United heeft dit seizoen al zoveel doelpunten om de oren gekregen dat ze een negatief doelsaldo hebben. Fulham scoort gemakkelijk en ik verwacht niets minder met deze wedstrijd.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top