Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Inter – PSV Champions League: PSV kan defensie Inter pijn doen

Inter – PSV weddenschappen
Voorspellingen Champions League 11 dec

Deze week worden de laatste groepswedstrijden van de Champions League gespeeld. Voor PSV is het het einde van een toch teleurstellend avontuur. PSV behaalde maar één punt in de eerste vijf wedstrijden en is zodoende uitgeschakeld voor Europese overwintering.

De laatste wedstrijd speelt PSV uit bij Inter. Inter staat in punten gelijk met Tottenham en moet dus winnen en hopen dat FC Barcelona van Tottenham wint.

Onderstaand de voorbeschouwing op de wedstrijd van PSV vandaag in de Champions League. Afsluitend de beste betting tip voor dit duel. Een winnende weddenschap is 2.50 x je inleg waard.

Inter – PSV Champions League

Inter Milan heeft zware weken achter de rug. Ze verloren uit bij Tottenham Hotspur twee weken terug, daarna speelden ze gelijk tegen Roma en verloren ze van Juventus. Na drie wedstrijden op rij niet gewonnen te hebben is het nu toch weer tijd voor de drie punten.

Het is voor Inter natuurlijk ook belangrijk om weer eens verder te gaan in de Champions League. In de vorige wedstrijd tegen PSV vond ik ze erg goed. Ze speelden niet zo afwachtend zoals je vaak ziet bij een Italiaanse ploeg, maar hadden meer balbezit. Met dat balbezit creëerden ze ook aardig wat kansen, uiteindelijk wonnen ze dan ook zeker verdiend met 1-2.

PSV minder gemotiveerd

In tegenstelling tot Ajax (check ook de tips voor Ajax – Bayern), is PSV kansloos gebleven in de Champions League. Met één punt door het gelijke spel tegen Tottenham is het een teleurstellende campagne. Ook al zeggen ze bij PSV zelf van niet, intern zullen ze toch zeker niet tevreden zijn.

Tegen Inter kan PSV natuurlijk nog een keer winnen, maar doorgaan in Europa zit er niet meer in. Ik verwacht dan ook dat ze toch net iets minder gemotiveerd zullen zijn. Dit gebeurt vaak zonder dat je het door hebt, maar als er niks op het spel staat spelen teams toch vaak minder goed.

Vorm PSV is goed

PSV verloor vorig weekend in de Eredivisie van Feyenoord, maar herstelde zich afgelopen weekend alweer door met 6-0 van Excelsior te winnen. Met de vorm zit het dus wel goed. Al is gebleken dat die vorm niet goed genoeg is voor de Champions League.

Wedden op Inter – PSV

En dan nu het over het wedden op voetbal. Inter moet winnen en PSV heeft niks meer te winnen. Ik verwacht dan ook dat Inter “gewoon” de drie punten thuis laat en dat ze PSV verslaan. Wel verwacht ik dat PSV aardig in de wedstrijd zal blijven. Bij PSV zal toch een sfeer heersen dat ze zich willen bewijzen.

Mijn betting tip voor deze wedstrijd is inzetten op Inter en beide teams scoren voor 2.50 bij bookmaker Mr Green. Met spelers als Bergwijn, de Jong en Lozano is PSV voorin goed genoeg om de defensie van Inter pijn te doen. Zeker wanneer ze vanuit de omschakeling kunnen spelen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top