Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips kraker Tottenham – Arsenal, Chelsea – Leeds en Burnley – Everton

De Premier League wedden tips voor dit weekend (zaterdag 5 en zondag 6 december) komen uit de wedstrijden Tottenham – Arsenal, Burnley – Everton en Chelsea – Leeds. Gaan de Spurs die kraker winnen? Kaarten in de derby lijken in ieder geval gegarandeerd! Voor Burnley is er dit weekend een mooie kans om punten te pakken en Leeds gaat het Chelsea zeker niet makkelijk maken.

Tips wedden Tottenham - Arsenal, Chelsea - Leeds en Burnley - Everton

Spurs gaan derby Tottenham – Arsenal winnen

Op zondag 6 december wordt om 17.30 uur in de Premier League de kraker Tottenham tegen Arsenal gespeeld. Tottenham Hotspur staat momenteel op de eerste plek op de ranglijst. Wie had dat gedacht op dit moment? De Spurs spelen zeer goed en hebben al lang geen Premier League wedstrijd meer verloren. Mourinho heeft het op de rit en dat is ook te zien aan de resultaten. Toch blijft het voetbal van Mourinho vaak niet om aan te zien, maar ja als de resultaten voor zich spreken kan je er niks van zeggen want uiteindelijk is het het resultaat dat telt.

Aubameyang scoort niet meer

Arsenal daarentegen heeft wat tegenvallers gehad; er wordt wat moeilijk gescoord. De topscorer die jaar in jaar uit in de top 4 staat is Aubameyang en uitgerekend deze speler heeft er in de Premier League pas 1 goal in liggen. Normaal is hij goed voor minimaal 20 doelpunten per seizoen. Heel erg vreemd en niet te verklaren. Dit wordt ook niet door iemand anders bij Arsenal opgelost en daardoor hebben ze het dus moeilijk met goals scoren. Hopelijk krijg trainer Arteta Aubameyang aan het scoren zodat er weer wedstrijden met goede cijfers gewonnen worden.

Wedden dat er kaarten vallen

Aangezien we niet om de vorm van de Spurs heen kunnen, is de eerste bet tip Winst Tottenham @1.95. Ze zijn momenteel niet af te stoppen. Bovendien heeft Arsenal de laatste jaren niet weten te winnen op bezoek bij de Spurs. Als tweede weddenschap pakken we de Both Teams Over 1 Card @2.45. Heerlijke hoge odds voor een derby waar strijd wordt geleverd en waar kaarten gaan vallen.

Winst Tottenham voor 1.95 x de inleg

Beide Teams meer dan 1 kaart @2.45

Burnley – Everton: mooie kans om punten te pakken

Zaterdag 5 december 13.30 uur. Burnley zit op dit moment in de degradatiezone en ik ben bang dat dit een gevecht wordt voor het hele Premier League seizoen. Voorgaande jaren werden er veel wedstrijden gelijk gespeeld en nipt gewonnen met 1-0. Nu worden deze wedstrijden verloren en moeten ze het roer omdraaien.

Everton is van de roze wolk af. In de eerste wedstrijden van het seizoen werd alles gewonnen en stonden ze zelfs op de eerste plek. Nu zijn ze terug in de realiteit en hebben ze van een paar teams klop gekregen. Toch blijft Everton een heel goed team dat zeker bovenin kan meedoen en meestrijden om de top 4. Vooral dit seizoen waar nog sommige top 6 teams (the Big Six) achter blijven zoals beide Manchester Clubs.

Best bets: winst Everton en goal Calvert-Lewin

De beste weddenschap voor deze wedstrijd is Everton to Win @1.96. Everton zal behoorlijk gemotiveerd zijn om deze wedstrijd te winnen. Vooral omdat het de laatste wedstrijd moeizaam heeft verloren van Leeds. Dit lijkt me dan ook de uitgelezen tegenstander om punten te pakken. Als tweede bet gaan we spelen voor Calvert-Lewin to Score @2.00. Als er iemand scoort dan is hij het wel. Dit jaar is Calvert-Lewin al goed voor 10 doelpunten.

Winst Everton voor 1.96 x de inleg

Goal Calvert-Lewin @2.00

Wedden op Chelsea – Leeds met Asian Handicap

Zaterdag 5 december 21.00 uur. Leeds heeft zijn vorige wedstrijd knap gewonnen van Everton met 0-1. Leeds heeft een prima team en doet het hartstikke goed voor het eerste jaar in de Premier League. Er lopen een paar hele goede spelers rond plus een goed scorende spits: Bamford. Leeds zal het Chelsea moeilijk gaan maken.
Chelsea heeft een doordeweekse Champions League wedstrijd gespeeld en moet zaterdag alweer meteen aan de bak. Dit zal zeker meewegen in de wedstrijd. Voorin is Chelsea heel goed, daar loopt zoveel talent rond dat ze het iedere tegenstander moeilijk kunnen maken. Leeds zal moeten oppassen.

Beste wedden tip

We gaan spelen voor de bet Leeds +1 Asian Handicap @2.00. Dat betekent dat als Leeds gelijk weet te spelen of zelfs weet te winnen dan is de weddenschap goed. Verliest Leeds met 1 goal verschil dan krijg je je inzet terug. Verliest Leeds met 2 goals verschil dan is de bet helaas verloren. Ik verwacht dat Leeds het Chelsea heel moeilijk gaat maken en zelfs met minimaal 1 punt naar huis weet te gaan.

Leeds +1 Asian Handicap voor 2.00 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top