Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Odds bet Ajax – Atalanta Champions League en Barcelona – Juventus

Ajax – Atalanta voorspellen Champions League

Woensdagavond vijf voor zeven is het moment waar alle Ajacieden sinds de nederlaag tegen Twente naar toe leven. Ajax neemt het dan op tegen Atalanta en moet winnen om de volgende ronde van de Champions League te bereiken.
Vandaag in de Champions League speelt FC Barcelona – Juventus. Lees verder voor de voorbeschouwingen en beste weddenschappen.

Young Boys - Ajax voorspelling Europa League

Ajax – Atalanta Champions League: must win

Ajax heeft dus een duidelijke taak, winnen van Atalanta, maar dat zal niet gemakkelijk zijn. In de Champions League heeft Ajax het moeilijk dit seizoen. Zo wisten ze twee keer niet tot scoren te komen tegen Liverpool, waardoor ze beide keren met 1-0 verloren. Tegen Atalanta gaven ze een 2-0 voorsprong weg tot 2-2. Alleen van Midjtylland werd gewonnen.

Vertekend beeld Ajax

De eerste wedstrijd was zeker niet goed van Ajax (mede door corona perikelen), maar werd dus wel gewonnen. De thuiswedstrijd tegen Midtjylland was prima; Ajax won eenvoudig en creëerde ook aardig wat kansen. In de Eredivisie gaat het tot op heden vrij moeiteloos hoewel heeft Ajax afgelopen weekend verloor – in de competitie hebben nu twee keer verloren, van Groningen en Twente. Kijkend naar het programma had Ajax het de laatste weken ook wel erg makkelijk en dat gaf wellicht een vertekend beeld over de kwaliteit van Ajax.

Atalanta uitgerust

Atalanta had geluk dit weekend, want door hevige regenval ging hun wedstrijd niet door. In het drukke programma is dat zeker een voordeel te noemen. Atalanta doet het niet geweldig in Italië dit seizoen, ze staan negende en wisten nog maar vier van de negen wedstrijden te winnen.

Met name defensief kan het een stuk beter, in negen wedstrijden kregen ze 16 goals tegen. Ze wisten al drie wedstrijden op rij niet meer te winnen in de Serie A. De laatste wedstrijd in de Champions League wisten ze verrassend genoeg ook niet te winnen van Midtjylland (1-1). Atalanta had wel degelijk de grotere kansen en meer balbezit maar echt goed speelden ze niet.

Wedden op Ajax – Atalanta

Ajax – Atalanta wordt een intense wedstrijd waarin beide ploegen niks weg zullen willen geven, maar waarin Ajax zal moeten scoren. Atalanta heeft genoeg aan een gelijkspel, waardoor zij waarschijnlijk met een meer defensieve instelling zullen beginnen. Ajax heeft genoeg kwaliteiten om door die verdediging heen te komen. Met Antony en Tadic hebben ze spelers die een individuele actie hebben, terwijl Klaassen makkelijk spelers voor de keeper zet. Ajax zal echter op moeten passen voor de omschakeling van Atalanta. Dat is wat ze in de heenwedstrijd ook heeft genekt. Wij wedden dat Ajax deze Champions League wedstrijd gaat winnen, maar defensief zijn ze toch zwak dus denken we dat Atalanta ook een goal gaat meepakken.

Ajax wint en beide teams scoren voor 3.50 x de inleg

Champions League voorspellingen Barcelona – Juventus

Waar Ajax – Atalanta een uiterst belangrijke wedstrijd is, gaat de wedstrijd FC Barcelona – Juventus van vandaag nergens meer over. Beide ploegen zijn geplaatst, Barca staat drie punten voor op Juve en heeft een 0-2 overwinning als onderling resultaat op zak. Juve moet dus 3-0 winnen om eerste te worden in de groep.

Koeman gaat spelers sparen

Ronald Koeman gaat nog niet erg lekker met FC Barcelona. In de Champions League hebben ze het prima gedaan, maar in La Liga gaat het niet best. Ze staan op de negende plaats en staan qua punten dichterbij degradatie dan het kampioenschap: maar drie punten boven de degradatiestreep en maar liefst twaalf achter de nummer één. Dat is ook de reden waarom wij denken dat Koeman tegen Juventus de nodige spelers zal sparen.

Pique, Messi en De Jong

Koeman deed dat ook tegen Ferencvaros in de laatste wedstrijd. Zo stonden Braitwaite, Dembelé, Trincao en Mingueza in de basis. Dat zijn stuk voor stuk spelers die normaal gesproken meer op de bank zitten. Onder andere Pique, Messi en De Jong kregen rust. Het zit er dik in dat ze met dezelfde spelers gaan spelen tegen Juventus. Tegen Ferencvaros werd het 3-0. De ploeg die er stond heeft voldoende kwaliteit om goals te maken, zeker tegen zo’n tegenstander. Spelers als Griezmann, Dembele en Trincao hebben zoveel snelheid en creativiteit samen dat ze tegen elke tegenstander waarschijnlijk wel een paar kansen bij elkaar voetballen.

Juventus in zelfde schuitje

Voor Juventus geldt hetzelfde als voor FC Barcelona, alleen in mindere mate. Juve staat vierde in de competitie, zes punten achter de nummer één. Bij Juventus zijn ze het natuurlijk totaal niet gewend om niet eerste of tweede te staan. Tot nu toe doet Pirlo het nog niet geweldig als coach en er komt ook steeds meer kritiek.

Juventus is nog wel ongeslagen in de Serie A, maar wist maar vijf van de tien wedstrijden te winnen. Ze kregen in maar liefst acht van de tien duels een goal tegen, terwijl Juventus andere jaren juist defensief uiterst sterk was en regelmatig met 1-0 won. Aanvallend moeten ze het vooral hebben van bevliegingen van spelers als Ronaldo, Dybala en Kulusevski er lijkt niet echt een lijn terug te zien in het spel van Juventus in de laatste wedstrijden.

Inzetten op winst Barcelona

In de vorige wedstrijd tussen beide ploegen was FC Barcelona duidelijk de betere. Ze wonnen die wedstrijd overtuigend met 0-2 en kregen zelfs geen schot op doel tegen. Wij verwachten dat Barcelona ook in deze Champions League wedstrijd de bovenliggende partij zal zijn.

Beste Champions League weddenschap 2.20 waard

Beide ploegen zullen waarschijnlijk de nodige spelers sparen en wij achten het “B-elftal” van FC Barcelona beter dan die van Juventus. Daarnaast heeft Barcelona zoveel kwaliteiten voorin dat ze ongetwijfeld gaan scoren tegen de toch tegenvallende defensie van Juventus.

Barcelona wint voor 2.20 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top