Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Europa League voorspellen? Dit zijn de beste PSV, AZ en Feyenoord tips

Voorspellen Europa League PSV, Feyenoord, AZ

De spannendste wedstrijd vandaag in de Europa League is wellicht die van Feyenoord. Er moet gewonnen worden om overwintering veilig te stellen. Voor AZ geldt hetzelfde, maar zij hebben het qua tegenstander wat makkelijker. Daarnaast zijn ze afhankelijk van het resultaat Napoli – Real Sociedad. PSV is al zeker van de volgende ronde maar dat wil niet zeggen dat er geen goede weddenschap meer te vinden is! Onderstaand onze voorbeschouwing met daarbij de beste Europa League betting tips voor vandaag.

Voorspellen PSV, AZ en Feyenoord

Beste Europa League odds bet PSV – Omonia

PSV heeft zich inmiddels weten te plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League. Met nog één ronde te gaan zijn ze al zeker van de knock-out fase. PSV kan bij een goed resultaat tegen Omonia nog eerste in de poule eindigen, maar dat is afhankelijk van wat Granada doet tegen Thessaloniki.

PSV heeft vorige week knap met 0-1 gewonnen uit tegen Granada. Granada is een behoorlijk goede tegenstander en zo zie je maar dat alles mogelijk is als er gestreden wordt. Omonia is helaas uitgeschakeld voor de volgende ronde en de vraag is met welke opstelling ze zullen komen om deze wedstrijd tegen PSV te spelen.

Wedden op winst PSV in beide helften

De odds voor puur gokken op winst PSV staan helaas te laag om op te spelen dus we zullen we voor het wedden op deze Europa League wedstrijd moeten kijken naar een andere weddenschap. PSV zal deze wedstrijd willen winnen aangezien ze nog voor de eerste plek kunnen gaan. Ik denk dat PSV snel een paar doelpunten wil en zal maken zodat ze de wedstrijd rustig uit kunnen voetballen. Daarom gaan we spelen voor de bet PSV Winst HT/FT @1.80. Een mooie boost voor onze bet en waarde voor ons geld. De voorspelling houdt in dat PSV met de rust voor moet staan en de wedstrijd moet eindigen met winst, dan is de bet gewonnen.

PSV wint beide helften voor 1.80 x de inleg

Rijeka – AZ Europa League betting

Met AZ is het een ander verhaal. Zij hebben het een stukje lastiger, maar het is zeker niet onmogelijk. AZ Alkmaar staat gelijk met Real Sociedad (8) terwijl Real Sociedad een beter doelsaldo heeft. Gelukkig is de tegenstander van AZ de nummer laatst, Rijeka. Deze ploeg is reeds uitgeschakeld en kan dus niet meer door naar de volgende ronde. Nu is natuurlijk de vraag hoe ze deze wedstrijd ingaan. De sterkste 11 of gaan ze andere spelers ook een kans geven om te spelen?

Bij winst AZ kans op volgende ronde

Je hebt goede kans dat Real Sociedad punten gaat verspelen bij Napoli aangezien Napoli ook nog niet zeker is van de volgende ronde in de Europa League. Een gelijkspel of winst volstaat voor de Italianen. Er is in deze poule dus nog genoeg om voor te spelen en AZ moet zorgen dat ze winnen, dan hebben ze grote kans om door te gaan naar de volgende ronde.

Prima odds op duidelijke winst AZ

De bookmakers hebben AZ als torenhoge neergezet en dat vind ik niet vreemd. Rijeka is uitgeschakeld en AZ MOET winnen willen ze doorgaan naar de volgende ronde. Helaas is ook hier inzetten op pure winst te laag om te spelen. We gaan spelen voor de bet AZ -1.5 Asian Handicap @2.05. Dit betekent dat AZ met minimaal 2 goals verschil moet winnen wil de bet goed zijn. Wint AZ met 1 goal verschil is de weddenschap verloren. Als AZ gelijkspeelt of verliest dan gaat de voorspelling natuurlijk ook de mist in.

AZ -1.5 Asian Handicap voor 2.05 x de inleg

Wolfsberger – Feyenoord: revanche

Feyenoord heeft deze Europa League wedstrijd helemaal zelf in de hand. Gezien de stand zijn ze verplicht om deze wedstrijd te winnen. Wint Feyenoord deze wedstrijd dan is het automatisch geplaatst voor de volgende ronde. Speelt Feyenoord gelijk of verliezen ze, dan zijn ze uitgeschakeld. Zo simpel is het.

Feyenoord zal vol aan de bak moeten en de wedstrijd winnen. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral als je kijkt naar wat ze thuis voor een resultaat behaalden tegen Wolfsberger. De 1-4 nederlaag was ronduit beschamend en Feyenoord zal revanche willen.

Geld terug bij gelijkspel Feyenoord

De bookmakers hebben een lichte voorkeur voor Feyenoord. Dit zal een behoorlijke spannende wedstrijd worden. Als Feyenoord op voorsprong kan komen dan geef ik ze goede kans om te winnen. Komen ze meteen op achterstand dan ben ik bang dat ze dit niet te boven komen. We gaan spelen voor de weddenschap Feyenoord Draw No Bet @1.75. Deze bet staat voor mij hoog genoeg om te spelen. Dit betekent dat Feyenoord moet winnen wil de bet goed zijn. Speelt Feyenoord gelijk dan krijg je je inzet terug. Verliest Feyenoord dan is de bet helaas verloren.

Feyenoord Draw No Bet voor 1.75 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top