Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips voor de beste weddenschappen Engels voetbal dit weekend

Voorbeschouwing Premier League
Beste weddenschappen Engels voetbal

Everton heeft dit weekend kansen in de uitwedstrijd tegen Southampton dat nog een pittig duel in de benen heeft. Voor de wedstrijd van Liverpool ligt een mooie odd van 2.00 op je te wachten en we verwachten goals in Bournemouth! Tot slot hebben we nog een niet te missen combi bet tip.

Check onderstaand alle voetbal wedtips voor de Premier League dit weekend. $ucces!

Bournemouth – Westham bet

Zaterdag 16.00 uur. Bournemouth is de laatste tijd niet in goede doen. In de laatste vijf wedstrijden hebben ze maar 1 punt behaald en dat is te weinig. Aan het scoringsvermogen ligt het niet. Ze hebben genoeg kwaliteit rondlopen, zoals Wilson en King, om een doelpunt te maken.

Op het middenveld lopen de twee snelle jongens Brooks en Fraser die een aardig balletje kunnen trappen. Maar toch krijgen ze te makkelijk doelpunten tegen en verliezen ze wedstrijden wat vaak helemaal niet nodig is.

Westham wel in vorm

Westham is de laatste tijd wél goed bezig. In de laatste vijf wedstrijden zijn er maar liefst 10 punten behaald en dat is zeer netjes. Ze staan 9e op de ranglijst met 31 punten. Bij wedstrijden van Westham wordt er ook vaak gescoord.

Wedden op goals

Wat betreft de beste wedtips voor deze wedstrijd kiezen we dan ook voor Over 2.5 doelpunten met een odd van 1.68. Deze bet is prima speelbaar aangezien er twee ploegen tegenover elkaar staan die makkelijk het doel vinden. Goals staan op het programma!

Betting Liverpool – Crystal Palace

Zaterdag 16.00 uur. Liverpool neemt het zaterdag in de Premier League op tegen Crystal Palace. Crystal Palace moet langzamerhand gaan uitkijken dat ze niet in de degradatiezone belanden. Ze staan nu nog op de 14e plek, maar dat kan zomaar veranderen. Deze wedstrijd zal heel erg lastig worden om punten pakken.

Gokken winst Liverpool + max 3 goals

Liverpool is dit seizoen niet te kloppen en als ze voetballen zoals ze dat voorgaande wedstrijden hebben gedaan zullen ze deze wedstrijd gaan winnen. Defensief heeft Liverpool wat problemen, maar er loopt genoeg kwaliteit rond op dit op te vangen.

Het zal geen walk over worden voor Liverpool, maar deze wedstrijd gaan ze winnen. De weddenschap die we gaan spelen is dan ook Liverpool Winst + Under 3.5 Goals met odds van 2.00. Dat betekent dat Liverpool met totaal maximaal 3 goals in de wedstrijd mag winnen. Gaan ze over deze 3 goals heen dan is de bet helaas verloren.

Southampton – Everton voorspellen

Zaterdag 16.00 uur. Dit is een leuke wedstrijd voor het wedden op Premier League. Southampton heeft afgelopen woensdag een bekerwedstrijd gehad tegen Derby. Dat was een pittig duel waar ze flink aan de bak moesten. Deze wedstrijd werd ook nog eens bepaald door strafschoppen en verloren. Southampton heeft dus nog een wedstrijd in de benen.

Everton heeft het in uitwedstrijden lastig, maar met deze wedstrijd zie ik kansen voor ze liggen. Everton is op het moment ook de betere ploeg en we gaan dan ook spelen voor de weddenschap ‘Everton Draw No Bet’ met een quotering van 2.00. Ik verwacht dat Everton deze wedstrijd wint, mocht het gelijkspel worden dan krijg je je geld terug. Wint Southampton dan is de bet helaas verloren. Bij winst Everton is de bet gewonnen.

Treble bet tip voor de liefhebber

Dit weekend is het tijd voor een treble voetbal bet. Dat houdt in dat we drie verschillende wedstrijden pakken en samenvoegen in één weddenschap. We gaan voor drie keer winst met de ploegen van de Big Six in de Premier League. De combinatie weddenschap bestaat uit de voorspellingen Liverpool winst, Manchester United winst en Manchester City winst. De totale odd is 1.90.

Deze drie ploegen mogen absoluut niet verliezen willen ze nog meedoen in de strijd en ik zie dit ook niet gebeuren voor ze. Alle drie gaan dit weekend winnen en daar willen wij een graantje van mee pikken. Let’s go en een fijn voetbalweekend!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top