Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Real Madrid – Sevilla voorspellingen: tips voor de La Liga topper!

Voorspellen Real Madrid – Sevilla bookmakers
Zaterdag 19 januari 2019. Aanvang 16.15 uur

Eindelijk is het weer zover! Dit weekend hervatten nagenoeg alle Europese landen de competitie weer waardoor er weer voldoende wedstrijden op het programma staan om op in te zetten. Met één wedstrijd in het bijzonder: dit weekend speelt in La Liga Real Madrid – Sevilla. De nummer 4 op de ranglijst ontvangt zaterdagmiddag de nummer drie van de Spaanse competitie.

Een echte topper in de Primera Division waarin beide teams de aansluiting zoeken met koploper FC Barcelona. Hieronder de voorbeschouwing Real Madrid – Sevilla afsluitend met twee tips voor de beste weddenschappen.

Real Madrid – Sevilla: niet goed in vorm

Wat erg opvallend is aan beide teams is de niet al te beste vorm waarin zij verkeren. Zo hoort Real natuurlijk samen met Barcelona te vechten om het kampioenschap, maar zijn de Madrilenen dit seizoen afgedwaald naar een vierde plek. Met 10 punten achter op de koploper is het kampioenschap wel heel ver weg en kunnen zij alleen nog hopen op een wonder.

In de afgelopen vijf wedstrijden verloor Real Madrid één keer (Real Sociedad) en speelde het ook nog één keer gelijk (Villarreal). Er worden dit seizoen dus niet hele goede resultaten behaald door de 33-voudig voetbalkampioen van Spanje en het is de vraag of zij opgewassen zijn tegen Sevilla.

Sevilla hoger in La Liga

Sevilla verkeert eveneens in een niet al te beste vorm maar staat op dit moment toch een plek hoger op de La Liga ranglijst dan de tegenstander van zaterdag. Beide teams hebben eenzelfde aantal punten maar Sevilla heeft een beter doelsaldo.

Kijkend naar de afgelopen vijf wedstrijden presteert Sevilla wel slechter dan Real Madrid. Waar Real nog drie keer wist te winnen in de afgelopen vijf wedstrijden, wist Sevilla maar één keer te winnen. Wel kon de huidige nummer drie hierin de nummer twee op een gelijkspel te houden, wat natuurlijk een knap resultaat is.

Sevilla in uitwedstrijden

Een andere opvallende statistiek van de uitploeg zijn de prestaties in uitduels. Van de tien uitwedstrijden dit seizoen wist Sevilla er maar drie te winnen, wat voor een nummer drie niet heel veel is. Zo werd de laatste uitwedstrijd gewonnen in september vorig jaar. Een lange poos terug, waardoor het weer hoog tijd wordt voor een nieuwe uit winst.

Alhoewel Real Madrid op voorhand niet de ideale tegenstander lijkt om een uitoverwinning op te boeken, is het dit seizoen wel mogelijk gezien de vorm.

Doelpuntrijke wedstrijden

Ook in de onderlinge duels tussen deze twee teams kan er bevestigd worden dat Sevilla het vaak erg moeilijk heeft wanneer zij in Bernabéu spelen. De laatste keer dat de uitploeg daar wist te winnen is lang geleden (2008). Echter zijn de wedstrijden van Real Madrid tegen Sevilla wel altijd doelpuntrijk. Zo vielen er 17 doelpunten in de afgelopen vier onderlinge duels waarin Real de thuisspelende ploeg was.

Tips wedden op Real Madrid – Sevilla

De eerste betting tip die ik graag met jullie wil delen betreft goals In nagenoeg elke Real Madrid – Sevilla wedstrijd wordt er veel gescoord en ik verwacht nu ook niet anders. Sevilla weet regelmatig het net te vinden dit seizoen. De ploeg houdt van aanvallend voetbal wat echter ook een nadeel met zich mee brengt, namelijk tegen doelpunten.

Dit seizoen vallen er gemiddeld drie doelpunten bij de wedstrijden van Sevilla wanneer zij uit spelen. Met Real Madrid zaterdag als tegenstander verwacht ik dan ook minimaal drie doelpunten en raad ik je aan om over 2,5 goals te spelen. De odds zijn 1.55 bij bookmaker Mr Green.

De tweede tip voor het wedden op La Liga die ik graag met jullie wil delen is dat Real Madrid uiteindelijk de wedstrijd gaat winnen. De notering is 1.74 bij de bookmakers. De vorm van beide teams speelt dit weekend geen rol aangezien ze beide niet in goeden doen zijn.

De onderlinge wedstrijden zouden wel een rol kunnen spelen dit weekend en die zijn duidelijk in het voordeel van de Madrilenen. Zo wint bijna altijd de thuisploeg wanneer Real en Sevilla tegenover elkaar staan. Ik verwacht dat Real ook deze keer aan het langste eind gaat trekken.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top