Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen KNVB Beker wedstrijden: Feyenoord, Ajax, AZ en Twente

Voorspellingen KNVB Beker
Wedden op bekerwedstrijden 22 – 24 januari 2019

Deze week gaan we in Nederland verder met de KNVB Beker. De kwartfinales staan op het programma. Er zitten zeker leuke wedstrijden tussen, zoals AZ – Vitesse en Ajax – SC Heerenveen. Daarnaast neemt FC Twente het thuis op tegen Willem II en komt Feyenoord thuis in actie tegen Fortuna.

Onderstaand een voorbeschouwing en de beste KNVB Beker weddenschappen voor deze ronde. $ucces!

KNVB Beker: AZ – Vitesse

22 januari. Op dinsdag starten de kwartfinales met AZ tegen Vitesse. AZ heeft Alcides, VVV en PEC Zwolle verslagen om in deze ronde te belanden. Vitesse moest langs RKAV Volendam, Heracles en Kozakken Boys.

AZ Alkmaar heeft tot nu toe weinig moeite gehad met de tegenstanders in de beker. In de drie bekerwedstrijden die ze speelden, scoorden ze 13 keer en kregen ze geen enkele goal tegen. AZ begon ook prima aan de tweede seizoenshelft van de Eredivisie. Ze wonnen afgelopen weekend eenvoudig met 3-0 van FC Utrecht.

Vitesse moeizaam

Vitesse had het, ondanks de amateurploegen, een stuk moeilijker in de beker. Ze wonnen met maar 2-1 van RKAV Volendam. Daarna wonnen ze wel in een goede wedstrijd van Heracles. Maar tegen Kozakken Boys zakte Vitesse ver door de ondergrens. In de eerste helft kwamen ze nog ‘gewoon’ op voorsprong, maar in de tweede helft werd het gelijk. Vitesse scoorde uiteindelijk in de 92e minuut de winnende goal. Dit terwijl Kozakken Boys er eigenlijk meer recht op had.

Afgelopen weekend speelde Vitesse ook niet geweldig, maar won het wel met 3-2 van Excelsior. Check wedden op Eredivisie als je benieuwd bent naar de odds van Vitesse in de competitie.

Gokken op winst AZ en goals

AZ is beter in vorm in de beker en lijkt over het algemeen ook stabieler. Afgelopen weekend speelde AZ een prima wedstrijd, zeker aanvallend. Terwijl Vitesse geen indruk wist achter te laten.

Met name verdedigend is het nog steeds zwak bij Vitesse. Daarom verwacht ik dat AZ deze wedstrijd gaat winnen. Aanvallend is Vitesse wel goed en ze weten in bijna alle wedstrijden te scoren. Dus een beide teams scoren weddenschap is aantrekkelijk. De quotering voor deze voorspelling is 3.20 bij bookmaker Mr Green Sport.

FC Twente – Willem II

23 januari. Op woensdag beginnen we met FC Twente tegen Willem II. Een interessante wedstrijd om te kijken hoe groot het verschil is tussen de top van de Keukenkampioen Divisie en de bodem van de Eredivisie.

FC Twente moest FC Groningen, Noordwijk en Waalwijk uitschakelen om in de kwartfinale van de KNVB Beker te komen. Eigenlijk hebben ze in die bekerwedstrijden geen enkel moment moeite gehad met de tegenstanders. Twente is de tweede seizoenshelft prima begonnen, met twee winstpartijen op rij. Ze wonnen van MVV en Jong FC Utrecht.

Kan Willem II zonder Fran Sol?

Willem II is nog geen Eredivisie club tegengekomen in de beker. Ze hebben Volendam, Spakenburg en AFC uitgeschakeld. De Eredivisie werd afgelopen weekend met een prachtige wedstrijd hervat. Willem II trof namelijk thuis NAC Breda. Deze derby wisten ze vrij eenvoudig te winnen met 2-0. Bij Willem II missen ze natuurlijk Sol, maar het team heeft genoeg voetbal in zich om een aantal van zijn goals op te vangen.

Voorspelling: Twente wint in beker

FC Twente doet het in de Eerste Divisie goed en heeft al meer wedstrijden gespeeld na de winterstop dan de tegenstander. Willem II deed het ook goed tegen NAC. Opvallend is dat de Tilburgers het in uitwedstrijden stukken beter doen dan in thuiswedstrijden. Op basis van alleen uitwedstrijden zou Willem II op de vierde plek komen in de Eredivisie.

Mijn tip voor het wedden op voetbal is inzetten op winst Twente voor 2.20 x je inleg bij de bookmakers. Dit is weliswaar een lastige wedstrijd, maar met de vorm van FC Twente en het gemis van Sol bij Willem II verwacht ik toch dat Twente gaat winnen.

Beker Feyenoord – Fortuna Sittard

23 januari. De tweede bekerwedstrijd van woensdag is Feyenoord tegen Fortuna. Feyenoord heeft natuurlijk wat recht te zetten, maar dat heeft Fortuna ook. Beide ploegen verloren afgelopen weekend jammerlijk in de Eredivisie.

Feyenoord begint 2019 beroerd

Feyenoord versloeg tot nu toe in de beker Gemert, ADO en FC Utrecht. Eigenlijk was het alleen tegen Utrecht enigszins spannend, uiteindelijk wonnen de Rotterdammers met 1-0.

Feyenoord is de tweede seizoenshelft van de competitie niet bepaald goed begonnen. Ze verloren afgelopen weekend van PEC Zwolle met 3-1. De laatste twee wedstrijden voor de winterstop wisten ze ook al niet te winnen. Ze speelden gelijk tegen ADO Den Haag en verloren opvallend genoeg van Fortuna Sittard.

Misstap Fortuna

Fortuna heeft Helmond Sport, NEC en Cambuur uitgeschakeld. Voor Fortuna Sittard wordt de bekerwedstrijd tegen Feyenoord dus het eerste duel tegen een Eredivisieclub. Tegen NEC en Cambuur ging het zeker niet gemakkelijk.
In de Eredivisie doet Fortuna het als promovendus uitstekend. Al begingen ze afgelopen weekend een flinke misstap door met 5-1 te verliezen van De Graafschap.

Feyenoord heeft dit seizoen nog maar één kans op een prijs en dat is de KNVB Beker. In de competitie lijkt het af en toe alsof dit feit terug te zien is in het spel.

Gokken op Feyenoord: dikke winst

Feyenoord heeft heel wat recht te zetten voor de eigen achterban. Ten eerste het verlies van afgelopen weekend, maar zeker ook de thuis nederlaag tegen Fortuna eerder dit seizoen. Ik verwacht dan ook dat Feyenoord deze wedstrijd dik wint. Mijn wedtip voor deze wedstrijd is inzetten met een -2 goal handicap voor de Rotterdammers. Het levert je 2.00 x je inleg op bij een goede voorspelling. Je wint de weddenschap als Feyenoord wint ondanks de virtuele achterstand van 2 doelpunten.

Fortuna Sittard kwam heel slecht uit de winterstop en De Graafschap heeft laten zien wat je moet doen om tot veel kansen te komen.

Ajax – SC Heerenveen KNVB beker

24 januari. De laatste beker kwartfinale wordt op donderdag gespeeld en is Ajax tegen SC Heerenveen. Deze wedstrijd werd afgelopen weekend ook in de Eredivisie gespeeld met een verrassende uitslag. Het werd namelijk 4-4 nadat Ajax in de rust nog 3-1 voorstond.

Ajax versloeg HVV Te Werve, Go Ahead Eagles en Roda JC. De Amsterdammers wisten nog niet heel erg te overtuigen in de beker. Tegen Roda hadden ze zelfs penalty’s nodig om door te gaan.
In de Eredivisie ging het de laatste tijd ontzettend goed. Met het 4-4 gelijke spel begon de tweede seizoenshelft net zoals de eerste, met maar één punt. Bij Ajax zullen ze flink balen, want ze hadden de koppositie kunnen overnemen.

Lamprou komt tekort

Ajax begon de wedstrijd tegen Heerenveen goed, maar verdedigend was het absoluut slecht. Ze geven ontzettend veel ruimte weg voor de snelle spitsen van Heerenveen. Daarbij kwam nog dat Lamprou op het doel stond en die komt gewoon tekort, letterlijk en figuurlijk.

sc Heerenveen wisselvallig

SC Heerenveen wist Katwijk, Groene ster en Odin uit te schakelen. Heerenveen is dit seizoen nogal wisselvallig, er zaten goede wedstrijden bij zoals tegen Ajax en AZ, maar ook hele slechte zoals het 1-1 gelijk spel thuis tegen FC Emmen en de 2-0 verlies uit bij FC Groningen.

Heerenveen deed het afgelopen weekend heel goed. Ze lieten Ajax komen en gebruikten de snelheid om gevaarlijk te worden -wat dus uitstekend werkte. Het is afwachten of dat nog een keer gaat lukken.

Wedden op Ajax met handicap

Ajax heeft net als Feyenoord wat recht te zetten. Ajax had genoeg kansen om de score te vergroten voordat Heerenveen terugkwam. Ik verwacht dan ook dat ze geleerd hebben van de afgelopen wedstrijd en dat ze, door het verdedigend beter neer te zetten, deze keer wel met grote cijfers winnen.

Ook in deze wedstrijd gaan we wedden met een handicap. We pakken zodoende een hogere quotering: 1.80 op winst Ajax met een -2 goal handicap.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top