Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips AZ – FC Groningen + Frans en Spaans voetbal

Wedtips voetbal dit weekend

Na een drukke interlandweek is het altijd de vraag hoe clubs de competitie weer gaan oppakken. Zo ontvangt AZ zaterdagavond de nummer 8 van de ranglijst, spelen de nummers 2 en 5 in de Spaanse competitie tegen elkaar en Nimes mag zondagmiddag op bezoek bij Saint Etienne. Drie leuke wedstrijden waar goed op gewed kan worden.

Hieronder van elke wedstrijd een voorbeschouwing, afsluitend met een tip voor een goede weddenschap + de odds voor een combi bet. $ucces!

AZ – FC Groningen om Europees voetbal

AZ, op dit moment vierde in de Eredivisie, gaat komend weekend zijn goede reeks van voor de interlandweek proberen voort te zetten. AZ Alkmaar doet het namelijk uitstekend dit seizoen en won twee weken geleden zelfs in eigen huis van Ajax. Een prestatie die al drie opeenvolgende jaren niet was gelukt.

Met deze overwinning staan ze nu gelijk met de nummer drie op de ranglijst (Feyenoord), de positie die rechtstreekse plaatsing voor de Europa League betekent. De mannen van John van den Brom zullen er dus extra op gebrand zijn om komend weekend ook Groningen te verslaan.

Onze voorspelling: beide teams scoren

FC Groningen daarentegen staat op de 8ste plek in de Eredivisie en maakt nu net geen kans op Europees voetbal. Zij staan maar vier punten achter op de nummer 7, dus zullen ze graag nog een plek willen stijgen.

De afgelopen weken is Groningen in goeden doen. Ze zijn namelijk de afgelopen zeven wedstrijden ongeslagen en hopen deze reeks tegen AZ natuurlijk voort te zetten. Beide teams zullen er dus vol voor gaan waardoor ik verwacht dat beide teams zullen scoren komende zaterdag. Deze tip levert je een redelijke quotering op van 1.63.

Both Teams to Score voor 1.63 x je inleg

Gokken op Alaves – Atletico Madrid

In de volgende wedstrijd gaan we wedden op La Liga en wel op de wedstrijd Alaves tegen Atletico Madrid. Atletico, de nummer twee kan op de ranglijst weinig kanten meer op. De Madrilenen staan namelijk 10 punten achter op koploper Barcelona en kunnen het kampioenschap vergeten. Daarnaast staan ze 10 punten voor op de nummer 4, waardoor zij haast zeker kunnen zijn van een tweede of derde plek in de Spaanse competitie.

Gokken WK voetbal Marokko - Spanje Portugal - Zwitserland

Voor Alaves staat er wat op het spel

Alaves daarentegen kan nog wat plaatsen zakken, maar ook nog een plek stijgen. Ze staan twee punten achter op de nummer vier, die zich rechtstreeks plaatst voor de Champions League. Aan de andere kant jagen de nummers 7 en 8 op Alaves, die maar een paar punten van hen zijn verwijderd. De plekken zeven en acht plaatsen zich overigens voor helemaal niets.

Voor Alaves staat er komende zaterdag dus wel degelijk wat op het spel en zullen er alles aan doen om een nederlaag te voorkomen.

Niet meer dan 2 goals voorspellen

Zowel Atletico als Alaves zijn verdedigende teams, die vaak met 1 doelpunt verschil weten te winnen. Wanneer dit niet lukt eindigt de wedstrijd vaak in 1-1. Daarom verwacht ik dat er bij deze wedstrijd niet meer dan twee doelpunten gaan vallen. Ook in de afgelopen vijf onderlinge duels vielen er tussen beide teams niet meer dan twee doelpunten, waardoor ik dit weekend niet anders verwacht. Wedden op ‘Under 2,5 goals‘ heeft een quotering van 1.50 bij bookmaker Mr Green.

Minder dan 2,5 goals voor 1.50 x je inleg​

Saint-Etienne – Nimes voorspelling

De laatste wedstrijd die ik graag met jullie wil bespreken komt uit de Franse competitie. Saint-Etienne, de nummer vijf van de ranglijst, doet het dit seizoen erg goed. Elk jaar is deze club een goede middenmoter, maar dit jaar behoren zij tot de subtop.

Saint Etienne gaat voor plek 4

Saint-Etienne kan dit seizoen beter afsluiten dan zij op voorhand hadden gedacht. Ze staan maar één punt achter op de nummer vier, die zich kwalificeert voor de play-offs van de Europa League. Met nog negen wedstrijden te gaan zullen zij dus alles geven om die vierde plek te bemachtigen.

Doel Nimes al bereikt

Nimes daarentegen staat op een keurige 11e plek in de Franse competitie, wat niet slecht is voor een club die dit jaar zijn rentree maakt in de Ligue 1. Met deze plek zijn zij dan ook vrij zeker van lijfsbehoud, wat het voornaamste doel is voor een promovendus. Het seizoen voor Nimes is dan ook al meer dan geslaagd met deze plek op de ranglijst.

Beste weddenschap: winst Nimes

Nimes hoeft daarnaast ook niet meer omhoog te kijken aangezien de plekken 4 en 5 te ver weg zijn. Saint-Etienne zal dus komende zondag alles geven om nog een plek op de Franse ranglijst te stijgen, terwijl Nimes niets meer moet en al tevreden is met lijfsbehoud. Daarom raad ik jullie aan om Saint-Etienne op winst te zetten en dat levert je een goede odds op van 1.75 bij Mr Green.

Saint-Etienne wint voor 1.75 x je inleg

Lucratieve combi bet

Voeg je deze drie tips samen in een combinatie weddenschap dan zal je een totale quotering krijgenn van 4.28 waarmee je komend weekend van 25 euro ruim 100 euro kan maken!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top