Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nederland – Duitsland EK kwalificatie: wij voorspellen dat Oranje wint

Voorbeschouwing Nederland – Duitsland
Voorspellingen Oranje EK Kwalificatie

Deze week staan er interlands op het programma in verband met de EK kwalificatie. In deze voorbeschouwing Nederland – Duitsland; een heerlijk affiche en een mooie wedstrijd om te kijken. Lees verder voor de voorspellingen en beste weddenschappen op deze wedstrijd.

Nederlands elftal gegroeid

Oranje is op de goede weg terug. Sinds Ronald Koeman aan het roer staat kan je wel zeggen dat het Nederlands elftal is gegroeid en er met een nieuwe lichting staat die volwassen is geworden. Dat is natuurlijk ook terug te zien in de resultaten.

In de Nations League poule met landen als Duitsland en Frankrijk erin zijn ze knap eerste geworden. Met vier wedstrijden gespeeld heeft het Nederlands elftal maar liefst 7 punten behaald en zijn daarmee groepshoofd geworden. Dat wil wel wat zeggen over bondscoach Koeman over hoe hij het team heeft gevormd.

Selectie Oranje volwassener

De spelersgroep is een stuk volwassener geworden. Kijk naar naar Frenkie de Jong. Speelt iedere wedstrijd top bij Ajax en heeft een transfer afgedwongen naar Barcelona. Hij is nog maar 21 jaar. Matthijs de Ligt is pas 19 jaar oud en is nu al aanvoerder van Ajax en het zal niet meer lang duren voordat ook hij naar een Europese topclub vertrekt.

Virgil van Dijk en Wijnaldum

Virgil van Dijk behoort op dit moment tot één van de beste verdedigers van de Premier League en strijdt week in week uit  samen met Wijnaldum om Liverpool de titel te bezorgen. Georginio Wijnaldum is een onderschatte speler, maar hij maakt het toch ook iedere week weer waar en behoort tot de vaste krachten van Liverpool. Zeer belangrijk en effectief.

De kwaliteiten van Memphis Depay

Voorin hebben we ook behoorlijk kwaliteit rondlopen met spelers als Memphis Depay in de spits. Hij wordt vaak bekritiseerd bij zijn club Lyon, maar heeft genoeg kwaliteit in zich om zeer gevaarlijk te kunnen zijn en goals te maken. We hebben niet alleen Depay voorin lopen, maar spelers als Babel en Bergwijn behoren ook tot onze groep en als je ziet wat er nu op het veld staat, dan hoeven we voor geen enkel land meer bang te zijn!

Wedstrijd tegen Duitsland graadmeter

Deze wedstrijd tegen Duitsland is dan ook weer een prima wedstrijd om te spelen en te zien waar we staan. Bij Duitsland rommelt het nog altijd, maar vergeet niet dat ze nog altijd een top team tot hun beschikking hebben.

Of het tijdperk Löw voorbij is? Naar mijn mening wel, maar dat is nog af te wachten. Löw heeft de laatste tijd een paar opmerkelijke keuzes gemaakt en ik weet niet of dat goed blijft bevallen bij onze Duitse buren. Zo heeft hij te kennen gegeven Muller, Boateng en Hummels niet meer nodig te hebben. Dat blijft bij mij vraagtekens oproepen.

Nederland – Duitsland wedden tips

Als we gaan kijken naar de beste weddenschap voor deze wedstrijd dan kom ik uit op Nederland Draw no Bet met een quotering van 1.80. Dat is de eerste bet die we gaan spelen. Als je kijkt naar de vorm van het Nederlands elftal dan kan je er niet omheen om deze weddenschap te spelen.

Toch moet je Duitsland natuurlijk niet uitvlakken, maar ik zie kansen liggen voor Nederland. De odd is te hoog om te laten liggen. Je wint de weddenschap bij winst Oranje en krijgt je geld terug bij gelijkspel.

Gokken op winst Oranje

Mijn tweede tip voor het wedden op EK voetbal is Nederland wint + Both Teams to Score voor 4.30 x je inleg. Ik verwacht dat de Duitsers een goaltje mee kunnen pikken, maar dat Nederland er uiteindelijk met de punten vandoor gaan. Met deze weddenschap uiteraard de stakes wat lager houden aangezien het een stuk meer risico met zich meebrengt.

Nederland zal dus minimaal 2x moeten scoren en Duitsland 1x wil deze weddenschap binnen komen. Ik verwacht dus goals tijdens deze wedstrijd.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top