Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nederland – Wit Rusland voorspellingen EK kwalificatie donderdag

Voorspellingen Nederland – Wit Rusland
Wedden op EK Kwalificatie 21 maart

Deze week staan er interlands op het programma, met natuurlijk het Nederlands elftal in de hoofdrol. Ons Oranje neemt het donderdagavond tegen Wit-Rusland op in de Johan Cruijff Arena. Geen oefeninterland maar een EK kwalificatiewedstrijd voor EURO 2020.

Elk land zit met 4 andere landen in een kwalificatiepoule waarvan de beste twee zich kwalificeren voor het EK voetbal 2020. Nederland kan deze week een goede start maken door van de Wit-Russen te winnen. Hieronder de voorbeschouwing op de wedstrijd, afsluitend met de voorspellingen en een paar goede tips voor weddenschappen. $ucces!

Selectie Nederlands elftal

Vorige week maakte Ronald Koeman de Oranje selectie bekend, met naar mijn mening weinig verrassingen. Toch hadden veel mensen kritiek op de bondscoach omdat hij Depay in zijn selectie heeft opgenomen. Depay speelt momenteel weinig tot niet bij zijn club Lyon, waardoor sommigen vraagtekens hebben bij dit besluit. Depay hoeft zich echter niet te bewijzen voor Koeman omdat hij weet hoe goed hij is. Daarom zal de spits van Lyon hoogstwaarschijnlijk gewoon in de basis beginnen. Wie zijn medespelers in de voorhoede worden is nog onduidelijk.

De rest van de selectie was nagenoeg voor veel mensen al bekend. Op bijna alle spelers die in de Nations League uitkwamen voor het Nederlands Elftal wordt nu weer een beroep op gedaan. Zo zullen vermoedelijk Van Dijk en De Ligt in het centrum van de achterhoede spelen en zullen Wijnaldum en De Jong op het middenveld staan.

Nederland in goede vorm

Het is nu enige tijd geleden dat we Oranje hebben zien spelen, al zijn we dat zeker niet vergeten (hoop ik). De laatste paar wedstrijden deed Nederland het namelijk uitstekend en wisten zij in eigen huis te winnen van Duitsland en Frankrijk. Er komt weer voetbal in het Nederlands elftal en we weten weer wat winnen is – iets wat de afgelopen jaren wel anders is geweest. Nederland verkeert dus een in goede vorm, hopelijk kunnen ze dat doorzetten in de EK kwalificatiewedstrijden.

Wit-Rusland niet onderschatten

Niet alleen Nederland deed het uitstekend in de Nations League, ook Wit-Rusland deed het niet onaardig. Hoewel zij in divisie D uitkwamen, wisten zij wel bijna alle wedstrijden te winnen en eindigde zij stijf bovenaan in de poule. Nederland mag de Wit-Russen dus zeker niet onderschatten, ook al voetbalden ze een paar divisies lager in de Nations League.

Nederland – Wit-Rusland onderling

Als we naar de onderlinge duels kijken dan is Nederland wel heel erg in het voordeel. Oranje speelde in 2016 en 2017 ook een kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland, toen voor het WK voetbal. Beide keren waren de Wit-Russen geen partij voor Nederland en won Oranje met 3-1 en 4-1. Ook de kansverhoudingen waren ruim in het voordeel van de Nederlanders, hoewel Wit-Rusland in beide wedstrijden toch nog een doelpunt wist te maken.

Wedtips Nederland – Wit-Rusland

Kijkend naar de kwaliteiten waar beide landen over beschikken, is Nederland natuurlijk in het voordeel. Ik verwacht donderdagavond niets dan dat Nederland makkelijk van Wit-Rusland gaat winnen. Dit zal dan ook gepaard gaan met flink wat doelpunten, en dat kan je een redelijke quotering bij de bookmakers opleveren.

Gokken op winst voor Nederland levert niet veel op maar het wedden op doelpunten daarentegen wel. Daarom raad ik jullie aan om op ‘over 2,5 doelpunten’ in te zetten wat je bij bookmaker Mr Green odds van 1.46 oplevert. Je wint de weddenschap bij drie goals of meer.

Geen goals in eerste kwartier

Een andere tip voor het wedden op EK voetbal die ik graag met jullie wil delen is misschien een weddenschap die je niet zo gewend bent te doen, maar in mijn ogen kan deze niet mis gaan.

De spelers van beide landen zijn begin deze week pas bij elkaar gekomen om zich voor te bereiden op de wedstrijd. In deze korte periode trainen zij een paar keer maar is het gevoel tussen de spelers uiteraard altijd wat minder dan bij hun eigen club.

Daarom verwacht ik dat er binnen het kwartier geen doelpunt gaat vallen. Het is voor iedereen natuurlijk weer even wennen om met elkaar te spelen, waardoor zij het eerste kwartier afwachtend en aftastend zullen beginnen. Voor 1.44 kan ik deze tip niet voorbij laten gaan.

Combi bet voor hoge odds

Voeg je de twee voorspellingen samen in een combinatie weddenschap, dan worden de quoteringen met elkaar vermenigvuldigd en pak je 2.10 x je inleg. Je wint die combi bet als beide voorspellingen uitkomen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top