Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips EK voetbal kwalificaties deze week: odds België, Engeland en Zweden

Tips wedden EK voetbal kwalificaties

Deze week gaan we weer met hele land juichen voor één voetbalteam, het Nederlands elftal. Helaas geen competitievoetbal dus, maar gelukkig wel genoeg mooie interlands om op te wedden en om van te genieten. Onderstaand de voorbeschouwing en de beste weddenschappen voor de EK kwalificaties van deze week.

Voor de wedstrijden Nederland – Wit Rusland en Nederland – Duitsland volgen aparte voorbeschouwingen.

Wedden tips EK voetbal kwalificaties

Donderdag 21 maart 20:45 uur. De eerste wedstrijd die wij voor het wedden op EK voetbal hebben gekozen is België – Rusland. Op papier zijn België, Rusland en Schotland de sterkste teams in kwalificatiegroep I, dus het is meteen een belangrijk duel voor beide ploegen.

Selectie België neusje van de zalm

België hoort in deze poule, met verder landen als Cyprus, Kazachstan, San Marino, Rusland en Schotland, gewoon eerste te worden. België heeft een prachtig team, met wereldsterren als Hazard, De Bruyne, Lukaku, Verthongen en Aldeweireld. Op bijna elke plek in het elftal staat een speler die in elke team in de basis zou staan.

België werd tweede in de Nations League doordat ze de laatste wedstrijd met 5-2 verloren van Zwitserland. Dat was een krankzinnige wedstrijd en de Zwitsers werden uiteindelijk op doelsaldo eerste in de groep. Na het WK voetbal heeft België zes wedstrijden gespeeld, hiervan wonnen ze er vier, werd er één gelijkgespeeld en verloren ze dus van Zwitserland. Op het WK werd België uiteindelijk derde.

Verrassend Rusland

Rusland wist het op het WK verrassend genoeg tot de kwartfinale te schoppen. Het team heeft geen echt grote voetballers maar door het teamgevoel en de steun van het eigen land wisten ze toch wat moois neer te zetten.

Ook Rusland werd tweede in de Nations League, ze wonnen van twee keer van Turkije, maar konden niet winnen van Zweden. Van de zes wedstrijden na het WK voetbal won Rusland er vier. De laatste twee wedstrijden werden verloren, 3-0 tegen Duitsland en 2-0 tegen Zweden.

Voorspelling: dikke winst België

In deze EK kwalificatiewedstrijd pak je prima odds met een 3-way handicap weddenschap. België is simpelweg de betere ploeg. Afgezien van het verlies tegen Zwitserland behalen ze de laatste wedstrijden mooie resultaten. Daarnaast spelen ze ook goed, creëren ze veel kansen en scoren ze makkelijk. Met spelers als Hazard, De Bruyne en Lukaku moeten ze gewoon een dikke overwinning neerzetten.

We gaan wedden op winst België die we bij aanvang van de wedstrijd een virtuele achterstand geven van 1 goal. Het levert je 2.00 x je inleg op bij een goede voorspelling.

Voorspellingen Engeland – Tsjechië

Vrijdag 22 maart 20:45 uur. Zowel Engeland als Tsjechië zien ongetwijfeld kansen om bij de eerste twee van de groep te eindigen.

Engeland is de grote favoriet om eerste te worden in EK kwalificatie groep A. Sinds het WK heerst er weer een positieve sfeer rond het Engelse team. Jarenlang was het allemaal wat negatief en hadden de Engelsen maar weinig op met het nationale team. Nu staat er een jonge talentvolle lichting. Met spelers als Kane, Sterling, Alli, Rashford en nog veel meer kan Engeland nog jaren mee in de top.

Engeland is één van de teams die het komende zomer gaan opnemen in de finales van de Nations League, net als Nederland. Engeland werd op het afgelopen WK vierde, ze verloren de wedstrijd om de derde en vierde plek van België.

Tsjechië kan wat bereiken met collectief

Tsjechië zal over de indeling van de groep niet teleurgesteld zijn. Met landen als Bulgarije, Kosovo en Montenegro is er naast Engeland een prima kans om tweede te worden. In de Nations League werden de Tsjechen tweede doordat ze twee keer verloren van Oekraïne.

Tsjechië heeft geen geweldig voetbalteam en ze hebben geen grote sterren, maar met het collectief kunnen ze zeker wat bereiken. Voor Tsjechië zullen de wedstrijden tegen Engeland worden gezien als mogelijke bonuspunten.

Tip: handicap bet Engeland

Net als de vorige voorspelling gaan we ook hier voor een handicap weddenschap. Dit keer geven we de favoriet een voorsprong van 2 goals. Je pakt hiermee odds van 2.45.

Engeland heeft een prachtig team en is goed in vorm, ze zullen de goede sfeer door willen zetten door de EK kwalificaties te beginnen met een overwinning. We verwachten ook hier een simpele zege voor de Engelsen. Ze zijn gewoon een stuk beter dan Tsjechië en scoren natuurlijk ontzettend makkelijk.

EK wedtips Zweden – Roemenië

Zaterdag 23 maart 18:00 uur. De laatste wedstrijd die wij voor deze reeks EK wedden tips hebben gekozen gaat tussen Zweden en Roemenië. Zweden haalde verrassend de kwartfinales op het afgelopen WK. Roemenië deed er niet aan mee en lijkt weinig kans te hebben op het EK voetbal.

Zweden won zijn groep in de Nations League, wat een mooi vervolg van het goede WK was. Zweden heeft na het vertrek van Zlatan geen grote sterren meer gehad maar ze hebben wel een team met geroutineerde spelers die lang in topcompetities hebben gespeeld.

Na de Nations League was Zweden in de oefenwedstrijden niet meer zo goed. Ze verloren van Finland en speelden gelijk tegen IJsland.

Roemenië onderaan Europese voetbal

Roemenië werd tweede in hun Nations League groep, op maar twee punten verschil met de nummer één. Ze behaalden een paar mooie resultaten, maar wel tegen landen als Litouwen en Montenegro. Van Servië konden ze beide keren niet winnen en thuis tegen Montenegro werd er 0-0 gelijk gespeeld. Roemenië is een vrij zwak team, dat echt onderaan het Europese voetbal hoort.

Gokken op kleine zege Zweden

Zweden heeft een prima tijd achter de rug en dat willen ze natuurlijk voortzetten in de eerste EK kwalificatie wedstrijd.

Roemenië heeft op zich ook een goede periode gehad, maar ze zijn echt van een ander niveau dan Zweden. Zweden heeft echter soms wel moeite met het maken van doelpunten, dus verwachten we een kleine en simpele overwinning. Mijn tip is wedden op een 1-0 overwinning met een quotering van 3.50 bij Mr Green.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top