Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Prima odds voor de Premier League dit weekend ondanks FA Cup duels

Voorbeschouwing + tips wedden Premier League

Er staan dit weekend wat minder Premier League wedstrijden op het programma dan je gewend bent. Dat komt doordat er een ronde van de FA Cup wordt gespeeld (kwartfinales). In de Engelse competitie worden dit weekend zes duels gespeeld. Eens kijken welke wedstrijden interessant zijn om op te wedden. Lees hieronder verder…

Wedtips Premier League dit weekend

Zaterdag 16.00 uur. Er wordt afgetrapt met de wedstrijd Bournemouth – Newcastle. Beide teams staan op dit moment safe, maar het is ook niet zo dat ze niet meer hoeven op te letten. Het verschil in punten met de teams die onder hun staan  en, zeer belangrijk, de teams die tegen degradatie vechten, is immers klein. Met nog zeven speelrondes te gaan kan er nog van alles gebeuren.

Bournemouth – Newcastle

Bournemouth speelt een sterk seizoen. De vorige wedstrijd tegen Huddersfield hebben ze netjes gewonnen en dat was ook hoognodig want het was veel te lang geleden dat ze uit hadden gewonnen. Zeer positief voor Bournemouth is dat ze Wilson terug hebben in de spits. Hij was meteen heel belangrijk met een goal en een assist.

Newcastle wist zeer knap van Everton te winnen en ze proberen op deze voet door te gaan. Ook Newcastle heeft een topspits in huis en dat is toch wel Rondon.

Beste weddenschap voor de wedstrijd

De bet die er voor mij uitspringt is de ‘Over 2.5 goals’ met een quotering van 2.00 bij bookmaker Mr Green. Bournemouth wedstrijden staan meestal gelijk aan goals. Zowel in hun voordeel als in hun nadeel. Ik verwacht een open wedstrijd, zelfs tegen Newcastle.

Een vroege goal gaat deze wedstrijd nog aantrekkelijker maken, maar we houden het op Over 2.5 Goals @2.00. Prima hoge notering voor doelpunten in deze wedstrijd. Je wint de weddenschap indien er minstens drie gescoord worden.

Burnley – Leicester: goals gegarandeerd

Zaterdag 16.00 uur. Dit is een interessante wedstrijd in de Premier League. Bij Burnley gaat het de laatste tijd wat minder, maar toch zijn ze moeilijk te kloppen. De laatste drie wedstrijden gingen helaas verloren, maar ze wisten in het verleden wel knap punten te pakken tegen tegenstanders als Tottenham en Manchester United. Thuis is Burnley heel erg sterk en scoren ze gemakkelijk.

Leicester met nieuwe trainer

Leicester City heeft met de komst van trainer Rodgers een goede coach in huis. We zullen hem wat tijd moeten geven om te kijken wat zijn kwaliteiten zijn en wat hij van dit team gaat maken. Onder zijn leiding ging een wedstrijd verloren en werd er een gewonnen. Nu mogen ze het opnemen tegen Burnley dat vecht tegen degradatie.

Beste bet: beide teams scoren

Voor deze wedstrijd heb ik gekozen voor de weddenschap Both Team to Score @1.80. Burnley scoort thuis zeer gemakkelijk, maar ik verwacht een zeer sterk Leicester dat zeker een goaltje mee gaat pikken. Of hier een winnaar gaat uitkomen is nog maar de vraag. Ze zijn aan elkaar gewaagd, maar er gaan doelpunten vallen.

Westham – Huddersfield: ruime winst

Zaterdag 16.00 uur. We weten dat Huddersfield een drama is dit seizoen en ze zullen denk ik blij zijn als het Premier League seizoen voorbij is en ze zich kunnen focussen op de Championship.

Westham ging in de vorige wedstrijd met 2-0 pijnlijk onderuit tegen Cardiff City. Dit zijn kostbare punten. Ze zullen revanche willen nemen en laat dit nou een perfecte wedstrijd zijn om zichzelf te herpakken en een mooie uitslag neer te zetten.

Wedden op minstens 2 goals verschil

In deze wedstrijd gaan we gokken op Westham met een -1 Asian Handicap @1.95. Dat betekent dat Westham met meer dan 1 doelpunt verschil moet winnen van Huddersfield. Wint West ham met 1 doelpunt verschil, dan krijg je je inzet terug. Spelen ze gelijk of verliezen ze, dan gaat je inzet helaas verloren.

Mijn voorspelling voor deze wedstrijd is niets minder dan een ruime overwinning van Westham op Huddersfield. Let’s do this!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top