Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Mooie tips met hoge odds voor het Premier League weekend

Voorbeschouwing Premier League weekend

Zo langzamerhand lopen we toch naar het einde van het seizoen. Je kunt nu goed zien voor welke teams het een verloren seizoen is en welke teams nog steeds in de race zijn om in de top 4 van de Premier League te eindigen. Voor het wedden op voetbal dit weekend heb ik drie voetbalwedstrijden geselecteerd waarvoor ik weddenschappen zie waarmee we de bookmakers kunnen verslaan.

Bet tip Leicester – Bournemouth

Zaterdag 16.00 uur. Deze wedstrijd word een genot om naar te kijken. Leicester scoort de laatste tijd veel goals, maar krijgt er ook veel tegen. Er wordt daardoor zowel gewonnen als verloren. Bournemouth is op dat gebied precies hetzelfde; ze scoren zelf makkelijk maar krijgen ook onnodig veel doelpunten tegen.

Het kan daarom ook niet uitblijven dat we met deze wedstrijd goals gaan zien. Als je kijkt naar de statistieken van beide ploegen gaan we spelen voor de bet Over 2.5 Goals met een quotering van 1.75 bij bookmaker Mr Green.

Over 2.5 goals voor 1.75 x je inleg

Wedden Manchester United – Watford

Zaterdag 16.00 uur. Het heeft even geduurd voordat Manchester United besloot dat Solksjaer een vaste aanstelling krijgt, maar nu is het dan zover. Manchester United heeft de knoop door gehakt. Solksjaer heeft voor 3 jaar getekend als nieuwe hoofdtrainer. Geweldig nieuws als je het mij vraagt. Het is duidelijk te zien dat de jongens onder deze trainer er weer zin in hebben gekregen en vooral zelfvertrouwen hebben gekregen. Dat is dan ook terug te zien in de goede resultaten.

Ook Watford doet het goed

Watford is ook in goede doen. Ze draaien een zeer goed seizoen en staan gewoon netjes 8e op de ranglijst. Ze hoeven ook niks te vrezen en gewoon lekker voetballen. Bij Watford worden er genoeg goals gescoord, maar ze krijgen er ook genoeg tegen. Het is dan ook niet voor niks dat ze een negatief doelsaldo hebben van -2 doelpunten.

Beste weddenschap: -1AH United

Deze wedstrijd belooft spektakel te worden. Manchester United, in zijn nopjes met de nieuwe trainer, tegen een tegenstander die op volle toeren draait. Als we gaan kijken naar de beste weddenschap voor deze Premier League wedstrijd kom ik uit op Over 2.5 Goals voor 1.70.

Man United is in staat om een paar doelpunten te maken, maar het kan ook zomaar zijn dat Watford een doelpuntje meepikt gezien de statistieken. Vandaar deze pick. Als tweede pick voor deze game kiezen we voor Manchester United -1 Asian Handicap @1.65. Ik geloof in een doelpuntrijke wedstrijd, maar dat United met overtuiging gaat winnen.

-1AH Man United voor 1.65 x je inleg

Gokken op Brighton – Southampton

Zaterdag 16.00 uur. Nu we langzaam naar het einde van het voetbalseizoen gaan zie je goed hoe de teams ervoor staan. Deze twee ploegen moeten beide nog uitkijken dat ze niet in de degradatiezone vliegen. Dus er is nog alles om voor te spelen.

Verrassend hoge odds

Brighton is thuis heel erg sterk en scoort vrijwel altijd in thuiswedstrijden. Southampton is totaal wisselvallig in hun spel, maar ook met deze wedstrijd verwacht ik dat ze wel een doelpunt mee kunnen pikken. We gaan spelen voor de bet Both Teams to Score voor 2.00 x je inleg. Een zeer verrassend hoge odd van de bookmakers en het is zonde om deze weddenschap voorbij te laten gaan. Juist nu dat beide ploegen niet mogen verliezen en alles op alles zetten om goals te maken verwacht ik dat beide teams zullen scoren.

2.00 x je inleg indien beide teams scoren

Wedden op minstens 2 kaarten

Als tweede bet gaan we spelen voor Southampton Over 1.5 cards @1.70. Southampton krijgt geregeld kaarten en ik verwacht dat ze met deze wedstrijd meer dan één kaart op hun naam krijgen. Met deze voetbal voorspelling maakt het niet uit of een speler nu een gele of een rode kaart krijgt. Een kaart is een kaart. Er moeten in totaal 2 kaarten worden uitgedeeld wil je de weddenschap winnen. $ucces!

Minstens 2 kaarten voor 1.70 x je inleg
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top