Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tip gokken op Portugal – Frankrijk EK vandaag: winst @2.10

Voetbal voorspellingen Portugal – Frankrijk 

Vanavond worden op EURO 2020 de laatste groepswedstrijden gespeeld en daarin komen onder meer Spanje, Zweden en Duitsland nog in actie. Voor het gokken op voetbalwedstrijden focussen we vandaag op Portugal – Frankrijk, de kraker waarmee de groepsfase afgesloten wordt.

Tip wedden op Portugal – Frankrijk EK voetbal

Beide ploegen zijn voldoende gemotiveerd, maar Portugal zal meer moeten dan Frankrijk. We verwachten een wat aanvallender Portugal dan tegen Duitsland en dat zal de Fransen meer ruimte geven om aan te vallen. De Portugese defensie zag er tegen Duitsland uiterst zwak uit en als ze dat vandaag niet beter kunnen dan krijgen ze een zware avond.

De Franse aanval is nog steeds de beste van het toernooi en wij verwachten dat ze het de defensie van Portugal erg zwaar gaan maken. Daarom denken we dat uiteindelijk Frankrijk deze wedstrijd wel gaat winnen, de notering bij de bookmakers is 2.10. De odds op winst van de Portugezen is 3.85 en gelijkspel noteert 3.25.

Portugal heeft punt nodig voor volgende ronde EK

Portugal staat derde in groep F met drie punten en vermoedelijk is dat niet genoeg om de volgende ronde te halen. Met vier punten zijn ze waarschijnlijk wel zeker van de volgende ronde. Toch zal Portugal niet vanaf het begin spelen op een gelijkspel. Het is te riskant om ervan uit te gaan dat ze de nul kunnen houden.

Zwakke defensie

Zeker gezien de vorige wedstrijd tegen Duitsland. Toen kreeg Portugal maar liefst vier tegengoals te verduren. Verdedigend zag het er erg zwak uit bij de Portugezen en ze hadden nog zeker twee goals meer om de oren kunnen krijgen. En dat is best verrassend als je nagaat dat Duitsland tegen Hongarije nog behoorlijk veel moeite had met het creëren van kansen.

Zelf scoorde Portugal natuurlijk ook twee keer, vanuit de counter werden ze wel vaker behoorlijk gevaarlijk. Portugal had wat dat betreft geluk dat Duitsland vanaf de eerste minuut speelde alsof ze moesten winnen.

Frankrijk overtuigt nog niet op EURO 2020

Frankrijk heeft nog niet weten te overtuigen op dit EK voetbal. De favoriet voor de eindzege bij velen heeft nog maar vier punten en is dus nog niet honderd procent zeker van de volgende ronde. Tegen Duitsland deed Frankrijk het nog redelijk maar het gelijke spel tegen Hongarije is een regelrechte blamage.

Revanche

De Franse spelers hebben ook aangegeven dat eigenlijk alles fout ging. Ze zullen zich willen revancheren, om zo met een goed gevoel naar de eindfase van het toernooi te gaan. Het voordeel voor Frankrijk is dat Portugal ook zal moeten aanvallen. Het Franse team speelt ondanks al haar kwaliteiten toch het liefst vanuit de omschakeling. Bij Frankrijk is ook genoeg kwaliteit om in de kleine ruimte gevaarlijk te worden, maar de coach speelt vrij behoudend.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top