Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

EK voorspelling Noord Macedonië – Nederland: zeker 3 goals

EK voetbal voorspellingen Noord Macedonië – Nederland

De laatste groepsronde van het Europees Kampioenschap voetbal is alweer aangebroken. Voor het Nederlands elftal staat er vandaag een wedstrijd om des keizers baard op het programma; Oranje is namelijk al zeker van de groepswinst. Toch zullen ze het goede gevoel en ritme willen vast houden en zal er zeker serieus gespeeld worden. Voor Noord – Macedonië staat er ook niks meer op het spel, behalve dan de eer. De volgende ronde van het EK 2021 gaan ze in ieder geval niet meer halen. De beste EK weddenschap voor deze wedstrijd is ‘Nederland wint en scoort Over 2,5 goals’ met een notering van 2.10 bij de bookmakers.

Beste Noord Macedonië – Nederland weddenschap

Nederland gaat waarschijnlijk op twee plaatsen een wisseling doorvoeren in de basisopstelling. Donyell Malen en Ryan Gravenberch komen erin voor Weghorst en De Roon, zo lijkt het. Frank de Boer heeft ook al aangegeven dat hij gebruik gaat maken van zijn vijf wisselmogelijkheden.

Ondanks deze wisselingen wil De Boer gewoon een overwinning en goed spel zien. Oranje ziet dit niet als een tussendoortje, maar als een wedstrijd die gewoon gewonnen moet worden. Daarnaast zullen ze het automatisme er verder willen inslijpen. Met de komst van Malen en Gravenberch komt er meer voetbal in de ploeg én meer snelheid. We kunnen er van uit gaan dat Noord-Macedonië niet super aanvallend gaat spelen. De dribbels van Malen en Gravenberch kunnen we dus zeker gebruiken.

Oranje aanvallender met Malen en Gravenberch

Nederland is logischerwijs de favoriet voor deze wedstrijd. Noord-Macedonië zal niet heel aanvallend spelen, maar ook niet de hele wedstrijd defensief. Ze zijn er nu toch en zullen vooral een goal willen maken. Als Nederland dan gebruik kan maken van de ruimte die er ligt dan gaat Nederland eenvoudig winnen. Met Malen erbij in de spits en Gravenberch op het middenveld speelt Oranje een stukje aanvallender en daarom verwachten wij dan ook de nodige goals.

EK voetbal geslaagd voor Noord Macedonië

Noord-Macedonië debuteerde dit jaar op het EK voetbal, voor hen is het dus al een geslaagd toernooi. Toch zullen ze er alles aan doen om het feest te vergroten. Ze willen natuurlijk niet eindigen met nul punten en zullen er alles aan doen om dat te voorkomen.

Goran Pandev

Voor Noord-Macedonië is het sowieso een bijzondere dag want de grote held, ster en koning van het voetbal, Goran Pandev stopt na deze wedstrijd met voetballen. Pandev is de grootste voetballer aller tijden van Noord-Macedonië. Hij won onder meer de Champions League met Inter (samen met Sneijder). Pandev keerde terug uit pensioen na de komst van de huidige bondscoach. De bondscoach overtuigde hem dat het EK haalbaar was. Pandev heeft de ploeg eigenhandig naar het toernooi geschoten in de play offs tegen Georgië.

Eljif Elmas en Enis Bardhi

Pandev is dus de grote ster van de ploeg, Eljif Elmas wordt gezien als zijn opvolger. De jonge aanvaller speelt bij Napoli, maar heeft het op dit EK nog niet kunnen laten zien. Op dit toernooi is Enis Bardhi naast Pandev de uitblinker. De rest van de ploeg is niet erg goed en dat blijkt ook wel uit de resultaten: tegen twee matige ploegen wisten ze geen punt te pakken. Zeker verdedigend zijn ze niet erg sterk.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top