Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste Portugal – Duitsland bet: winst door sterke defensie

Voorspellingen Portugal – Duitsland EK 2021. De eerste plekken voor de knock-out ronde van Euro 2020 zijn ondertussen vergeven. Voor Duitsland en Portugal is dat nog niet het geval. Zeker voor de Duitsers niet, aangezien zij hun eerste wedstrijd verloren. Portugal won zijn eerste wedstrijd op het EK voetbal wel ‘gewoon’ en dus ligt de druk zaterdag volledig bij Die Mannschaft.

Wedden op EK Portugal – Duitsland

Voor het gokken EK voetbal gaan we in dit duel voor winst van de Portugezen. Waarom? Voor Portugal is dit de meest ideale manier om Duitsland te treffen. Zelf staan ze eerste in de groep en de tegenstander moet de komende wedstrijd winnen. Dat betekent dat Portugal vanuit de sterke defensie kan gaan spelen. Duitsland heeft veel moeite met het creëren van kansen en scoort sowieso weinig in de laatste interlands. Daarom voorspellen wij dat Portugal gaat winnen, het noteert 3.20 bij de bookmakers. Lees verder voor meer achtergronden.

Portugal defensief erg sterk

De Portugezen wonnen hun eerste EK duel met 0-3 van Hongarije. Kijkend naar de score lijkt het een gemakkelijk wedstrijd te zijn geweest, maar het duurde maar liefst tot de 84e minuut totdat de ploeg uiteindelijk op voorsprong kwam. Na die eerste goal gaven de Hongaren zich over en liep Portugal dus nog uit tot 0-3. Portugal liet zien verdedigend niks weg te geven, maar kwam aanvallend kwaliteit te kort om tegen de stugge defensie van Hongarije tot veel kansen te komen.

Kwaliteit met onder meer Ronaldo

Toch had de ploeg al veel eerder de eerste goal moeten maken, want ze kregen ondanks het slechte spel best wat kansen. Portugal is een ploeg die liever speelt tegen tegenstanders die willen voetballen. Defensief zijn ze erg sterk, mede door het defensief ingestelde middenveld. Zodra er wat ruimte is kunnen de vier voorhoedespelers hun kwaliteiten benutten en makkelijk tot kansen komen. Met Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Diogo Jota en natuurlijk Cristiano Ronaldo staat er voorin ontzettend veel kwaliteit.

Duitsland creëert weinig kansen

Duitsland had het erg moeilijk tegen Frankrijk. Uiteindelijk werd het 1-0 voor Frankrijk, maar die score had zeker hoger uit kunnen vallen. Duitsland zelf wist maar heel moeizaam kansen te creëren; ze hadden maar één schot op doel en dat was zeker geen moeilijke redding voor Lloris. De Duitsers hebben eigenlijk altijd veel balbezit, maar tegen defensief goede ploegen hebben ze gewoon veel moeite met het creëren van kansen. Daarnaast geven ze wel de nodige ruimte weg en met spelers als Hummels en Ginter hebben ze geen hele snelle achterhoede.

Winst Portugal voor 3.20 x de inleg bij de bookmakers

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top