Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste Roma – Ajax voorspellingen: goals en door naar halve finale

Roma – Ajax voorspelling Europa League
Donderdag 15 april 2021 21.00 uur

AS Roma – Ajax wordt een wedstrijd waarin de Amsterdamse ploeg vol aan de bak moet. Vorige week werd in de heenwedstrijd van de Europa League kwartfinale zeer verrassend met 1-2 verloren en dat Ajax thuis verliest komt bijna niet voor. Sowieso heeft Ajax allang niet meer verloren. De laatste keer was, in alle competities, in 2020 tegen Atalanta in de CL groepsfase. Voor de rest heeft Ajax gewonnen of gelijk gespeeld. Hartstikke knap, maar nu zijn ze door Roma weer terug op aarde gezet. Lees verder voor wat ik bij de bookmakers Europa League de beste bets voor dit duel vind.

Voorspelling Roma – Ajax Europa League return

Ajax kwam wel netjes op voorsprong in de heenwedstrijd van deze Europa League kwartfinale. In de tweede helft kreeg Ajax zelfs nog een penalty. Als Tadic die niet gemist had zou het 2-0 hebben gestaan en hadden we denk ik een hele andere wedstrijd gekregen. Nu werd er 5 minuten na de gemiste penalty door Roma gescoord en werd het 1-1 en dan heb je weer een wedstrijd. Roma heeft deze wedstrijd heel goed uit weten te spelen.

Ajax zal dus vol aan de bak moeten in de return. Toch zijn ze zeker niet kansloos. De uitgangspositie is misschien niet in het voordeel van de Ajacieden, maar als ze gewoon hun eigen spel weten te spelen en de kansen weten benutten dan kunnen ze zeker voor spektakel zorgen.

Roma vol vertrouwen tegen Ajax

Roma is natuurlijk ook een behoorlijk goede ploeg. Ze staan in de Serie A op de zevende plek. Net onder de plaatsten voor een Europa League ticket maar in de Italiaanse competitie staat het heel dicht bij elkaar en is er nog voor alles te spelen. Roma zal deze wedstrijd met alle vertrouwen tegemoet gaan. Ze spelen thuis, staan op voorsprong en hoeven niet per se op de aanval te spelen. Voor Ajax is dit een ander verhaal.

Tips weddenschappen Roma – Ajax

Aangezien dit een duel is van alles of niets, verwacht ik in deze Europa League kwartfinale doelpunten. Ajax zal waarschijnlijk meteen vol op de aanval spelen en zorgen dat ze op voorsprong komen. Gebeurt dit, dan kan het nog weleens heel erg lastig worden voor Roma. Komt AS Roma op voorsprong dan moet Ajax al minimaal twee keer scoren wil het kans maken op verlenging.

Gokken op minstens 4 goals

De eerste Europa League bet die ik ga spelen is ‘Over 3.5 Matchgoals’ met een quotering van 2.53. Ik zie Ajax en Roma er zeker toch wel een paar scoren. Dat hebben ze in de heenwedstrijd al laten zien en deze Europa League return zou weleens behoorlijk wat spektakel kunnen opleveren. De weddenschap houdt in dat er 4 goals of meer gescoord moeten worden.

Voorspellen dat Ajax doorgaat

Als tweede ga ik inzetten op ‘Ajax to go through’ @3.20. Deze bet staat bij de bookmakers aardig hoog genoteerd maar dat is wel te begrijpen gezien de uitslag van de eerste wedstrijd. Toch moet je Ajax niet uitsluiten, want als één ploeg voor een stunt kan zorgen dan is het Ajax wel. Ze gaan zeker scoren in deze EL kwartfinale, maar de vraag is doen ze dit als eerste of gaan ze achter de feiten aanlopen? Ik verwacht dat Ajax wél op voorsprong kan komen en zodoende de wedstrijd naar eigen hand kan zetten en vervolgens hopelijk nog een paar doelpuntjes weet mee te pikken. Ik sta er niet van te kijken als Ajax gaat winnen met 1-3 of 1-4. Mocht dit inderdaad zo zijn dan zijn beide Europa League betting tips van hierboven goed. Laten we hopen op een mooie wedstrijd.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top