Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Betere odd samenvoegen bekerfinale voorspellingen Ajax – Vitesse

Voorspellingen KNVB Bekerfinale Ajax – Vitesse

Dat er dit weekend geen regulier voetbal is heeft een goede reden, de bekerfinale staat namelijk op het programma. In de Kuip speelt Ajax tegen Vitesse in de strijd om de Dennenappel. Voor het gokken op voetbal is dit een uitstekende wedstrijd voor een bet builder.

Ajax – Vitesse voorspelling Bekerfinale

Ajax werd afgelopen donderdag in de kwartfinale van de Europa League uitgeschakeld door Roma. Bij Ajax zal er vooral teleurstelling heersen, het verlies was zeker niet nodig en de Amsterdammers waren in beide wedstrijden eigenlijk de betere. Ajax had echter moeite om kansen te creëren tegen het ultra defensieve AS Roma. Voor Ajax was de wedstrijd tegen Roma dé wedstrijd van het seizoen. Gelukkig hebben de spelers dus direct een kans om zich te revancheren. In Nederland is Ajax dit seizoen oppermachtig. In de Eredivisie wist het maar vijf van de 28 wedstrijden niet te winnen.

Tegen Vitesse krijgt Ajax meer ruimte

Sinds de interlandbreak lijkt Ajax wel minder soepel te draaien, maar ook de slechte wedstrijden werden wel gewonnen. Afgelopen weekend wonnen ze met 1-0 van RKC en de wedstrijd daarvoor met 1-2 van Heerenveen. Ajax zal best tevreden zijn met Vitesse als tegenstander in de bekerfinale. Vitesse zal zich namelijk niet compleet gaan ingraven en wil zelf ook voetballen. Daardoor liggen er waarschijnlijk een stuk meer ruimtes dan in de wedstrijden tegen AS Roma en RKC.

Makkelijk route Vitesse naar finale beker

Voor Vitesse is het halen van de KNVB bekerfinale een uitstekende prestatie. De ploeg had een behoorlijk makkelijke route richting de finale, maar als je daar eenmaal staat maakt dat natuurlijk niets uit. Onderweg wisten ze Excelsior, ADO, VVV en Willem II uit te schakelen. In de competitie doet Vitesse het ook prima. Ze staan op een vierde plek en lijken wel verzekerd van de play offs. De laatste weken gaat het wel behoorlijk moeizaam en daardoor zijn de Arnhemmers afgehaakt voor de derde plek. Ze zijn weliswaar al zes wedstrijden op rij ongeslagen, maar in de laatste weken wisten ze niet te winnen van Willem II én niet van ADO Den Haag.

Wedden op winst Ajax

Beide ploegen lijken dus wat te worstelen met hun vorm. Dan komt het vaak uit op individuele kwaliteiten en dan is er zeker een surplus bij Ajax ten opzichte van Vitesse. Ajax heeft het betere team en zal zeker net zo gemotiveerd zijn als Vitesse. Voor Vitesse is het in mijn ogen niet gunstig dat Ajax uitgeschakeld is, omdat er bij de Amsterdammers nu nog meer motivatie zal zijn.

Ook gokken op goal Vitesse

Wij zien Ajax als de grote favoriet (zoals waarschijnlijk heel de wereld). Ajax is echter niet geweldig in vorm en verdedigend lijkt het soms wat zwak, daarom denken we wel dat Vitesse tot scoren gaat komen. Vitesse heeft voldoende kwaliteiten om te scoren en zal zich zeker niet gaan ingraven. Wel verwachten we dat Ajax de bovenliggende partij zal zijn, met het meeste balbezit, kansen en schoten op doel. We hebben dit keer bet builder tips die deze dingen combineren. Te weten: Ajax wint, Over 2.5 goals en Ajax most corners voor een totale odd van 2.25.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top