Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips en odds Feyenoord – Vitesse, Ajax – AZ en West Ham – Chelsea

In de Eredivisie staan dit weekend twee mooie toppers op het programma en ook in de Premier League wordt een kraker gespeeld waarbij veel op het spel staat. In dit artikel de Eredivisie voorspellingen voor Ajax – AZ en Feyenoord – Vitesse en onze tip voor West Ham – Chelsea. Wie gaan die Europese tickets pakken?


West Ham United – Chelsea wedden

Zaterdag 18.30 uur. Dit is een kraker van een wedstrijd in de Premier League waar veel op het spel staat. Chelsea staat op de 4e plek en West Ham staat op de 5e plek met een gelijk aantal punten, namelijk 55. Deze wedstrijd is heel belangrijk als het gaat om het binnenhalen van een Champions League ticket voor het nieuwe seizoen.

Kans op Champions League ticket

Chelsea is nog steeds actief in de Champions League. Ze staan zeer knap in de halve finale tegen Real Madrid – het zal dus een hele klus worden willen ze doorgaan naar de finale. Nu zal de focus echter op winst tegen West Ham uit moeten. Krijgt Chelsea dit voor elkaar dan gaan ze met vol zelfvertrouwen naar Real Madrid.

West Ham zit in een behoorlijke goede flow. Ze hebben weliswaar de laatste wedstrijd verloren, maar dat mag de pret niet drukken. Het idee alleen al dat ze kans maken op Champions League volgend jaar is erg knap. Ze zullen dan ook deze wedstrijd ingaan om te winnen en ik zie zeker kansen voor ze liggen.

Betting tip

Jesse Lingard is overgekomen van Manchester United om bij West Ham te voetballen en sinds zijn komst heeft hij toch zeker bewezen een goede aanvulling voor het team te zijn.

West Ham Double Chance

De bookmakers zien Chelsea als favoriet (1.83) maar wat het gokken op de wedstrijd betreft zie ik kansen liggen bij West Ham. Ik kan er gewoon niet omheen hoe goed West Ham ervoor staat dit seizoen en ik zie ze dan ook niet verliezen tegen Chelsea. De bet West Ham Double Chance kan je spelen tegen een odd van 2.15. In mijn ogen staat deze veel te hoog en die gaan we dus spelen. Je wint deze Premier League bet indien West Ham wint of gelijkspeelt.

Gokken op Ajax – AZ

Ajax speelt zondag in de Eredivisie om 14.30 uur tegen AZ. Voor Ajax is het een kwestie van rustig de competitie uitspelen en dan worden ze zonder problemen kampioen. Er moet toch iets heel geks gebeuren wil dit niet het geval zijn. Voor AZ staat er wel nog veel op het spel, ze moeten vol aan de bak willen ze zich plaatsen voor de Champions League Play-Off. Voor meerdere ploegen is er nog vanalles mogelijk voor de tweede plek. AZ zal dus hier bij Ajax moeten winnen willen ze kans blijven maken op de Play-Off.

Weinig kans voor AZ

Dit wordt natuurlijk een hele opgave. Bij Ajax (1.53) win je natuurlijk niet zomaar. Ajax zal al een dipje moeten hebben of gewoon niet hun dag en dan zal AZ kans maken op punten. Als Ajax scherp voor de dag komt dan schat ik de kansen voor AZ (6.00) heel erg klein in.

Wedden op goals

Ik verwacht eigenlijk dat, aangezien beide clubs zeer aan elkaar gewaagd zijn, er weinig doelpunten zal gaan vallen. Misschien een 1-0 of een 2-0 of wellicht zelfs een 0-1. Ik denk dat AZ Alkmaar zo lang mogelijk de nul wil houden en dat ze het als ze op voorsprong zouden komen helemaal dichthouden. Voor mij springt de weddenschap Under 2.5 Goals met een notering van 2.60 er als beste uit. Mooie hoge odds om niet te laten liggen.

Eredivisie voorspelling Feyenoord – Vitesse

De nummer 4 van Eredivisie speelt zondag 16.45 uur tegen de nummer 5. Voor zowel Feyenoord als Vitesse geldt dat er nog zeker een Champions League Play off in zit en anders wel de Europa League. Ook dit is dus weer een belangrijke wedstrijd voor beide teams – er nog alles om voor te spelen. De odds voor het wedden op Feyenoord zijn 2.30. Thuis in de Kuip zijn de Rotterdammers altijd sterk en ik ben benieuwd hoe Vitesse (3.10) dit gaat aanpakken.

Vitesse heeft de bekerfinale verloren van Ajax, wat natuurlijk geen schande is. Ik denk dat ze op het bot gemotiveerd zijn om deze topper wel te winnen. Het belooft in ieder geval een spektakel.

Inzetten op minstens 3 goals

Ik denk dat Feyenoord en Vitesse behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn en dat gaan we terugzien in doelpunten. Beide teams vinden makkelijk de goal en daarom gaan we in deze Eredivisie wedstrijd gokken op Both Teams to Score + Over 2.5 Goals met een notering van 1.98. Dit is een combinatie weddenschap, beide teams moeten scoren en er moeten minstens drie doelpunten in totaal vallen en dan is deze bet gewonnen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top