Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Real Madrid – Chelsea en PSG – Man City betting tips Champions League

Betting tips Champions League halve finale

Deze week worden de eerste halve finales in het Kampioenenbal gespeeld. Onderstaand een voorbeschouwing en de Champions League voorspellingen voor Real Madrid – Chelsea (twee aan elkaar gewaagde teams) en PSG – Manchester City waarbij gek genoeg City bij de bookmakers de voorkeur krijgt.


Voorspelling op Real Madrid – Chelsea

Dinsdag 27 april 21.00 uur. In de halve finale Champions League mag Real Madrid het spits afbijten tegen Chelsea. Het is enigszins verrassend dat Chelsea zover gekomen is maar het is zeker verdiend.

Real staat er gewoon weer

Real Madrid heeft afgelopen weekend in de competitie punten laten liggen tegen Real Betis (0-0) en is nu afhankelijk wat Barcelona en Atletico doen. Dat geeft misschien een bitter gevoel in de aanloop naar deze wedstrijd, maar Real Madrid zou Real Madrid niet zijn om er gewoon weer te staan. Ze zijn immers koning als het gaat om de Champions League te halen. Real heeft veel ervaring en al de nodige keren de Cup met de grote oren gewonnen.

Meer opties voor Chelsea

Chelsea is, met een nieuwe coach Tuchel, een waardige tegenstander en heeft ook de nodige ervaring als het gaat om spelen tegen grote clubs. We zijn benieuwd hoe Chelsea het qua strategie gaat aanpakken tegen het grote Real Madrid. Gezien de vele opties die Tuchel heeft zijn we zeer benieuwd of hij meteen op de aanval gaat. Real Madrid heeft daarentegen wat minder opties en kan minder rouleren met de spelers.

Beste weddenschap Real – Chelsea

Real Madrid heeft dit seizoen nog weleens moeite met scoren, maar in zo’n belangrijke wedstrijd als deze denk ik wel dat ze dat nu wel weer kunnen. Voor Chelsea is het belangrijk om in deze halve finale Champions League een uitdoelpunt mee te pikken en sowieso te proberen om niet te verliezen. Een winnaar voor deze eerste wedstrijd vinden we moeilijk om te voorspellen, maar we verwachten wel dat beide teams zullen scoren en die weddenschap kunnen we spelen met een notering van 2.00. Dit betekent dat je je inzet kunt verdubbelen als de bet goed is.

Halve finale Champions League PSG – Man City

Woensdag 28 april 21.00 uur. Dit is toch wel een heerlijke affiche… De halve finale Champions League met het grote Paris Saint-Germain tegen het machtige Manchester City. PSG draait op het moment op volle toeren. Mbappé en Neymar doen het samen uitstekend en zijn als ze in vorm zijn, niet te stoppen. Trainer Pochettino heeft het team van PSG aardig op de rit, maar dat is ook niet gek als je ziet wat voor spelers er allemaal rondlopen – met daarbij natuurlijk een zeer goede trainer. De Argentijn is overigens geen onbekende voor Manchester City want hij heeft namelijk jaren Tottenham Hotspur getraind en weet dus wel raad met City.

City moet gewoon spelen zoals altijd

Man City is in de Champions League nog niet vaak zo ver gekomen als nu. City heeft natuurlijk ook een topteam met een toptrainer, maar voor de spelers is dit nieuw. Hopelijk gaat Guardiola niet weer gek doen en opeens hele andere tactieken bedenken om de tegenstander te verslaan. Daar heeft hij nog weleens een handje van en mede daardoor wordt er nogal eens verloren. Als City gewoon zo speelt zoals ze altijd spelen dan zijn ze zeker een waardige tegenstander.

Voorspelling PSG – Manchester City

Wij vinden het best wel verrassend dat Manchester City de voorkeur krijgt bij de bookmakers aangezien PSG vorig jaar nog de finale heeft gespeeld en dit seizoen met de nieuwe trainer nog beter draait dan vorig seizoen. We zien dan ook wel kansen liggen voor PSG in dit eerste duel. De bet die er voor ons uitspring is dan ook PSG Double Chance (1X) met een notering van 1.79. Onvoorstelbaar dat je dit voor een Double Chance in een thuiswedstrijd van PSG krijgt. Je wint de weddenschap bij winst PSG of gelijkspel.

Tip voor een tweede weddenschap is Mbappé to score @2.60. Deze man is in bloedvorm en de 2.60 to score is in deze wedstrijd leuk om mee te nemen, maar de bet Double Chance is de mainbet.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top