Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League: gokken op Liverpool, goal Vardy en een BTTS tip

Voetbal – Premier League betting tips

Het is weer tijd voor een nieuwe ronde van de Premier League en hij start al op vrijdag avond. Dit zijn zo langzaamaan de laatste speelrondes en ze komen in een rap tempo achter elkaar. Er is geen ruimte meer voor een misstap want dat kan je duur te komen staan. Lees hieronder verder voor de picks die ik heb geselecteerd.

Southampton – Liverpool wedden

Vrijdag 5 april 21.00 uur. Voor Liverpool is het nu erop of eronder als het gaat om de Premier League titel pakken. Ze gaan samen met Manchester City aan kop. Liverpool mag nu geen punten meer verspelen en hopen dat Manchester City nog een misstap begaat. Er zijn nog zes speelrondes te gaan.

Southampton doet de laatste wedstrijden goede zaken als het gaat om degradatie voorkomen. Van de laatste vijf duels werden er liefst drie gewonnen en deze punten zijn keihard nodig. Het wordt tegen Liverpool echter een behoorlijk lastige opgave om de punten in eigen huis te houden.

Winst Liverpool voorspellen

We gaan spelen voor de weddenschap Liverpool -1 Asian Handicap met odds van 1.70 bij bookmaker Mr Green. Liverpool is dit seizoen ijzersterk en ik verwacht niets minder dan een duidelijke overwinning om te laten zien wie de toekomstige kampioen gaat worden.

Als tweede bet gaan we spelen voor Liverpool Win to Nil @2.40. Liverpool heeft vaak de nul weten te houden en met Virgil van Dijk achterin is de kans een stuk groter dat ze de nul houden.

Huddersfield – Leicester City

Zaterdag 16.00 uur. Leicester is sinds de komst van de nieuwe trainer lekker bezig en dit is dan ook een mooie wedstrijd om de goede reeks voort te zetten. Zoals we weten is Huddersfield bezig aan zijn laatste wedstrijden in de Premier League. Ik geloof dat het team helemaal op is en dat ze blij zijn als het seizoen voorbij is.

Hoge odds Leicester

De odds voor winst op Leicester City zijn dan ook veel te hoog in mijn ogen: 1.80. Wat mij betreft prima speelbaar. Ook voor deze wedstrijd heb ik twee wedtips. Dit keer gaan we spelen voor Jamie Vardy to Score Anytime @2.20 bij bookmaker Mr Green. Vardy is in bloedvorm op het moment en als er een goal wordt gemaakt dan is hij er altijd wel bij betrokken of hij maakt ze zelf.

Bet Bournemouth – Burnley

Zaterdag 16.00 uur. Dit is een zeer belangrijke wedstrijd voor Burnley. In de laatste wedstrijd werd er knap gewonnen van Wolves met 2-0. Helaas werd er daarvoor maar liefst vier keer op rij verloren. Dit lijkt me dan ook een uitgelezen kans voor Burnley om te laten zien dat ze nog steeds in de Premier League willen en kunnen blijven.

Bournemouth is een gevaarlijke tegenstander en ligt altijd op de loer om doelpunten te maken. En daarvoor hebben ze voorin natuurlijk genoeg kwaliteit rondlopen om goals te maken.

Beste weddenschap: inzetten op BTTS

Ik geloof dat beide teams in deze wedstrijd gaan scoren, of er een winnaar uitkomt betwijfel ik en durf ik niet op te spelen. Wel gaan we spelen voor Both Teams to Score met een quotering van 1.92. Deze odd ligt ook veel te hoog als je kijkt naar de statistieken voor wat betreft hoe vaak er wordt gescoord aan beide kanten.

Dit zijn mijn drie tips voor het wedden op Premier League dit weekend.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top