Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voetbal tips Ajax en PSV + een mooie Liverpool weddenschap

Voetbal bet tips

Het seizoen loopt ten einde en in zowel de Nederlandse Eredivisie als in de Engelse Premier League is de strijd om het landskampioenschap nog razend spannend. We lichten in deze voorbeschouwing de wedstrijden Southampton – Liverpool, Vitesse – PSV en Willem II – Ajax uit. Uiteraard voorzien van de beste voetbal betting tips. $ucces!

Southampton – Liverpool bet

Vrijdag 05-04. Southampton staat zestiende, vijf punten boven de degradatiestreep. Liverpool staat in de Premier League tweede met maar één punt achterstand op Manchester City.

Southampton wat beter in vorm

Southampton maakt wederom een matig seizoen mee, ze hebben nog maar acht keer gewonnen in deze competitie. De laatste weken wisten ze wel redelijk wat punten te pakken, ze wonnen drie van de laatste zeven wedstrijden. Er werd ook één keer gelijk gespeeld, de rest van de wedstrijden verloren ze. Met name de overwinning op Tottenham Hotspur was erg knap. Normaal gesproken pakt Southampton alleen punten tegen lage teams.

De klasse van Liverpool

Liverpool doet het weer erg goed dit seizoen. Ze doen nog mee in de Champions League en staan in de Engelse competitie maar één punt achter op de koploper.

Ze zijn nu dertien wedstrijden op rij ongeslagen in alle competities. Van die dertien wedstrijden wisten ze er acht te winnen. De klasse van Liverpool betreft niet alleen de geweldige aanval, maar ook de defensie doet het dit seizoen uitstekend. Liverpool kreeg pas negentien goals tegen en is daarmee de minst gepasseerde verdediging. Zelf scoorde Liverpool al 72 keer, daarmee zijn ze het op één na meest scorende team.

Liverpool betting tips

Liverpool is bezig aan een goede reeks en is natuurlijk veel beter dan Southampton. Ondanks de wat betere vorm van Southampton verwachten we gewoon een eenvoudige overwinning voor Liverpool. Mijn bet tip voor dit duel is inzetten op Liverpool met een -1 handicap met odds van 2.20. Weten ze ondanks de virtuele achterstand van 1 goal bij aanvang toch te winnen, dan is de weddenschap gewonnen.

De goede snelle en wendbare aanvallers van Liverpool tegen de toch wat langzame en logge verdedigers van Southampton kan voor een vermakelijke wedstrijd gaan zorgen.

Liverpool -1 voor 2.20 x je inleg

Voorspellingen Ajax Eredivisie odds | Getty

Gokken op Willem II – Ajax

Zaterdag 06-04. De tweede wedstrijd komt uit de eigen Eredivisie. Willem II krijgt bezoek van Ajax. De Tilburgers zijn de laatste weken aan de hand van Isak aan een opmars bezig. Ze staan inmiddels op de achtste plek. Ajax staat tweede in de Eredivisie dankzij de overwinning van vorig weekend op PSV.

Goals gegarandeerd bij Willem II duels

Willem II won afgelopen week nog knap van Heracles Almelo met 3-4. Willem II wist nu al vier wedstrijden op rij te winnen. In deze vier wedstrijden scoorden ze zelf maar liefst dertien keer, maar kregen ze er ook negen tegen. De wedstrijden van Willem II lijken garant te staan voor goals. Ze maakten er dit seizoen al vijftig, maar kregen ook al 55 doelpunten tegen.

Ajax moet blijven focussen

Ajax won vorig weekend dus van PSV in een knotsgekke wedstrijd en afgelopen woensdag wonnen ze eenvoudig van FC Emmen. Die laatste wedstrijd was zeker niet goed van Ajax. Zo maakte Tagliafico een eigen goal, puur door concentratieverlies.

Heel Ajax was matig aan de bal en leek op halve kracht te spelen. Uiteindelijk kwam het goed, ze wonnen met 5-2. Als ze ook zo tegen Willem II spelen krijgen ze het nog heel moeilijk. Ajax zal ook al enigszins toeleven naar de Champions League wedstrijd tegen Juventus, wat natuurlijk kansen biedt voor Willem II.

Voorspellen dat Ajax wint + BTS

Wij verwachten wederom een mooie wedstrijd met veel goals. Ajax moét winnen om de kans op de titel levend te houden. Voor Willem II is er nog een goede kans om de play-offs te halen.

Willem II speelt aanvallend voetbal, maar is verdedigend niet best. Bij Ajax zal in deze wedstrijd de concentratie misschien ook af en toe weg zijn. Daar kan Willem II ongetwijfeld gebruik van maken. We hebben twee wedtips voor deze wedstrijd: Wij verwachten dat beide teams gaan scoren, maar Ajax uiteindelijk wel wint @1.98 bij bookmaker Mr Green en we voorspellen dat er minstens 3 goals vallen voor 2.10 x je inleg.

Ajax wint en BTS voor 1.98 x je inleg

Over 3.5 goals @2.10

Voorspellingen PSV Eredivisie bookmakers | Getty

Vitesse – PSV wedden

Zondag 07-04. In de laatste wedstrijd gaan we ook wedden op Eredivisie. Vitesse lijkt wel zeker van een plek bij de play offs, PSV is nog verwikkeld in een spannende strijd met Ajax om de titel.

Zwakke verdediging Vitesse kost punten

Vitesse speelt de laatste weken ongelooflijk rare wedstrijden. Ze wonnen al vier wedstrijden op rij niet. Bij vlagen speelt Vitesse goed voetbal, maar in dezelfde wedstrijd kan het ook ineens helemaal wegvallen.

Afgelopen week stond Vitesse met 0-2 achter tegen AZ, maar in de tweede helft maakte ze er uiteindelijk nog 2-2 van en hadden ze eigenlijk recht op meer. De week ervoor stond het in de rust 2-3 voor Vitesse tegen ADO, maar die overwinning gaven ze ook uit handen. Met name de verdediging van Vitesse is erg zwak dit seizoen, waardoor ze ondanks de vele goals lang niet alles winnen.

Makkelijke overwinning voor PSV?

PSV kent momenteel een wat slechtere fase in het seizoen. Ze kunnen zich natuurlijk helemaal richten op de Eredivisie, maar wonnen van de laatste acht wedstrijden er maar vier. Ze speelden drie keer op rij gelijk, wonnen daarna drie keer, maar afgelopen weekend verloren ze de wedstrijd tegen Ajax waardoor de titelstrijd nog spannend wordt.

PSV zal tegen Vitesse waarschijnlijk weer spelen met een wat aanvallender middenveld waardoor ze makkelijker tot kansen zullen komen. Tegen Vitesse zullen er sowieso genoeg kansen ontstaan voor de spitsen De Jong, Lozano en Bergwijn. Als één van de drie het op z’n heupen krijgt dan wordt het een gemakkelijke overwinning voor PSV.

PSV voorspellingen

De drie eenheid voorin bij PSV is niet meer zo in vorm als in het begin van het seizoen. Ook krijgen de Eindhovenaren een stuk meer tegengoals dan we van ze gewend zijn. Daarom verwachten we een spannende wedstrijd.

Helaas voor de Ajacieden heeft Vitesse zo’n slechte defensie dat PSV de wedstrijd uiteindelijk wel zal winnen. Maar Vitesse heeft goede aanvallers die ongetwijfeld wel een goaltje mee pakken.

Goals en winst

We verwachten ook in deze wedstrijd veel goals en de eerste wedden tip is wederom inzetten op over 3.5 goals voor 2.00 x je inleg bij een goede voorspelling. Je wint de weddenschap indien er minimaal 3 doelpunten worden gescoord. De tweede bet tip is ‘Beide Teams Scoren en winst PSV’ voor 2.10 x de inzet.

BTS & PSV wint voor 2.10 x je inleg

Over 3.5 goals @2.00

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top