Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League dit weekend: winnen met Everton, Leicester en Fulham

Wedtips Premier League dit weekend
Weddenschappen Engels voetbal

No Zaha, No Party! Kansen voor Leicester want Crystal Palace is niet in goede doen. Met een handicap bet valt er wat te halen in Man City – Everton en bij Fulham – Westham zullen er genoeg goals vallen.

De Premier League begint al goed vorm te krijgen en we kunnen al zien wie er dit seizoen meedoen om de titel en welke teams strijden tegen degradatie. Onderstaand de voorbeschouwing en de beste weddenschappen voor dit weekend. Alle wedstrijden worden gespeeld op zaterdag en de odds komen van bookmaker Mr Green.

Manchester City – Everton

Zaterdag 13.30 uur. In de Premier League wordt afgetrapt door Manchester City en Everton. Met deze wedstrijd zie ik kansen liggen voor Everton. De odds voor winst Manchester City liggen zo laag dat daar niks te halen valt.

Doordeweeks heeft Manchester City een zware Champions League wedstrijd achter de rug. Ze hebben een goed resultaat behaald en zijn door naar de volgende ronde. In de maand december spelen de Engelse clubs heel veel wedstrijden en dan is het moeilijk om telkens weer een goed resultaat neer te zetten.

Hoge odds handicap bet Everton

De kans dat Manchester City deze wedstrijd wint zit er zeker in, maar ik verwacht eerder een kleine overwinning of misschien zelfs een gelijkspel. De weddenschap Everton +2 Asian Handicap voor 1.88 is dan ook de bet die we gaan spelen.

Deze weddenschap staat in mijn ogen veel te hoog. Het houdt in dat Everton met één doelpunt verschil mag verliezen. Verliezen ze met twee doelpunten verschil dan krijg je je geld terug. Wint City met meer dan 2 doelpunten verschil dan is de bet helaas verloren.

Gokken dat beide teams scoren

Als tweede bet gaan we spelen voor Beide Teams Scoren met een quotering van 1.75 bij bookmaker Mr Green. Manchester City scoort thuis zo goed als altijd en ik verwacht ook dat Everton een doelpuntje mee kan pikken. Everton heeft een zeer gevaarlijke voorhoede met Richarlison in de punt van de aanval.

Crystal Palace – Leicester City

Zaterdag 16.00 uur. No Zaha, No Party. Crystal Palace is niet in goede doen. Ze staan 16e op de Premier League ranglijst en dat is net boven de degradatiestreep. Met deze wedstrijd is er denk ik niet veel voor ze te halen. Zaha is geschorst net zoals Tomkins. Crystal Palace scoort het hele seizoen al weinig en zonder Zaha zie ik het somber voor ze in.

Leicester City staat netjes op de 9e plek en ik zie dan ook kansen liggen voor ze in deze wedstrijd. Voor Leicester is de spits Vardy onzeker of hij mee kan doen. Verder is Leicester zo goed als compleet. We gaan dan ook spelen voor de weddenschap Leicester Draw no Bet met een quotering van 2.00. Je wint de bet bij winst en krijgt je geld terug bij een gelijkspel.

Fulham – Westham

Zaterdag 18.30 uur. Sinds Fulham een nieuwe trainer heeft zijn ze iets beter gaan voetballen. De ploeg scoort gemakkelijk, maar krijgt ook veel te makkelijk doelpunten tegen. In de vorige wedstrijd hebben ze met 4-1 flink verloren van Manchester United. Ze zullen punten moeten gaan pakken willen ze uit de degradatiezone komen, maar daar is nog ruimte genoeg voor.

Westham is de laatste wedstrijden goed bezig. De laatste drie duels hebben ze alle drie gewonnen. Nu mogen ze op bezoek bij Fulham en ik denk dat het een pittige pot gaat worden.

Wedden op goals

Goals staan op de agenda in deze wedstrijd. Zoals gezegd scoort Fulham heel makkelijk, maar krijgt het er ook genoeg om de oren. Met deze wedstrijd denk ik dat beide teams zullen gaan scoren, maar de odd (1.50) bij de bookmakers is te laag om te spelen.

We gaan inzetten op de bet BTTS + Over 2.5 voor 1.85 x je inleg. Dat betekent dat beide teams het net moeten raken én dat er meer dan 2 doelpunten zullen moeten vallen in totaal. Ik verwacht genoeg goals, maar een winnaar durf ik niet te kiezen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top