Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

KNVB Beker deze week: wedtips Ajax, Feyenoord en AZ

KNVB Beker wedtips
Check actuele Beker voorspellingen + best bets op wedden op voetbal

Deze week staan de achtste finales van de Nederlandse beker op het programma met onder meer wedstrijden van AZ, Feyenoord en Ajax. AZ mag het opnemen tegen cupfighter PEC Zwolle en Feyenoord gaat FC Utrecht proberen uit te schakelen. Ajax moet woensdagavond een flinke reis maken voor de wedstrijd tegen Roda.

Voor alle drie de bekerwedstrijden heb ik een heerlijke weddenschap gevonden die ook prima te combineren valt. Hieronder de voorbeschouwingen met de bijbehorende wedtips.

AZ – PEC voorspelling: doelpunten

De eerste wedstrijd zal gespeeld worden op dinsdagavond en gaat tussen twee cupfighters. Zowel AZ als PEC wisten nog niet zo lang geleden de KNVB beker te winnen (resp. 2013 en 2014).

Beide teams hechten veel waarde aan de beker waardoor dit wel eens een interessante wedstrijd kan gaan worden. Toch kan er in de beker van alles gebeuren en daarom raad ik jullie niet aan om een winnaar aan te wijzen. Hoewel op voorhand AZ kwalitatief beter is en de Alkmaarders het in de competitie stukken beter doen dan de Zwollenaren, ben je geneigd om AZ op winst te zetten. Echter heb ik een andere mooie weddenschap gevonden met iets meer zekerheid.

Beste weddenschap: goals eerste helft

Beide teams weten dit seizoen vaak het net te vinden terwijl ze ook geregeld open huis houden achterin waardoor er vaak veel doelpunten vallen. De onderlinge duels tussen beide ploegen bevestigen dit dan ook: er vielen 15 doelpunten in de afgelopen drie onderlinge wedstrijden. Deze wedstrijden werden allemaal dit jaar gespeeld.

Niet geheel verrassend is dat er in deze wedstrijden minimaal twee doelpunten vielen voor het rustsignaal. Ik verwacht dinsdagavond wederom veel doelpunten en ook minimaal twee in de eerste helft. Deze bet heeft de prima quotering van 1.95 bij bookmaker Mr Green.

KNVB Beker: Roda JC – Ajax

Deze wedstrijd speelt op woensdag en zal op papier geen lastige wedstrijd worden voor Ajax. De Amsterdammers verkeren in een uitstekende vorm en geen enkele club kan momenteel voor moeilijkheden zorgen, zo ook eerstedivisionist Roda niet.

Of Ajax de beker serieus neemt is natuurlijk de vraag maar ook wanneer zij dit niet doen verwacht ik dat ze aan het langste eind gaan trekken. Natuurlijk denken de bookmakers dit ook en staat er een lage quotering op de Amsterdammers. Daarom heb ik weer gekeken naar doelpunten en kan ik je wederom een mooie weddenschap tippen.

Wedden op goals weer de beste wedtip

Ajax wist de afgelopen weken wel erg overtuigend te winnen en elke tegenstander werd op de pijnbank gelegd. In de afgelopen vijf competitiewedstrijden wisten de Amsterdammers maar liefst 27 keer het net te vinden, wat minimaal vijf doelpunten per wedstrijd is.

Wel moet hierbij gezegd worden dat laagvliegers De Graafschap en Excelsior tussen deze wedstrijden zaten. Dit maakt in dit geval niet uit, aangezien Roda kwalitatief net zo goed zal zijn als deze twee laagvliegers. Ik verwacht dus net als in de wedstrijd AZ-PEC ook hier veel doelpunten en ook in dit geval weer minimaal twee goals voor het rustsignaal. Iets meer risico, maar ook een hogere quotering, is de weddenschap dat niet beide teams scoren @1.91.

Feyenoord – FC Utrecht voorspellingen

De derde wedstrijd die ik voor het wedden op voetbal graag met jullie wil bespreken, zal op donderdagavond gespeeld worden en gaat tussen Feyenoord en FC Utrecht. Feyenoord, dat vorig weekend een grote misstap maakte en verloor van Fortuna, kan zich revancheren tegen Utrecht.
Toch is dit niet een hele makkelijke opgave voor het team van Giovanni van Bronckhorst. FC Utrecht doet het namelijk niet slecht in de competitie en staat maar één plek onder de Rotterdammers.

Bij deze wedstrijd is het dan ook lastig om een winnaar aan te wijzen, zeker omdat er rare dingen kunnen gebeuren in de beker. Utrecht kan namelijk zomaar voor een stunt zorgen in de Kuip, net als Fortuna Sittard dat vorig weekend met 0-2 te sterk was voor de Rotterdammers.

Feyenoord in de Kuip = goals

Daarom ga ik ook bij deze wedstrijd weer voor een doelpunten tip en dat is niet voor niets. Feyenoord de Kuip staat garant voor doelpunten. Zo vielen er in de afgelopen vijf van de zeven thuiswedstrijden minimaal drie goals. En minimaal twee van die doelpunten vielen voor het rustsignaal. Ook bij deze wedstrijd raad ik jullie dus aan om op doelpunten te gokken in de eerste helft.

Beide teams zijn aanvallende ploegen die vaak uit de startblokken schieten, waardoor de kans groot is dat er twee doelpunten vallen voor het rustsignaal. Bovendien is de odd aantrekkelijk: 2.10 bij bookmaker Mr Green Sport.

KNVB Beker weddenschappen combineren

Wanneer je deze drie beker wedtips samenvoegt in één weddenschap zal je uitkomen op een quotering van 6.72 bij Mr Green. In mijn ogen een prima combinatie weddenschap voor de KNVB Beker deze week waarin aanvallende ploegen het tegen elkaar opnemen. De kans is groot dat er telkens twee doelpunten gaan vallen voor de rust.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top