Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nederland – Duitsland Nations League: gokken op winst Oranje

Wedden op Nederland – Duitsland
Voorspellingen Nations League 13 oktober 2018

Het Nederlands elftal neemt het in de UEFA Nations League op tegen Duitsland. Beide landen zitten niet in hun sterkste fase. Waar Oranje de afgelopen twee eindtoernooien miste, deed Duitsland wel mee maar speelde het geen rol van betekenis.

Ik denk dat er voor Nederland kansen zijn om dit duel te winnen. Een weddenschap op een zege van Oranje is bij de bookmakers aantrekkelijk geprijsd.

Talenten Nederlands elftal

Nederland is bezig met de wederopbouw van het voetbalteam. Spelers als Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Steven Bergwijn lijken hun kansen te gaan grijpen om een vaste basisplek te veroveren in het Nederlands elftal.

Op papier niet slecht

Naast deze jongens hebben we natuurlijk nog een aantal grote talenten. Voeg daarbij spelers als Depay, Promes, Wijnaldum en Van Dijk en dan is het op papier toch niet zo slecht gesteld met het Nederlands voetbalelftal.

Het is echter nu zaak dat ze de goede vorm die ze bij hun clubs laten zien ook in het Oranje shirt laten zien.

Die Mannschaft toe aan vernieuwing

Duitsland is eigenlijk ook toe aan verjonging van het elftal. Spelers als Boateng, Hummels en Özil lijken hun beste tijd te hebben gehad. Dat zie je ook terug bij Bayern, waar veel Duitse internationals ondermaats presteren.

 

Veel goals blijven uit

De Duitsers speelden hun eerste Nations League wedstrijd gelijk tegen Frankrijk met 0-0. Ze speelden in die wedstrijd weliswaar stukken beter dan tijdens het WK voetbal, maar wisten het niet om te zetten in doelpunten en een overwinning.

De daarop volgende oefenwedstrijd was wederom een goede pot voor Die Mannschaft. Maar ook in dit duel kwam dat niet tot uitdrukking in goals. Uiteindelijk wonnen ze met 2-1 van Peru.

Voorspellingen Nederland – Duitsland

Zowel Oranje als Duitsland zijn bezig met het vernieuwen en verjongen van het team. Bij de Duitsers is er natuurlijk een veel grotere vijver om uit te vissen qua talent. Maar de toptalenten van Nederland doen niet onder voor die van de Duitsers. De Duitsers hebben er echter simpelweg meer.

Duitsland scoort de laatste tijd moeilijk, terwijl Nederland eigenlijk altijd wel een goal tegen krijgt. Dit maakt het voor het wedden op Nations League een interessante wedstrijd.

Beste weddenschap Nederland – Duitsland

De Duitsers zullen willen domineren. In de laatste twee wedstrijden hadden ze beide keren meer dan zestig procent balbezit.

Voor Nederland hoeft dat niet te betekenen dat het een moeilijke wedstrijd wordt. Met spelers als Depay, Promes en Bergwijn hebben we genoeg snelheid om gevaarlijk te worden uit de counter. Zolang de verdediging goed staat geef ik Nederland dan ook een goede kans op een overwinning.

Gokken op winst Oranje

De Duitsers hebben hun vorm nog niet helemaal terug en hebben veel moeite met het creëren van echt grote kansen. Daarom verwacht ik dat Nederland toeslaat vanuit counters en zo de drie punten in Nederland houdt. Bij bookmaker Mr Green pak je 3.10 x je inleg als Nederland wint.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top