Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nations League voorspellingen: De beste wedtips voor deze week

Wedtips / voorspellingen Nations League

Deze week staat in het teken van interlands. In Europa wordt er gespeeld in de Nations League. Het nieuwe toernooi van de UEFA waar een ticket bemachtigd kan worden voor het komend EK.

Laten we eens kijken welke wedstrijden interessant zijn om op te wedden. In deze Nations League voorbeschouwing bespreken we België – Zwitserland, Ierland – Denemarken en Polen – Italië. Voor Nederland volgen betting tips in een aparte preview.

Nations League België – Zwitserland

Vrijdag 12 oktober. Dit is een interessant duel. Beide landen hebben de eerste wedstrijd weten te winnen en nu mogen ze tegen elkaar strijden. We weten dat België een fantastische lichting heeft. Ze zullen na het uitstekende WK voetbal lekker door voetballen en goed resultaat neerzetten.

De Rode Duivels staan bekend om het maken van veel goals en ik geloof dat dat ook in deze wedstrijd zal gebeuren. Zwitserland is zeker een goede uitdaging voor ze, maar toch denk ik dat België een maatje te groot is voor de Zwitsers.

Betting tips België

Als beste weddenschap gaan we voor België -1 Asian Handicap @1.80. Dat betekent dat België met meer dan 1 goal verschil moet winnen. Winnen ze nu met 1 goal verschil krijg je je geld terug. Spelen ze gelijk of verliezen ze de wedstrijd dan is de bet helaas verloren.

De tweede wedtip voor deze wedstrijd is ‘Romelu Lukaku to Score Anytime’ met odds van 2.00 bij bookmaker Mr Green. Lukaku heeft bij zijn club nog weleens moeite met scoren, maar in dienst van het Belgische voetbalelftal scoort hij aan de lopende band. Met Hazard als zijn wingman scoort Lukaku ontzettend veel.

Wedden op Ierland – Denemarken

Zaterdag 13 oktober. Dit vind ik een hele interessante wedstrijd om te betten. Het ligt er natuurlijk aan hoe de opstelling is van beide landen. Bij Ierland is Shane Long onzeker en bij Denemarken is Christian Eriksen een groot twijfelgeval. We moeten dus afwachten of deze mannen op tijd fit zijn want dat betekent veel voor de weddenschap.

De twee wedtips

Zijn beide spelers fit dan gaan we spelen voor de Both Teams to Score weddenschap voor 2.05 x je inzet. Shane en Eriksen zijn namelijk zeer belangrijk voor beide landen vanwege het scorend vermogen.

Is Christian Eriksen bij Denemarken niet fit en speelt hij niet, dan gaan we spelen voor de bet Ierland +0.25 Asian Handicap @1.95. Dat betekent dat indien Ierland wint de bet is gewonnen. Speelt Ierland gelijk dan is de bet half gewonnen. Gaat Denemarken er met de zege vandoor dan is deze Nations League weddenschap helaas verloren.

Polen – Italië Nations League

Zondag 14 oktober. Dit is de laatste wedstrijd in deze voorbeschouwing voor het wedden op Nations League. Morgen volgt een aparte voorbeschouwing Nederland – Duitsland met daarbij de betting tips.

Tijdens de vorige ontmoeting tussen Polen en Italië werd het 1-1. Beide landen zijn aan elkaar gewaagd maar verkeren momenteel beide in een vormdip. Polen is te afhankelijk van 1 speler en dat is Lewandowski, hun spits. Als deze man in vorm is scoort hij aan de lopende band, maar op dit moment gaat dat moeizaam.

Italië kent ook een behoorlijke slechte tijd. Ze wisten zich immers niet weten te plaatsen voor het afgelopen WK. Nu moeten ze, net als Oranje, zich proberen te herpakken en zich zien te plaatsen voor het EK voetbal.

BTTS de beste weddenschap

Als beste weddenschap gaan we spelen voor Beide Teams Scoren met een quotering van 2.00 bij de bookmakers. Aan beide kanten loopt een goede spits. Bij Polen is dat Lewandowski, die altijd aan het loeren is op een goal, en bij Italië speelt hoogstwaarschijnlijk Immobile. Deze man is altijd goed voor doelpunten en dit is een uitgelezen kans om zich te bewijzen voor het nationale elftal.

Dit wordt voor mijn gevoel dan ook een open wedstrijd. In verdedigend opzicht zijn ze niet altijd even goed, maar met een goed middenveld met een goede aanval kan dit een hele leuke wedstrijd worden.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top