Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Liverpool – Manchester City tips: gokken op goals en winst Reds

Voorbeschouwing Liverpool – Manchester City wedtips
Zondag 7 oktober 2018

Aanstaande zondag is het dan zover. Een heel mooi affiche als afsluiter van het Premier League weekend voordat we naar de interlandperiode gaan. De laatste wedstrijd die gespeeld wordt is Liverpool tegen Manchester City. De nummer één tegen de nummer twee. Ze hebben hetzelfde aantal punten, alleen het doelsaldo is beter bij City.

Heeft Pep Guardiola nu wel de juiste formule om Liverpool te verslaan of houdt Jurgen Klopp met zijn Liverpool stand en weten ze de drie punten in Anfield te houden? Lees hieronder verder voor de voorbeschouwing en de beste weddenschappen voor deze wedstrijd.

Liverpool kan als enige City aan

Vorig seizoen wist Klopp maar liefst drie van de vier wedstrijden tegen Manchester City te winnen. Eén keer thuis in de Premier League en twee keer zelfs in de Champions League. Een zeer knappe prestatie als je je bedenkt dat City de kampioen is van vorig jaar.

Alleen Liverpool had de juiste ingrediënten om Manchester City te verslaan. Geweldige wedstrijden waren dat om op het puntje van je stoel te zitten. Gaan we dat dit jaar weer mee maken?

Selectie Liverpool versterkt

Liverpool is ten opzichte van vorig jaar gegroeid. Ze hebben hun selectie behoorlijk kunnen versterken en dat zien we terug dit seizoen. Waar ze vorig jaar punten lieten liggen en vaak een gelijkspel eruit sleepten, pakken ze dit jaar wél de punten.

Wijnaldum belangrijk voor het team

Met name het middenveld is versterkt en zodoende kunnen er genoeg wisselingen plaatsvinden mocht het nodig zijn. De drie belangrijkste middenvelders doen het erg goed: Milner, Keita en Wijnaldum.

Vooral Wijnaldum blijft me toch altijd erg positief verrassen hoe goed hij meekomt met het spel van Liverpool en hoe vaak hij heel belangrijk kan zijn voor het team.

Keita nieuwe captain?

Keita wilt nog weleens wisselen met Henderson. Is ook niet onwaarschijnlijk te noemen. Henderson is nog altijd de aanvoerder van Liverpool, maar Keita wordt een waardige opvolger voor hem.

Oppassen voor vorm Mo Salah

Van Salah weten we allemaal wat hij voor een seizoen heeft gedraaid vorig jaar. Helaas zien we dat nog niet terug in dit Premier League seizoen. Het is ook moeilijk om die vorm van vorig jaar te evenaren, laat staan om het nog beter te doen.
Ik ben van mening dat als je de vorm van een vorig seizoen ieder jaar kan vasthouden, je je dan kan vergelijken met Messi. Maar dat is hier niet het geval.

Toch moeten we Mo Salah nog helemaal niet wegstrepen. Het seizoen is nog jong en wie weet komt zijn vorm terug – en laat dat nou net misschien in deze wedstrijd gebeuren. Watch out for Salah. Manchester City is gewaarschuwd.

Manchester City vol vertrouwen naar Liverpool

Pep Guardiola doet het dit jaar ook weer uitstekend met City. Ze hebben zich deze week in de Champions League weten te herpakken tegen Hoffenheim. City heeft uit knap gewonnen met 1-2. Was ook wel nodig, want de vorige wedstrijd zijn ze thuis onderuit gegaan tegen Lyon.

Met dat vertrouwen komen ze naar Anfield, naar Liverpool. En dat belooft weer een spektakel te worden.

Tip: City is met FC Barcelona favoriet om de Cup met de grote oren te winnen. Check wedden op Champions League de actuele odds bij de bookmakers.

Blessures selectie Manchester City

Bij de selectie van City zijn er wat blessures. De Bruyne is nog altijd geblesseerd en Mendy ook nog. Ze zijn beiden op de weg terug, maar het is nog onbekend wanneer ze wedstrijdfit zijn.

Dan heb je nog Gundogan van wie het ook twijfelachtig is of hij wedstrijdfit is. Gelukkig heeft Pep Guardiola genoeg andere toppers tot zijn beschikking. Aguero is fit en in topvorm, alsmede  Sane en Sterling. Met zo’n voorhoede kan je toch iedere tegenstander in problemen brengen. Ik verwacht dat Pep met deze voorhoede begint, al heeft hij ook nog Mahrez en Bernardo Silva tot zijn beschikking wat zeker niet minder is.

En dan nu mijn tips voor het wedden op Premier League aanstaande zondag:

Voorspellingen Liverpool – Manchester City

De eerste bet die we gaan spelen is Liverpool Draw No Bet. Ik ben er zeker van dat Liverpool dit jaar heel weinig punten gaat verliezen – zelfs tegen de topclubs.

Ze hebben weliswaar in de Champions League met 1-0 verloren van Napoli, maar ik geloof dat ze in deze wedstrijd toch weer hun kunsten kunnen laten zien en de wedstrijd over de streep kunnen trekken net zoals vorig seizoen.

Liverpool Draw No Bet

Het zal niet makkelijk worden, vandaar ook de Draw No Bet voor de zekerheid. Dat betekent dat je je geld terug krijgt bij een gelijkspel. Bij winst Liverpool is de weddenschap gewonnen en bij verlies Liverpool is de bet helaas verloren. Deze bet kan je spelen voor 1.90 bij bookmaker Mr Green. Een prima quotering.

Als tweede bet gaan we spelen voor Over 2.5 goals in de wedstrijd. Beide teams staan vaak garant voor doelpunten en ik geloof dat dat nu weer gaat gebeuren. De weddenschap Over 2.5 doelpunten kan je spelen @1.69. Prima speelbaar.

Veel $ucces en kijkplezier met deze spannende thriller van een wedstrijd!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top