Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Betting tips Spanje – Engeland + Frankrijk – Duitsland Nations League

Betting tips Nations League
Voorspellingen 15 en 16 oktober 2018

Het interlandvoetbal gaat nog even door met vanavond Spanje – Engeland in de Nations League en morgen Frankrijk – Duitsland. Een mooie gelegenheid voor weer wat weddenschappen. Ik heb voor vandaag en morgen 5 mooie betting tips…

Iedereen heeft nu een keer tegen elkaar gevoetbald en momenteel staat Spanje op plek één en Engeland op plek twee. Engeland heeft daarentegen net zoveel punten als nummer drie Kroatië, maar een beter doelsaldo.

Spanje – Engeland voorspellingen

De vorige ontmoeting tussen Spanje en Engeland in de Nations Leage vond begin september plaats in Engeland en eindigde in een 1-2 overwinning voor de Spanjaarden. De wedstrijd ging redelijk gelijk op maar toch vond ik Spanje sterker ogen. En dat is ook de reden dat ik denk dat ze vanavond op eigen grond gaan winnen.

Bij Engeland zijn Henderson en Stones geschorst. Daarnaast zijn er ook spelers uitgevallen tijdens de voorbereidingen op de wedstrijd tegen Kroatië vorige week. Hierdoor zullen McCarthy, Rose, Shaw en Tarowski niet van de partij zijn.

Spanje lijkt de Nations League serieus te nemen. Na de overwinning op de Engelsen rekenden de Spanjaarden af met WK finalist Kroatië. Het werd 6-0 en Kroatië had weinig in te brengen. Komen we nu aan bij het wedden op Nations League voor vandaag:

Bet Spanje – Engeland tip

Spanje is bezig met een opmars. Ze spelen thuis en Engeland mist een hoop spelers. Bondscoach Southgate zal moeten improviseren. Een overwinning van Spanje heeft bij de bookmakers een quotering van 1.62.

Ga je voor wat meer risico, dan denk ik dat Spanje -1 AH ook een prima weddenschap is. De quotering hiervoor is 2.12 en je wint de Asian Handicap bet als Spanje ondanks die virtuele achterstand van 1 goal bij aanvang de wedstrijd wint.

Ik verwacht dat Spanje het achterin net zo heeft staan als in de wedstrijd tegen Kroatië en dat de Engelsen niet gaan scoren. Gokken op een 2-0 uitslag voor de Spanjaarden levert je 7.50 x je inleg op bij bookmaker Mr Green. ‘Both teams to score NO’ staat op 1.84 en lijkt mij ook een prima bet.

Frankrijk – Duitsland betting

Zoals we allemaal weten heeft Duitsland keurig met 3-0 verloren van Nederland. Het was geflatteerd, maar dat maakt het voor ons niet minder lekker. Doordat de Duitsers verloren van Nederland zullen ze moeten winnen van de Fransen. Daarnaast is het zo dat wanneer de Fransen winnen ze verzekerd zijn van de eerste plek.

De vorige ontmoeting tussen deze twee ploegen eindigde in een doelpuntloze wedstrijd waarin Duitsland de grootste kansen had om te winnen. Ze voetbalden gedurende de wedstrijd ook beter, maar het eindigde vaak nergens. Net zoals tegen de Nederlanders wisten de Duitsers ook niet te scoren.

Wedden op Frankrijk – Duitsland

Özil lijkt een gemis bij de Duitsers en mede daarom denk ik dat de Fransen de eerste plek zullen veilig stellen. Het zou voor ons Nederlanders ook lekker zijn als Frankrijk wint zodat wij een betere uitgangspositie hebben om tweede in de Nations League groep 1 te worden.

Een overwinning voor Frankrijk noteert 1.72 bij de bookies. Daarnaast denk ik dat er minder dan 2,5 keer gescoord gaat worden wat een quotering heeft van 1.98. Je wint deze weddenschap als er niet meer dan 2 goals in de wedstrijd vallen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top