Bet tip bookmakers België – Nederland: gokken op winst Belgen + goals

Tips wedden op België – Nederland
Voetbal voorspellingen 16 oktober 2018

Nederland sluit deze interlandperiode vandaag af met een oefenwedstrijd tegen België. Oranje zal de overwinning op Duitsland een vervolg willen geven in de wedstrijd tegen ons andere buurland. Gaat dat lukken tegen het B-eftal van België?

Lees verder voor de beste weddenschap Belgïe – Nederland.

B-elftal in België – Nederland

België won afgelopen week moeizaam van Zwitserland, met 2-1. Het was zeker niet gek geweest als de uitslag andersom was geweest. België had minder balbezit en had ook niet zo veel kansen. Terwijl Zwitserland vooral vergat de kansen af te maken.

De Belgen gaan waarschijnlijk met een B-opstelling spelen. Dat is natuurlijk een voordeel voor Nederland, maar dan heeft België alsnog een geweldig team. Verwacht wordt dat Hazard, Lukaku en Mertens wel spelen. De aanval is dus nog steeds van wereldklasse.

Oranje verdediging kan beter

Nederland won van Duitsland op een ‘Duitse’ manier. Ze hadden veel minder balbezit, de tegenstander leek sterker, maar uiteindelijk wonnen we met 3-0. Vooral de manier waarop de kansen werden afgemaakt en gecreëerd waren erg knap.

Nederland had maar weinig balbezit op de helft van Duitsland, maar als ze er waren werd het meteen gevaarlijk. Verdedigend kon het nog wel beter, Duitsland had zeker wel een aantal kansen maar die werden niet afgemaakt.

Voorspelling België – Nederland

Als Nederland tegen België net zo goed kansen creëert als tegen Duitsland dan wordt het ongetwijfeld een mooie wedstrijd. De verdediging van België is niet al te best, zeker nu niet alle topspelers worden opgesteld.

De Belgen zijn aanvallend echter beter dan de Duitsers, dus ook België zal tegen Oranje ongetwijfeld een aantal grote kansen krijgen. Met spelers als Hazard en Lukaku kan je er niet vanuit gaan dat België die kansen laat lopen.

Betting tip

Mijn tip voor het wedden op voetbal vandaag is inzetten op winst voor België en dat beide teams scoren. België is in mijn ogen de favoriet voor deze wedstrijd, maar het Nederlands elftal zal zeker een aantal kansen creëren om te scoren.

De odd voor deze bet is 3.20 bij de bookmakers. Overigens is de weddenschap ‘Over 3,5 goals’ aantrekkelijk geprijsd op 2.70. $ucces!

België wint & BTS voor 3.20 x je inleg
Over 3.5 goals voor 2.70 x je inleg