Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Chelsea – Manchester United en meer Premier League voorspellingen

Voorspellingen Premier League voetbal dit weekend
Tips voor de beste weddenschappen

We trappen af met de wedstrijd Chelsea – Manchester United. Ik geloof dat de Engelse competitie niet beter kan beginnen dan met deze wedstrijd. Heerlijk.

Lees verder voor de Premier League voorbeschouwing voor dit weekend. Er staan heel wat leuke voetbalwedstrijden op het programma. Ik heb 4 betting tips voor je…

Chelsea – Manchester United bet

Zaterdag 20 oktober 13.30 uur. Chelsea zit met de nieuwe trainer Sarri in een goede flow, terwijl Man Utd al vanaf het begin van het seizoen aan het worstelen is met de vorm.

De Londenaren zijn nagenoeg op volle sterkte. Op Rüdiger na, deze man is niet heel terug gekomen uit de Interlands. Voor de rest is iedereen bij Chelsea beschikbaar.
Bij Manchester United is het een ander verhaal. Daar zijn genoeg blessures en/of twijfelgevallen waaronder Lindgard, Sanchez, Shaw, Fellaini, Herrera, Matic en McTominay. Een hele waslijst.

Wedden op winst Chelsea

Man Utd heeft sinds het jaar 2012 geen wedstrijd meer gewonnen op Stamford Bridge. Het zal een hele klus worden willen ze hier een goed resultaat halen.

Een gelijkspel lijkt me het maximale resultaat voor United, maar we gaan spelen voor winst Chelsea. Het levert je bij een goede voorspelling 1.80 x je inzet op bij de bookmakers. Met een Chelsea in de vorm waarin ze nu verkeren, én op volle sterkte, is het ondenkbaar om niet op winst te spelen. Ik verwacht een 1-0 of een 2-0 overwinning voor Chelsea.

Bournemouth – Southampton betting

Zaterdag 20 oktober 16.00 uur. De tweede wedstrijd waarop we gaan gaan betten is op Bournemouth tegen Southampton. Bournemouth kent een prima seizoenstart en thuis zijn ze heel lastig te verslaan. Southampton aan de andere kant kent een zeer slechte seizoenstart en zijn in mijn ogen kandidaat om te degraderen.

De bet die we gaan spelen is Bournemouth winst @2.10 bij bookmaker Mr Green. Thuis is Bournemouth zoals gezegd lastig te verslaan en ik verwacht dat alle drie de punten in eigen huis blijven. Southampton zal strijd leveren, maar er zal heel wat moeten veranderen willen ze goed resultaat halen.

Voorspellingen Cardiff – Fulham

Zaterdag 20 oktober 16.00 uur. Voor de derde wedstrijd in deze serie met wedden op Premier League tips gaan we kijken naar Cardiff tegen Fulham. Deze wedstrijd vind ik zeer interessant om te betten.

Beide teams zijn gepromoveerd afgelopen seizoen, maar kennen nog een moeilijke start in de Premier League. Niet heel  onverwacht, aangezien het verschil met de rest nog altijd best groot is.
Cardiff staat op de laatste plek van de Premier League ranglijst en Fulham op de 17e. Eén plaats boven de degradatiestreep en dus zijn ze genoodzaakt om nu punten te gaan pakken. En laat dit nu een uitgelezen kans zijn…

Beste weddenschap

Fulham heeft nagenoeg een hele nieuwe ploeg en het heeft gewoon tijd nodig om het ook echt tot een team te krijgen. Ik verwacht echter toch dat The Cottagers deze wedstrijd gaat winnen. Ze hebben een zeer sterke spits tot hun beschikking en dat is niemand minder dan Mitrovic – hij zal altijd azen op een goal.

De weddenschap waarop we gaan inzetten is Fulham Draw No Bet met de quotering van 2.10. Als zekerheidje kiezen we voor de Draw No Bet: mocht Fulham gelijkspelen dan krijg je je geld terug. Wint Fulham (waar we vanuit gaan) dan is de bet gewonnen. Verliezen ze, dan is de bet helaas verloren.

 

Premier League betting tips – de laatste van deze week

Zondag 21 oktober 17.00 uur. Als laatste wedstrijd heb ik gekozen voor Everton – Crystal Palace. Beide teams zijn lastig te verslaan. Dat geldt al helemaal als ze tegen elkaar spelen. Toch zijn ze ook onvoorspelbaar – en er wordt vaak gescoord.

Goals voorspellen

Ik ben heel benieuwd hoe Richarlison (Everton) gaat spelen en Zaha bij Crystal Palace. Ze zijn beiden goed genoeg om een doelpunt te maken en voor deze wedstrijd gaan we ook gokken op goals. De bet Over 2.5 goals met odds van 2.00 springt er voor mij uit.

Ik heb een lichte voorkeur voor Everton, maar ik verwacht genoeg doelpunten en dan lijkt me deze wedoptie een stuk verstandiger. Je wint de weddenschap indien er minsten 3 goals gemaakt worden, ongeacht door wie of welk team.

$ucces en veel kijkplezier met de Premier League dit weekend!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top