Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Betting tips Champions League: beste weddenschappen 8e finales

Champions League betting – de voorspellingen. De beste weddenschappen voor de achtste finales Champions League deze week. Tips voor Atletico – Liverpool, Atalanta – Valencia en Borussia Dortmund – PSG. Met name de laatstgenoemde wedstrijd is er een om naar uit te kijken! Wat kan Erling Haaland dit keer voor zijn ploeg betekenen?

Atletico – Liverpool Champions League

Dinsdag 18 februari 21.00 uur. Atletico Madrid heeft de huidige kampioen geloot in de achtste finale van de Champions League. Dit is al meteen dé grote test voor de Spanjaarden. Gaan ze door naar de volgende ronde, dan hebben ze grote kans het ver te kunnen schoppen.

Dit seizoen heeft nog geen enkele ploeg een formule gevonden om Klopp en zijn Liverpool te verslaan. Iedere tegenstander heeft het tot nu toe moeten afleggen, zal Atletico de volgende zijn?

Voorspellingen Atletico Madrid – Liverpool

Atletico doet het op zich niet slecht dit seizoen, maar hun grote probleem is goals scoren. Dat wordt te weinig gedaan. In La Liga hebben ze pas 25 doelpunten gemaakt. Dat is veel te weinig. Zeker tegen deze tegenstander moet je kunnen scoren want Liverpool scoort altijd…

Toch gaan we voor deze wedstrijd een Under bet spelen. We gaan wedden op onder 2.5 goals met een quotering van 1.68. Aangezien dit de eerste leg is van het tweeluik, denk ik dat ze het voorzichtig gaan benaderen. We weten dat Atletico weinig doelpunten scoort en Liverpool wint alles, maar nooit met grote uitslagen. Ik verwacht dat Liverpool er genoegen mee neemt om niet te verliezen en het straks in eigen huis gaat afmaken. Vandaar dat we gaan gokken op een low scoring duel.

Maximaal 2 goals voor 1.68 x de inleg

Borussia Dortmund – PSG betting

Dinsdag 18 februari 21.00 uur. Dit is een affiche om je vingers bij af te likken. Dortmund is sinds de komst van Erling Håland in topvorm en maakt veel goals. Ze staan derde in de Bundesliga en als ze op deze manier blijven doorspelen dan is het kampioenschap pas aan het einde van het seizoen beslist – en maken ze zeker kans op de titel!

Paris Saint-Germain draait ook lekker

PSG is PSG. Er lopen heel wat sterspelers rond en ook Paris Saint-Germain draait lekker. Natuurlijk staan ze eerste in Lique 1, dat is niks nieuws. In de laatste wedstrijd werd er verrassend 4-4 gelijk gespeeld tegen Amiens. Binnen een half uur stond PSG achter met 3-0 en dat is toch wel zorgwekkend. Natuurlijk heeft PSG de kwaliteiten om zelf altijd veel goals te maken, maar ze krijgen ook te makkelijk goals om de oren als ze de koppen laten hangen. En dit was niet de eerste keer.

Wedden op goals Haaland

Dit zijn twee ploegen die goals scoren voor de fun. In deze wedstrijd zal geen van beide ploegen het rustig aan doen en zullen ze beide meteen willen laten zien dat ze er staan. Ik kan niks anders bedenken dan dat er goals op de agenda staan…

Inzetten op minstens 4 goals

We kunnen het best de weddenschap Over 3.5 Goals spelen voor 2.04 x de inleg. Aangezien ze beide zo makkelijk scoren en ik zeker geen winnaar durf aan te wijzen gaan we gokken op een high scoring duel en een sensationele wedstrijd. Overigens denk ik wel dat PSG over twee wedstrijden als winnaar uit de bus komt.

Gokken op een goal van Haaland noteert 2.12. Een doelpunt van Mbappé noteert, een van Neymar 2.48.

Minimaal 4 goals voor 2.04 x de inleg

Goal Haaland voor 2.12 x de inleg

Atalanta – Valencia voorspellen

Woensdag 19 februari 21.00 uur. De laatste tip voor het wedden op Champions League komt uit de wedstrijd Atalanta tegen Valencia. Ook voor deze wedstrijd hebben we een bet uitgekozen die bijzonder hoog staat en die we niet kunnen laten liggen te spelen.

Atalanta is de sensatie in zowel de Serie A als in de Champions League. Ze waren zo goed als uitgeschakeld in de Champions League, maar Atalanta wist zich terug te knokken en heeft zich geplaatst voor deze achtste finales.

Valencia speelt dit seizoen wisselvallig. In de defensie gaat het vaak behoorlijk mis. Valencia krijgt te veel doelpunten tegen en ze staan in La Liga op de zevende plek wat natuurlijk te laag is. Er zal aan gewerkt moeten worden en de tegenstander Atalanta is dan ook een behoorlijke uitdaging.

Champions League value bet

De pick die we hebben uitgekozen is Over 2.5 goals @1.90. Ook dit seizoen is het telkens de moeite waard dat als er value op deze bet zit bij een game van Atalanta, je die dan altijd moet spelen.

Atalanta staat garant voor goals, ook al is dit de eerste leg van de twee wedstrijden. Ze zullen zich niet inhouden en nu al een flinke voorsprong willen hebben voordat ze uit naar Valencia moeten. Goals is de pick in deze Champions League wedstrijd! $ucces!

Over 2,5 goals voor 1.90 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top