Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Betting tips Premier League weekend: win Spurs, goals en combi tip

Betting tips Premier League weekend

Er is een korte break geweest maar vandaag gaat de Premier League weer verder. Vanavond wordt er afgetrapt tussen de Wolves en Leicester City. Verder hebben we wedtips voor Aston Villa – Tottenham en een mooie combi bet.

Betting tips Premier League weekend: win Spurs, goals en combi tip

Wolverhampton – Leicester bet

Vrijdag 14-2 21.00 uur. Leicester staat momenteel op de 3e plek en dat is uitzonderlijk goed. Wolves staan op de 9e plek, maar het gat met de bovenliggende teams is zo klein dat er nog steeds van alles mogelijk is. Wolverhampton doen het ook hartstikke goed en dit is dan ook een wedstrijd om niet aan je voorbij te laten gaan.

Leicester met Vardy moeilijk te verslaan

Leicester City is een team dat moeilijk te verslaan is dit seizoen. Ze scoren zelf vrijwel altijd, maar dat mag ook wel als je ziet wat er van kwaliteit rondloopt en natuurlijk niet te vergeten dat als Vardy in vorm is, hij ook vrijwel altijd scoort. Vardy is niet voor niets momenteel topscorer van de Premier League.

Wolves is thuis ook zeer moeilijk te verslaan. Dit seizoen werd er pas drie keer thuis verloren en de rest werd of gewonnen of gelijk gespeeld. Wolves pakt daardoor belangrijke punten en zelfs van de top 6 weten ze punten af te pakken.

Beste weddenschap Wolves – Leicester

Er staan dus twee teams tegenover elkaar die beide moeilijk te kloppen zijn, maar die zelf vrijwel altijd scoren. De notering voor Both Teams to Score staat bij de bookmakers op 1.79 en dat is ook de bet die we gaan spelen. Een winnaar durf ik niet te kiezen want het kan beide kanten op gaan. Toch zie ik een wedstrijd waarin beide teams het doel kunnen vinden. Gezien de statistieken is dit een must play bet!

Beide Teams Scoren voor 1.79 x de inleg

Gokken op Aston Villa – Tottenham

Zondag 16-2 15.00 uur. Aston Villa heeft het zwaar en heeft de punten hard nodig aangezien ze één plek boven de degradatiestreep staan. De Spurs hebben onder Mourinho nog moeite het team draaiende te krijgen. Wat gaat deze wedstrijd brengen voor twee ploegen die de punten keihard nodig hebben?

Beide ploegen hebben het zwaar

Aston Villa scoort gemakkelijk en doet dat bijna iedere wedstrijd, maar ze krijgen ook veel goals tegen en verliezen onnodig wedstrijden. Het spel van Villa is zeker niet slecht en als topspeler Grealish in vorm is dan heeft de tegenstander het heel moeilijk.

Tottenham heeft het zwaar nadat is gebleken dat Harry Kane een langdurige blessure heeft en de ploeg eigenlijk geen vervanging heeft. Ze spelen met een valse spits en dat is vaak of Lucas of Son. De Spurs hebben veel snelheid voorin, maar mist soms een echte afmaker. Onlangs werd er een nieuwe speler toegevoegd en dat is Steven Bergwijn. Dat is zeker een goede toevoeging voor ze, maar ook hij is geen echte spits, maar meer een flankspeler.

Betting tip: winst Spurs en goals

Dit zal een keiharde wedstrijd worden waarin beide ploegen er met de punten vandoor willen gaan. Ik zie gebeuren dat het een open wedstrijd wordt waarin veel goals wordt gescoord.

Tottenham moet deze wedstrijd winnen willen ze aanhaken bij de Premier League top 4. Winst is bovendien zeer belangrijk want op maandag speelt Chelsea tegen United gespeeld en dan kan de druk op Chelsea nog meer opgevoerd worden. Maar winnen zal niet al te makkelijk worden. We gaan spelen voor de bet ‘Spurs Winst + Both Teams to Score’ met odds van 3.50. Zoals gezegd scoort Aston Villa gemakkelijk en zeker in eigen huis, maar toch denk ik dat de Spurs ervaren genoeg zijn om in eigen huis de drie punten te pakken.

Winst Spurs en BTS voor 3.50 x de inleg

Combi tip

Als laatste wil ik een leuke en goede combi bet spelen en dat is ‘Wolves – Leicester over 1.5 Total Goals’ + ‘Tottenham Draw No Bet’ met een totale quotering van 1.85. Deze bet kan je niet negeren want de odds zijn lekker hoog.

Combi bet voor 1.85 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top